Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Puke (3330) All All 3,969,313.00 75 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 205,142 2014-07-01 2014-07-01 6010100302014 Shtese page per funksionin dega e thesarit puke kodi 1010030 paga qershor 2014 sipas listes
  Dega e Thesarit Puke (3330) POSTA SHQIPTARE SH.A Puke 2,400 2014-06-24 2014-06-25 5910100302014 Posta dhe sherbimi korrier dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime postare fat.129 dt.31.05.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) ALBTELEKOM SH.A. Puke 5,713 2014-06-24 2014-06-25 5810100302014 Sherbime telefonike dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime telefoni nr.klientit 310001912088 muaji maj 2014 fat.717905773 dt.30.05.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) CEZ SHPERNDARJE Puke 11,087 2014-06-24 2014-06-24 5710100302014 Elektricitet 1010030 dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime energjie nr kontrate f092565 dhe f092574 muaji maj 2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 157,742 2014-06-02 2014-06-02 5110100302014 Shtese page per funksionin dega e thesarit puke kodi 1010030 paga maj 2014 sipas listes
  Dega e Thesarit Puke (3330) EURO-LATIFI Puke 9,800 2014-05-20 2014-05-21 5010100302014 Sherbime te tjera dega e thesarit puke kodi 1010030 sherbim riparim gjenertori fat.53 dt. 15.05.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) POSTA SHQIPTARE SH.A Puke 2,784 2014-05-16 2014-05-19 4910100302014 Posta dhe sherbimi korrier dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime postare prill 2014 fat. 100 dt.30.04.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) ALBTELEKOM SH.A. Puke 8,232 2014-05-16 2014-05-19 4810100302014 Sherbime telefonike dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime telefoni nr.klientit 310001912088 muaji prill 2014 fat.717708507 dt.30.04.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 250,416 2014-05-13 2014-05-15 4110100302014/1 Te tjera transferta tek individet dega e thesarit puke kodi 1010030 shperblim per FLORA Palushin 2014 shkresa 529/4 dt.20.03.2014 sipas listes
  Dega e Thesarit Puke (3330) DEGA TATIMEVE PUKE Puke 27,824 2014-05-13 2014-05-14 4210100302014 Te tjera transferta tek individet dega e thesarit puke kodi 1010030 tatim burim per shperblimin Flora PALUSHI
  Dega e Thesarit Puke (3330) CEZ SHPERNDARJE Puke 13,656 2014-05-13 2014-05-14 4710100302014 Elektricitet 1010030 dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime energjie nr kontrate f092565 dhe f092574 muaji PRILL 2014 fat..610247934 DHE 610247930
  Dega e Thesarit Puke (3330) EVIS CARA Puke 18,900 2014-05-06 2014-05-08 42101000302014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim dega e thesarit puke kodi 1010030 materiale pastrimi fat.04 dt.26.03.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 264,134 2014-05-02 2014-05-02 4110100302014 Paga baze dega e thesarit puke kodi 1010030 paga prill t 2014 sipas listes
  Dega e Thesarit Puke (3330) ALBTELEKOM SH.A. Puke 6,183 2014-04-17 2014-04-18 3910100302014 Sherbime telefonike dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime telefoni nr.klientit 310001912088 muaji mars 2014 nr tel 021222810 tarif tel.021222312
  Dega e Thesarit Puke (3330) POSTA SHQIPTARE SH.A Puke 1,452 2014-04-17 2014-04-18 4010100302014 Posta dhe sherbimi korrier dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime postare mars fat.71 dt.31.03.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 113,252 2014-04-10 2014-04-11 3310100302014 Shtese page per vjetersi ne pune dega e thesarit puke kodi 1010030 paga shkurt-mars 2014 sipas listes
  Dega e Thesarit Puke (3330) CEZ SHPERNDARJE Puke 14,648 2014-04-08 2014-04-09 3210100302014 Elektricitet 1010030 dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime energjie nr kontrate f092565 dhe f092574 muaji mars 2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) EVIS CARA Puke 10,000 2014-04-07 2014-04-08 3110100302014 Sherbime te tjera dega e thesarit puke kodi 1010030 sherbim rregullim printri fat 52 dt 12.03.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 169,818 2014-04-01 2014-04-02 3010100302014 Paga baze dega e thesarit puke kodi 1010030 paga shkurt 2014 sipas listes
  Dega e Thesarit Puke (3330) EDMOND CARA Puke 43,900 2014-03-25 2014-03-26 301010302014 Karburant dhe vaj dega e thesarit puke kodi 1010030 blerje nafte per gjenerator gaz per ngrohje fat 26 dt 25.03.2014