Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) All All 9,444,811.00 138 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 4,296 2014-09-02 2014-09-03 6610940142014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI 1094014posta gusht 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) ALPHA BANK -- ALBANIA Diber 6,200 2014-09-02 2014-09-03 6510940142014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ALUIZNI 1094014djeta gusht 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA CREDINS Diber 69,985 2014-09-02 2014-09-03 6810940142014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna ALUIZNI 1094014paga neto gusht 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) VODAFONE ALBANIA Diber 279 2014-08-25 2014-08-25 6410940142014 Elektricitet ALUIZNI 1094014 VODAFON MUAJ KORRIK 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 7,400 2014-08-15 2014-08-15 6310940142014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore ALUIZNI lik djeta korrik 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 5,606 2014-08-13 2014-08-13 6210940142014 Posta dhe sherbimi korrier ALUIZNI lik fat telefoni nr 718280547
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 7,562 2014-08-08 2014-08-08 5710940142014 Te tjera paga me kontrate aluizni lik sig shendets pune marresi korrik 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 42,258 2014-08-08 2014-08-08 5510940142014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna aALUIZNI LIKKONTRIBUTE SHOERORE PUNE MARRESI KORRIK 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 7,562 2014-08-08 2014-08-08 57.10940142014 Shtesa page te tjera aluizni lik sig shendet pune dhenesi korrik 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 66,721 2014-08-08 2014-08-08 55 10940142014 Garanci pasurore e te denuarve, te viteve te meparshme,Te Dala ALUIZNI lik kontribute sig shoq pune dhenesi korrik 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) ALPHA BANK -- ALBANIA Diber 297,094 2014-08-06 2014-08-07 5310940142014 Paga baze ALUIZNI 1094014 LIK PAGASH NETO KORRIK 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 26,800 2014-08-06 2014-08-07 5810940142014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar ALUIZNI 1091014 DJETA SIPAS LISTE
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA CREDINS Diber 69,977 2014-08-06 2014-08-06 5410940142014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur ALUIZNI 1094014 LIK PAGA E SHTESA KORRIK 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) VODAFONE ALBANIA Diber 248 2014-08-06 2014-08-06 5910940142014 Paga baze ALUIZNI 1094014 LIK FAT MAJ QERSHOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 4,816 2014-07-24 2014-07-24 5210940142014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI 1094014 telefon maj 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA CREDINS Diber 26,800 2014-07-17 2014-07-18 4910940142014 Posta dhe sherbimi korrier ALUIZNI 1094014djeta qershor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 3 2014-06-17 2014-07-17 5110940142014 Blerje dokumentacioni ALUIZNI 1094014 dif.sig shoq punedhenes qershor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 18,432 2014-07-17 2014-07-17 4710940142014 Elektricitet ALUIZNI 1094014 posta qershor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 41,996 2014-07-15 2014-07-16 4410940142014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale ALUIZNI 1094014 sig shOQ punemarres qershor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 66,312 2014-07-15 2014-07-16 44 10940142014 Shpenzime te tjera transporti ALUIZNI 1094014 sig shOQ punedhenes qershor 2014