Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) All All 2,113,663.00 75 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) UJESJELLSI GRAMSH Gramsh 1,620 2014-12-30 2014-12-30 13010100102014. Shpenzime per pritje e percjellje 1010010 Sa paguar faturen nr.364 dt:26.12.2014 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) PIRRO VERUSHI Gramsh 14,000 2014-12-04 2014-12-05 12010100102014 Posta dhe sherbimi korrier 1010010 Sa pagur fat.nr.102 dt:04.12.2014 nga Dega e Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) ADASTRA Gramsh 48,000 2014-12-01 2014-12-02 11910100102014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 1010010 Sa pagur fat.nr.99 dt:01.12.2014 nga Dega e Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 98,800 2014-12-01 2014-12-01 11810100102014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1010010 Pagat Dega Thesarit Gramsh Nentor 2014
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 126 2014-11-25 2014-11-25 11710100102014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1010010 Sa paguar faturen nr.953 dt:31.10.2014 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) ALBTELEKOM SH.A. Gramsh 1,920 2014-11-25 2014-11-25 11610100102014 Shpenzime te tjera personeli 1010010 Sa paguar faturen nr.718831654 dt:31.10.2014 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gramsh 6,421 2014-11-06 2014-11-06 11010100102014 Sherbime telefonike 1010010 Sa paguar faturen nr.617288728 klenti nr.ELOG220004140437,nr.fat.617288731 klienti EL0G220004140438 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 99,813 2014-11-03 2014-11-03 10910100102014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1010010 Pagat Dega Thesarit Gramsh Tetor 2014
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) ALBTELEKOM SH.A. Gramsh 1,920 2014-10-23 2014-10-23 10810100102014 Te tjera transferime korrente Sa paguar faturen nr.718673917 date 30.09.2014 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gramsh 6,202 2014-10-17 2014-10-20 10710100102014 Paga baze - Te tjera transferta tek individet 1010010 Sa paguar klenti nr.ELOG220004140437,ELOG220004140438 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) ALBTELEKOM SH.A. Gramsh 1,921 2014-10-09 2014-10-10 10010100102014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 1010010 Sa paguar fat,nr.718488428 dt:31.08.2014 nga Dega e Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 97,789 2014-10-01 2014-10-01 9810100102014 Paga baze 1010010 Pagat Dega Thesarit Gramsh Shtator 2014
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gramsh 5,598 2014-09-22 2014-09-22 9710100102014 Elektricitet 1010010 Sa paguar faturen nr.615067253,615067251 klenti nr.ELOG220004140437,EL0G220004140438 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 660 2014-09-08 2014-09-09 9110100102014 Udhetim i brendshem 1010010 Sa paguar fat.nr.893 dt:31.08.2014 nga Dega e Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 97,578 2014-09-01 2014-09-01 9010100102014. Udhetim i brendshem 1010010 Pagat Dega Thesarit Gramsh Gusht 2014
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 984 2014-08-18 2014-08-19 9010100102014 Sherbime te tjera Sa paguar faturen nr.862 date 31.07.2014 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) CEZ SHPERNDARJE Gramsh 8,000 2014-08-13 2014-08-14 8810100102014 Ndihme ekonomike 1010010 Kontrata nr.EL0G220004140438,EL0G220004140437 nr.fat.613926227,613926232 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) ALBTELEKOM SH.A. Gramsh 1,920 2014-08-13 2014-08-14 8710100102014 Ndihme ekonomike 1010010 Sa paguar faturen nr.718298994 date 31.07.2014 nga klenti nr.310001910614 Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) UJESJELLSI GRAMSH Gramsh 2,808 2014-08-04 2014-08-04 8110100102014 Posta dhe sherbimi korrier Sa paguar faturen e ujit nr.200 date 31.07.2017 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 97,578 2014-08-01 2014-08-01 8010100102014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1010010 Pagat Dega Thesarit Gramsh Korrik 2014