Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) All All 24,026,610.00 71 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 1,890 2014-07-17 2014-07-17 4310250862014 Posta dhe sherbimi korrier 102586 D RAJONALE I. SH. P sherbim postar j qershor 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,776,678 2014-07-01 2014-07-01 4110250862014 Shtese page per vjetersi ne pune 102586 D RAJONALE I. SH. P m qershor 2014 nr pun 41-40 bord 30.6.2014bord 30.6.2014 urdh 1706 dt 12.6.2014 1707 dt 12.6.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 41,421 2014-07-01 2014-07-01 4110250862014 Paga baze 102586 D RAJONALE I. SH. P m qershor 2014 nr pun 41-1 bord 30.6.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 162,333 2014-06-20 2014-06-23 3910250862014 Paga baze 1025086 D RAJONALE I. SH. P per diference tatim page nentor 2013
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 69,517 2014-06-20 2014-06-23 3810250862014 Kontribute per sigurime shoqerore 1025086 D RAJONALE I. SH. P per diference sigurime nentor 2013
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 4,752 2014-06-13 2014-06-13 3510250862014 Posta dhe sherbimi korrier 102586 D RAJONALE I. SH. P sherbim postar jshkurt ,MAJ 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,786,714 2014-06-02 2014-06-02 33 10250862014 Shtesa page te tjera 102586 D RAJONALE I. SH. P paga maj 2014 nr pun 45-40
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 41,421 2014-06-02 2014-06-02 34 10250862014 Paga baze 102586 D RAJONALE I. SH. P paga maj 2014 nr pun 45-1
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) DIMEX Tirane 16,320 2014-05-21 2014-05-21 32 10250862014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 102586 D RAJONALE I. SH. P lik detergjente ,urdh prok nr 321 dt 29.04.2014,proc verb dt 08.05.2014,dt 12.05.2014,proc verb vleresimi 12.05.2014,shpallje fit 12.05.2014.. fat nr 10 dt 13.05.2014 seri 11557764 ,fl hyr nr 5 dt 13.05.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 8,520 2014-05-07 2014-05-08 2910250862014 Posta dhe sherbimi korrier 102586 D RAJONALE I. SH. P sherbim postar jshkurt ,prill 2014 fat tat nr 1989,1352,2058,dt 26.4.2014, 26.2.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) INTER-ALB OIL Tirane 124,214 2014-05-06 2014-05-07 28 10250862014 Karburant dhe vaj 102586 D RAJONALE I. SH. P lik karburant ,vazhdim kontr 161 dt 18.02.2014,fat 621 dt 05.05.2014 seri 14633621,fl hyrjr nr 4 dt 05.05.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,747,057 2014-05-02 2014-05-02 2610250862014 Shtesa page te tjera 102586 D RAJONALE I. SH. P paga prill 2014 nr pun 41-40
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 41,868 2014-05-02 2014-05-02 2710250862014 Paga baze 102586 D RAJONALE I. SH. P paga prill 2014 nr pun 45-1
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) EAGLE MOBILE Tirane 15,070 2014-04-18 2014-04-18 26 10250862014 Paga baze 102586 D RAJONALE I. SH. P SH CELULAR M mars KLIENTI C1001437 REF 01342
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) INTER-ALB OIL Tirane 130,317 2014-04-09 2014-04-09 2210250862014 Karburant dhe vaj 102586 D RAJONALE I. SH. P lik karburant ,vazhdim kontr 161 dt 18.02.2014,fat 912 dt 07.04.2014 seri 1463912,fl hyrjr nr 3 dt 07.04.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 9,252 2014-04-09 2014-04-09 2310250862014 Posta dhe sherbimi korrier 102586 D RAJONALE I. SH. P sherbim postar janar+mars 2014 fat tat nr 1011+1765
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 41,867 2014-04-01 2014-04-02 2110250862014 Paga baze 102586 D RAJONALE I. SH. P paga mars 2014 nr pun 45-1
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,772,871 2014-04-01 2014-04-02 2010250862014 Paga baze 102586 D RAJONALE I. SH. P paga mars 2014 nr pun 45-40
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) EAGLE MOBILE Tirane 24,096 2014-03-20 2014-03-21 19 10250862014 Paga baze 102586 D RAJONALE I. SH. P SH CELULAR M janar shkurt KLIENTI C1001437 REF 01342
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 9,300 2014-03-05 2014-03-05 1610250862014 Unspecified 102586 D RAJONALE I. SH. P sherbim postar shkurt 2014 fat tat nr 1327