Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) All All 9,444,811.00 138 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 9,433 2014-05-16 2014-05-16 30.10940142014 Te tjera paga me kontrate ALUIZNI 1094014 sig shend punedhenes prill 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 454,629 2014-05-07 2014-05-07 2610940142014 Udhetim i brendshem ALUIZNI 1094014 paga neto prill 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,004 2014-05-07 2014-05-07 2710940142014 Ilaçe dhe materiale mjeksore ALUIZNI 1094014 posta prill 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 39,000 2014-05-07 2014-05-07 2810940142014 Uje ALUIZNI 1094014 djeta prill 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 391,226 2014-04-04 2014-04-04 1710940142014 Paga baze ALUIZNI 1094014 paga neto mars 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) CEZ SHPERNDARJE Diber 10,234 2014-04-04 2014-04-04 2010940142014 Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune 1094014 ALUIZNI 1094014 energji c44857 Mars 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 6,120 2014-04-04 2014-04-04 1910940142014 Uje ALUIZNI 1094014 posta Mars 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 4,887 2014-04-04 2014-04-04 1810940142014 Elektricitet ALUIZNI 1094014 telefon shkurt 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 8,098 2014-03-18 2014-03-18 16 10940142014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI 1094014 sig shend. punedhenes shkurt 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 8,098 2014-03-18 2014-03-18 1610940142014 Elektricitet ALUIZNI 1094014 sig shend. punemarres shkurt 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 71,452 2014-03-18 2014-03-18 14 10940142014 Ilaçe dhe materiale mjeksore ALUIZNI 1094014 sig shoq. punedhenes shkurt 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 391,226 2014-03-05 2014-03-06 1210940142014 Sherbime te tjera ALUIZNI 1094014 paga neto shkurt 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 38,100 2014-03-05 2014-03-06 1310940142014 Paga baze ALUIZNI 1094014 djeta shkurt 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 18,000 2014-02-18 2014-02-19 0910940142014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI 1094014 pastrim zyrash dhjetor -janar 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 8,157 2014-02-18 2014-02-19 07.10940142014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI 1094014 sig shend punedhenes janar 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 71,967 2014-02-18 2014-02-18 06.10940142014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI 1094014 sig shoq punedhenes janar 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 390,973 2014-02-05 2014-02-05 5.10940142014 Te tjera transferta tek individet aluizni 1094014 paga neto janar 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 68,924 2014-01-15 2014-01-16 02.10940142014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI 1094014 sig shoq punedhenes dhjetor 2013
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 43,652 2014-01-15 2014-01-16 0210940142014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI 1094014 sig shoq punemarres dhjetor 2013
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 45,694 2014-01-15 2014-01-16 0410940142014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI 1094014 sig shend punedhenes dhjetor 2013