Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) All All 16,482,589.00 96 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Shkoder 117,744 2014-10-08 2014-10-08 11910250822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1025082 SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 11379459 DT 30.09.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 46,200 2014-10-08 2014-10-08 12110250822014 Paga baze - Sherbime telefonike 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER Nineta Agovi nr kartes I75922081T NR CEKU 2015873 dt 08.10.2014 KUOTE PER FEMIJE TETOR 2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 583,979 2014-10-01 2014-10-01 11610250822014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE PAGA SHTATOR
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 207,421 2014-09-24 2014-09-25 10810250822014 Paga baze 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER KODI SH2A010059030018 FAT 615563836 DT 11.09.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 31,300 2014-09-16 2014-09-17 10910250822014 Sherbime telefonike 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER ft 2852513 31.01.2013-4068.27.02.2013 2896316-28.08.2013-2920280 25.04.2013-2942544 27.05.2013-2966445-07.1.07.2013-2988739-25.07.2013-3012399-30.08.2013-3034239-01.10.2014-3056620-26.10.2013
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 4,050 2014-09-16 2014-09-16 11010250822014 Kancelari 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER 14664438 DT 15.09.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) ALEX - 99 Shkoder 30,000 2014-09-04 2014-09-04 10710250822014 Elektricitet SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 15370050 DT 12.08.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) "DENIS -SH" Shkoder 151,176 2014-09-03 2014-09-03 10410250822014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE FAT. NR. 16374305 DT. 31.08.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Shkoder 117,738 2014-09-03 2014-09-03 10510250822014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE FAT. NR. 11379400 DT. 31.08.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 9,000 2014-09-03 2014-09-03 10610250822014 Kompensime speciale te tjera - Pagese paaftesie SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE FAT. NR. 14664417 DT. 12.08.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 563,748 2014-09-01 2014-09-01 10210250822014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER PAGE GUSHT 2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 31,300 2014-08-15 2014-08-15 10110250822014 Xhirime brendshme per veprime me llogarite speciale- Per shpronesimet,kompesimi pronave,te perndjekurit SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 3286790 dt 31.07.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 67,317 2014-08-15 2014-08-15 10010250822014 Shtesa page te tjera 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER ft 613924185 dt 28.07.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) "DENIS -SH" Shkoder 184,308 2014-08-01 2014-08-01 9410250822014 Te tjera transferta tek individet 1025082 SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE FAT 13868799 DT 31.07.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 173,423 2014-08-01 2014-08-01 9210250822014 Te tjera transferta tek individet 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER PAE KORRIK 2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 576,165 2014-08-01 2014-08-01 9110250822014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER PAE KORRIK 2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Shkoder 117,738 2014-08-01 2014-08-01 9310250822014 Elektricitet 1025082 SHTEPIA FEMIJES PARASHKOLLORE FAT 11379391 DT 31.07.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 61,050 2014-07-15 2014-07-15 9010250822014 Posta dhe sherbimi korrier 1025082 KONTRATE A030018 FAT 612835759 DT 03.07.2014SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Shkoder 117,742 2014-07-09 2014-07-09 8210250822014 Elektricitet 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 11379408 DT 30.06.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) "DENIS -SH" Shkoder 154,950 2014-07-09 2014-07-09 8110250822014 Elektricitet 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 13868798 DT 30.06.2014