Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) All All 16,482,589.00 96 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 31,300 2014-07-08 2014-07-08 8010250822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore shtepia femijes parashkollore likuj fat nr 3250546 30.06.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 36,000 2014-07-08 2014-07-08 8310250822014 Sherbime telefonike 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER Nineta Agovi nr kartes I75922081T NR CEKU 2015872 dt 08.07.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 176,485 2014-07-01 2014-07-01 7910250822014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit shtewpia femijes parashkollore paga qeshor 2014 nr puno 4
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) "DENIS -SH" Shkoder 149,964 2014-06-12 2014-06-13 6810250822014 Sherbime telefonike shtepia femijes parashkollore likuj fat nr 13868770dt 30.05.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 31,300 2014-06-12 2014-06-13 7010250822014 Sherbime te tjera 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FAT 3239499 DT 31.05.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Shkoder 117,742 2014-06-12 2014-06-13 6910250822014 Kancelari shtepia femijes parashkollore likuj fat nr 11379341 dt 31.05.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 589,745 2014-06-02 2014-06-02 6510250822014 Shpenzime te tjera transporti shtepia e femijes parashkollore paga maj 2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 180,310 2014-06-02 2014-06-02 6610250822014 Udhetim jashte shtetit shtepia e femijes parashkollore paga maj 2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 24,514 2014-05-14 2014-05-14 6310250822014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi 6 deri 10 vjet 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER gjobe interes prill 2014 K56704020N41F01A
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 84,402 2014-05-14 2014-05-14 6010250822014 Kontribute te mbledhura nga tatimet (shteti) per llogari te ISSH - Detyrimi Qendrore / Transferta (GE 001 Debit) 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER ft 610759936 DATE 12.05.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) "DENIS -SH" Shkoder 250,000 2014-05-14 2014-05-14 6210250822014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER ft 13866764 DATE 25.04.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 31,300 2014-05-14 2014-05-14 6110250822014 Pagese paaftesie 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER ft 3195077 DATE 30.04.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 8,580 2014-05-14 2014-05-14 6410250822014 Posta dhe sherbimi korrier 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER gjobe interes prill 2014 K56704020N41F03C
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) ARIFI Shkoder 126,000 2014-05-05 2014-05-06 5110250822014 Elektricitet 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER ft 13444495 DATE 24.04.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) VIOLETA SMAJAJ(L37327002E) Shkoder 45,000 2014-05-06 2014-05-06 5410250822014 Elektricitet 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER ft7104712 date 30.04.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) ARIFI Shkoder 131,472 2014-05-05 2014-05-06 5210250822014 Sherbime te tjera 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER ft 13444496 DATE 24.04.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) IMPEKS BUNA K Shkoder 52,500 2014-05-05 2014-05-06 5310250822014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER FATURE NR 01279526 DATE 30.04.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) "DENIS -SH" Shkoder 300,000 2014-04-14 2014-04-14 3810250822014 Posta dhe sherbimi korrier 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER ft 13868758,13868760 DATE 19.03.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) "DENIS -SH" Shkoder 300,000 2014-04-14 2014-04-14 3910250822014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER ft 13868762 DATE 19.03.2014
  Shtepia e Foshnjes parashkollor Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 56,000 2014-04-14 2014-04-14 40010250822014 Shpenzime per honorare 1025082 SHTEPIA E FEMIJES PARASHKOLLORE SHKODER Nineta Agovi nr kartes I75922081T NR CEKU 2015871