Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) All All 2,113,663.00 75 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 98,586 2014-04-01 2014-04-01 2710100102014 Shtesa page te tjera 1010010 Pagat Dega Thesarit Gramsh Mars 2014
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 9,900 2014-04-01 2014-04-01 2810100102014 Udhetim i brendshem 1010010 Djeta Dega Thesarit Gramsh Mars 2014
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) ALBTELEKOM SH.A. Gramsh 2,064 2014-03-17 2014-03-18 2610100102014 Sherbime telefonike Sa paguar faturen nr.717305514 date 28.02.2014 nga klenti nr.310001910614 Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) CEZ SHPERNDARJE Gramsh 16,047 2014-03-07 2014-03-10 2010100102014 Unspecified 1010010 Sa paguar faturat nr.607824959 klenti ELOG22004140437 ,faturen nr.607824953 klenti nr.ELOG 220004140438 Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 141,060 2014-03-04 2014-03-05 1910100102014 Unspecified 1010010 Pagat Dega Thesarit Gramsh Shkurt 2014
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 16,000 2014-02-25 2014-02-25 1810100102014 Unspecified Sa paguar faturen nr.5 date 20.02.2014 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) ALBTELEKOM SH.A. Gramsh 1,920 2014-02-14 2014-02-17 1510100102014 Unspecified Sa paguar faturen nr.717101013 date 31.01.2014 nga klenti nr.310001910614 Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) CEZ SHPERNDARJE Gramsh 14,806 2014-02-14 2014-02-17 1710100102014 Unspecified 1010010 Sa paguar faturen nr.605719198 klenti nr.ELOG220004140437 , faturen nr.605719194 klenti nr.ELOG220004140438 Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 1,644 2014-02-14 2014-02-17 1610100102014 Unspecified Sa paguar faturen nr.656 date 31.01.2014 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) ALBTELEKOM SH.A. Gramsh 1,920 2014-02-14 2014-02-17 1410100102014 Unspecified Sa paguar faturen nr.716897584 date 31.12.2013 nga klenti nr.310001910614 Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 3,300 2014-02-04 2014-02-04 810100102014 Unspecified 1010010 Djeta Muaj Janar 2013 Dega e Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 151,403 2014-02-04 2014-02-04 710100102014 Unspecified 1010010 Pagat Dega Thesarit Gramsh Janar 2014
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 696 2013-12-31 2014-01-15 13310100102013 Unspecified Sa paguar sherbime postare fatura nr.624 date 31.12.2013 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) UJESJELLSI GRAMSH Gramsh 2,592 2013-12-31 2014-01-10 210130692014 Unspecified Sa paguar faturen e ujit nr.367 date 31.12.2013 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 149,329 2014-01-07 2014-01-08 110100102014 Unspecified 1010010 Pagat Dega Thesarit Gramsh Dhjetor 2013