Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) All All 9,444,811.00 138 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 7,515 2014-07-15 2014-07-16 46 10940142014 Paga baze ALUIZNI 1094014 sig shend punedhenes qershor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 7,515 2014-07-15 2014-07-16 4610940142014 Paga baze ALUIZNI 1094014 sig shend punemarres qershor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 24,461 2014-07-15 2014-07-16 4510940142014 Elektricitet ALUIZNI 1094014 tatim page qershor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA CREDINS Diber 70,225 2014-07-14 2014-07-14 04810940142014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna ALUIZNI 1094014 paga neto qershor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 346,622 2014-07-14 2014-07-14 4310940142014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit ALUIZNI 1094014 paga neto qershor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 38,069 2014-06-18 2014-06-18 3910940142014 Shpenzime per pritje e percjellje ALUIZNI 1094014 tatim page maj 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 83,227 2014-06-18 2014-06-18 37 10940142014 Shpenzime per honorare ALUIZNI 1094014 sig shoq punedhenes maj 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 52,710 2014-06-18 2014-06-18 3710940142014 Shpenzime per honorare ALUIZNI 1094014 sig shoq punemarres maj 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 9,433 2014-06-18 2014-06-18 38 10940142014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative ALUIZNI 1094014 sig shend punedhenes maj 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 9,432 2014-06-18 2014-06-18 3810940142014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime ALUIZNI 1094014 sig shend punemarres maj 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 9,500 2014-06-11 2014-06-11 4010940142014 Elektricitet ALUIZNI 1094014 djeta maj 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) CEZ SHPERNDARJE Diber 15,955 2014-06-11 2014-06-11 4110940142014 Uje 1094014 ALUIZNI 1094014 energji c44857maj 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 454,629 2014-06-04 2014-06-04 3410940142014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit ALUIZNI 1094014 paga neto maj 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) CEZ SHPERNDARJE Diber 5,526 2014-06-04 2014-06-04 3310940142014 Pagese paaftesie 1094014 ALUIZNI 1094014 energji c 44857 prill 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,874 2014-06-04 2014-06-04 3610940142014 Ndihme ekonomike ALUIZNI 1094014 postaprill 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 8,441 2014-06-04 2014-06-04 3210940142014 Te tjera shperblime per personelin ALUIZNI 1094014 telefon prill 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 52,710 2014-05-16 2014-05-16 2910940142014 Elektricitet ALUIZNI 1094014 sig shoq punemarres prill 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 9,432 2014-05-16 2014-05-16 3010940142014 Udhetim i brendshem ALUIZNI 1094014 sig shend punemarres prill 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 38,069 2014-05-16 2014-05-16 3110940142014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme ALUIZNI 1094014 tatim page prill 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 83,227 2014-05-16 2014-05-16 29.10940142014 Te tjera paga me kontrate ALUIZNI 1094014 sig shoq punedhenes prill 2014