Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) All All 2,113,663.00 75 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 108 2014-10-09 2014-10-10 10110100102014 Posta dhe sherbimi korrier 1010010 Sa paguar fat,nr.924 dt:30.09.2014 nga Dega e Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 97,789 2014-10-01 2014-10-01 9810100102014 Paga baze 1010010 Pagat Dega Thesarit Gramsh Shtator 2014
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gramsh 5,598 2014-09-22 2014-09-22 9710100102014 Elektricitet 1010010 Sa paguar faturen nr.615067253,615067251 klenti nr.ELOG220004140437,EL0G220004140438 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 660 2014-09-08 2014-09-09 9110100102014 Posta dhe sherbimi korrier 1010010 Sa paguar fat.nr.893 dt:31.08.2014 nga Dega e Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 97,578 2014-09-01 2014-09-01 9010100102014. Shtese page per funksionin 1010010 Pagat Dega Thesarit Gramsh Gusht 2014
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 984 2014-08-18 2014-08-19 9010100102014 Posta dhe sherbimi korrier Sa paguar faturen nr.862 date 31.07.2014 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) CEZ SHPERNDARJE Gramsh 8,000 2014-08-13 2014-08-14 8810100102014 Elektricitet 1010010 Kontrata nr.EL0G220004140438,EL0G220004140437 nr.fat.613926227,613926232 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) ALBTELEKOM SH.A. Gramsh 1,920 2014-08-13 2014-08-14 8710100102014 Sherbime telefonike 1010010 Sa paguar faturen nr.718298994 date 31.07.2014 nga klenti nr.310001910614 Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) UJESJELLSI GRAMSH Gramsh 2,808 2014-08-04 2014-08-04 8110100102014 Uje Sa paguar faturen e ujit nr.200 date 31.07.2017 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 97,578 2014-08-01 2014-08-01 8010100102014 Paga baze 1010010 Pagat Dega Thesarit Gramsh Korrik 2014
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) ALBTELEKOM SH.A. Gramsh 1,920 2014-07-17 2014-07-17 7910100102014 Sherbime telefonike Sa paguar fat.nr.718104787 date:30.06.2014 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 3,300 2014-07-10 2014-07-11 7610100102014 Udhetim i brendshem 1010010 Djeta Hekuran Meçi Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 492 2014-07-11 2014-07-11 7810100102014 Posta dhe sherbimi korrier 1010010 Sa paguar fat.nr.829 dt:30.06.2014 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) CEZ SHPERNDARJE Gramsh 7,798 2014-07-11 2014-07-11 7710100102014 Elektricitet 1010010 Kontrata.nr.ELOG220004140437,EL0G220004140438 nr.fat.612839593,612839591 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 97,578 2014-07-01 2014-07-01 7010100102014 Paga baze 1010010 Pagat Dega Thesarit Gramsh Qershor 2014
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 384 2014-06-25 2014-06-25 6710100102014 Posta dhe sherbimi korrier Sa paguar faturen nr.796 date 31.05.2014 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) CEZ SHPERNDARJE Gramsh 340 2014-06-25 2014-06-25 6910100102014 Elektricitet 1010010 Kontrata n.EL0G220004140438 nr.fat.611631825 nga Dega e Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) ALBTELEKOM SH.A. Gramsh 1,920 2014-06-25 2014-06-25 6810100102014 Sherbime telefonike Sa paguar faturen nr.717906025 date 31.05.2014 nga Dega Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) DEGA TATIMEVE GRAMSH Gramsh 24,150 2014-06-19 2014-06-19 6410100102014. Te tjera transferta tek individet 1010010 Tatim 10% shperblim Edlira Zogu Dega e Thesarit Gramsh
  Dega e Thesarit Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 217,350 2014-06-19 2014-06-19 6310100102014 Te tjera transferta tek individet 1010010 Shperblim Edlira Zogu Dega e Thesarit Gramsh