Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) All All 16,482,589.00 96 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) INA Shkoder 382,800 2014-12-23 2014-12-24 158510250822014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune SHTEPIJA FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 19337610 DT 12.12.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) ARET Shkoder 444,000 2014-12-23 2014-12-24 15710250822014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 13726808 DT 11.12.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) "DENIS -SH" Shkoder 246,978 2014-12-23 2014-12-24 15510250822014 Paga baze - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune SHTEPIJA FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 18667187, 18667188 DT 15.12.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) ROZAFA 94 Shkoder 377,400 2014-12-23 2014-12-24 15910250822014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 18664651 DT 11.12.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 3,892 2014-12-23 2014-12-23 16110250822014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE TATIM BURIM
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 35,028 2014-12-23 2014-12-23 16010250822014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE PAGESE SHPERBLIM PER DALJE NE PENSION PER 1 PERSONSHKOLLORE SHKODER
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 68,426 2014-12-16 2014-12-16 15210250822014 Shpenzime te tjera transporti 1025082 SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER KODI A 030018 FAT 618651548 DT 30.11.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 31,300 2014-12-16 2014-12-16 15310250822014 Shpenzime te tjera transporti 1025082 SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 3364275 DT 30.11.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 3,000 2014-12-16 2014-12-16 15410250822014 Shpenzime gjyqesore - Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025082 SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 17568658 DT 15.12.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) "DENIS -SH" Shkoder 158,592 2014-12-09 2014-12-09 14410250822014 Shpenzime per pritje e percjellje 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 18667153 DT 30.11.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Shkoder 117,743 2014-12-09 2014-12-09 14510250822014 Shpenzime per pritje e percjellje 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 11379477 DT 30.11.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 26,800 2014-12-09 2014-12-09 14610250822014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER Nineta Agovi nr kartes I75922081T NR CEKU 5002015874 dt 09.12.2014 KUOTE PER FEMIJE DHJETOR 2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 148,496 2014-12-01 2014-12-01 14310250822014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER PAGE NENTOR 2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 606,390 2014-12-01 2014-12-01 14210250822014 Posta dhe sherbimi korrier 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER PAGE NENTOR 2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Shkoder 117,743 2014-11-05 2014-11-05 13210250822014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 11379468 DT 31.10.201430
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) "DENIS -SH" Shkoder 160,368 2014-11-05 2014-11-05 13310250822014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 18017032 DT 31.10.201430
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 576,094 2014-11-03 2014-11-03 13010250822014 Posta dhe sherbimi korrier SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER PAGE TETOR 2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 51,138 2014-10-16 2014-10-17 1221025082014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1025082 shtepia femijes parashkollre likuj fat nr 616333826 dt 01.10.2014,kontrata a-030018
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) "DENIS -SH" Shkoder 140,544 2014-10-08 2014-10-08 11810250822014 Sherbime te printimit dhe publikimit - Sherbimet bankare 1025082 SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 16374332 DT 30.09.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 31,300 2014-10-08 2014-10-08 12010250822014 Sherbimet bankare - Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1025082 SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 3312631 DT 30.09.2014