Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) All All 9,444,811.00 138 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 14,976 2014-11-06 2014-11-07 9010940142014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit ALUIZNI 1094014 lik posta tetor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) VODAFONE ALBANIA Diber 3,370 2014-11-06 2014-11-07 8910940142014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit ALUIZNI 1094014 lik vodafon shtator 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA CREDINS Diber 68,879 2014-11-05 2014-11-05 8410940142014 Shtese page per pune jashte orarit ALUIZNI lik paga e shtesa tetor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) ALPHA BANK -- ALBANIA Diber 416,267 2014-11-05 2014-11-05 8310940142014 Sherbimet bankare - Udhetim jashte shtetit ALUIZNI lik paga e shtesa tetor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 32,515 2014-11-05 2014-11-05 8510940142014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ALIIZNI lik paga e shtesa tetor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 3,000 2014-10-20 2014-10-21 8210940142014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI 1094014 TELEFON SHTATOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 28,111 2014-10-17 2014-10-20 7910940142014 Paga baze - Te tjera transferta tek individet ALUIZNI 1094014 TATIM PAGE PUNEMARRES SHTATOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 45,483 2014-10-17 2014-10-20 7810940142014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime ALUIZNI 1094014 sig shoq punemarres shtator 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 8,139 2014-10-17 2014-10-20 80 10940142014 Paga baze ALUIZNI 1094014 sig shend punedhenes shtator 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 71,812 2014-10-17 2014-10-20 78 10940142014 Paga baze ALUIZNI 1094014 sig shoq punedhenes shtator 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 4,680 2014-10-07 2014-10-07 8110940142014 Karburant dhe vaj ALUIZNI 1094014 POSTA SHTATOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 32,515 2014-10-06 2014-10-06 7710940142014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ALUIZNI 1094014 paga shtator 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA CREDINS Diber 69,985 2014-10-06 2014-10-06 7610940142014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ALUIZNI 1094014 paga shtator 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) ALPHA BANK -- ALBANIA Diber 293,074 2014-10-06 2014-10-06 7510940142014 Shtese page per funksionin ALUIZNI 1094014 paga shtator 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 42,584 2014-09-16 2014-09-17 6910940142014 Shpenzime kompensimi per shpronesim ne te kaluaren ALUIZNI 1094014 sig shOQ punemarres gusht 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 7,620 2014-09-16 2014-09-17 7110940142014 Pagese paaftesie ALUIZNI 1094014 sig shend punemarres gusht 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 7,620 2014-09-16 2014-09-17 71 10940142014 Elektricitet ALUIZNI 1094014 sig shend punedhenes gusht 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 28,111 2014-09-16 2014-09-17 7010940142014 Elektricitet ALUIZNI 1094014 tatim page gusht 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 67,235 2014-09-16 2014-09-17 69 10940142014 Uje ALUIZNI 1094014 sig shoq punedhenes gusht 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 116,327 2014-09-10 2014-09-10 7210940142014 Posta dhe sherbimi korrier ALUIZNI 1094014 pushime vjetore sipas borderos