Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Puke (3330) All All 3,969,313.00 75 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Puke (3330) ALBTELEKOM SH.A. Puke 6,090 2014-10-14 2014-10-15 9310100302014 Sherbime telefonike dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime telefoni nr.klientit 310001912088 muaji MUAJI SHTATOR 2014 FAT.718673748 DT.30.09.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) POSTA SHQIPTARE SH.A Puke 1,284 2014-10-14 2014-10-15 951010030 Posta dhe sherbimi korrier dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime postare fat238 DT.30.09.2014.SHTATOR 2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Puke 7,748 2014-10-14 2014-10-15 9410100302014 Elektricitet 1010030 dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime energjie nr kontrate f092565 dhe f092574 muaji shtator 2014 fat..616333549 e 616333556 nr.klient.SH2F110013092565 ., SH2F110013092574
  Dega e Thesarit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 157,342 2014-10-01 2014-10-01 9210100302014 Shtese page per vjetersi ne pune dega e thesarit puke kodi 1010030 paga shtator 2014 sipas listes
  Dega e Thesarit Puke (3330) TIM Puke 26,640 2014-09-22 2014-09-24 9010100302014 Sherbime te tjera dega e thesarit puke kodi 1010030 riparim printri hp3005 fat 476 dt 17.09.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) POSTA SHQIPTARE SH.A Puke 3,270 2014-09-22 2014-09-23 9110100302014 Posta dhe sherbimi korrier dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime postare fat.210 dt 31.08.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 30,000 2014-09-17 2014-09-18 8910100302014 Udhetim i brendshem dega e thesarit puke kodi 1010030 djeta korrik gusht 2014 sipas listes
  Dega e Thesarit Puke (3330) ALBTELEKOM SH.A. Puke 4,586 2014-09-17 2014-09-18 8810100302014 Sherbime telefonike dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime telefoni nr.klientit 310001912088 muaji gusht 2014 fat.717905773 dt.31.08.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Puke 7,916 2014-09-16 2014-09-17 8210100302014 Elektricitet 1010030 dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime energjie nr kontrate f092565 dhe f092574 muaji gusht 2014 2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 157,342 2014-09-01 2014-09-01 8110100302014 Shtese page per vjetersi ne pune dega e thesarit puke kodi 1010030 paga gusht 2014 sipas listes
  Dega e Thesarit Puke (3330) EDMOND CARA Puke 14,900 2014-08-20 2014-08-21 8010100302014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme dega e thesarit puke kodi 1010030 blerje boje printeri fatura 35 dt 20.08.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) ALBTELEKOM SH.A. Puke 8,438 2014-08-08 2014-08-11 7910100302014 Sherbime telefonike dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime telefoni nr.klientit 310001912088 muaji KORRIK 2014 nr tel 021222810 tarif tel.021222312
  Dega e Thesarit Puke (3330) CEZ SHPERNDARJE Puke 8,219 2014-08-07 2014-08-08 7310100302014 Elektricitet 1010030 dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime energjie nr kontrate f092565 dhe f092574 muaji korrik 2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) EURO-LATIFI Puke 48,000 2014-08-06 2014-08-07 7210100302014 Karburant dhe vaj dega e thesarit puke kodi 1010030 blerje gazoil per gjenerator fat.30 dt.29.07.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 157,342 2014-08-01 2014-08-01 7110100302014 Shtese page per vjetersi ne pune dega e thesarit puke kodi 1010030 paga korrik 2014 sipas listes
  Dega e Thesarit Puke (3330) EVIS CARA Puke 39,880 2014-07-23 2014-07-24 7010100302014 Sherbime te tjera dega e thesarit puke kodi 1010030 sherbim rregullim printri hp 3005 fat 26 dt 22.07.2014 fat
  Dega e Thesarit Puke (3330) POSTA SHQIPTARE SH.A Puke 1,476 2014-07-17 2014-07-18 6910100302014 Posta dhe sherbimi korrier dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime postare fat.157 dt.30.06.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) CEZ SHPERNDARJE Puke 8,298 2014-07-17 2014-07-18 6710100302014 Elektricitet 1010030 dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime energjie nr kontrate f092565 dhe f092574 muaji maj 2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) ALBTELEKOM SH.A. Puke 6,128 2014-07-17 2014-07-18 6810100302014 Sherbime telefonike dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime telefoni nr.klientit 310001912088 muaji qershor 2014 fat.717905773 dt.30.06.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 62,600 2014-07-09 2014-07-10 6110100302014 Udhetim i brendshem dega e thesarit puke kodi 1010030 djeta Maj qershor 2014 sipas listes