Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Puke (3330) All All 3,969,313.00 75 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 35,400 2014-12-26 2014-12-29 13210100302014/1 Elektricitet dega e thesarit puke kodi 1010030 djeta dhjetor 2014 sipas listes
  Dega e Thesarit Puke (3330) ALBTELEKOM SH.A. Puke 5,803 2014-12-15 2014-12-16 12710100302014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime telefoni nr.klientit 310001912088 muaji nentor 2014 fat..717905773 dt.30.11.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Puke 11,137 2014-12-15 2014-12-16 12610100302014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative 1010030 dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime energjie nr kontrate f092565 dhe f092574 muaji nentor 2014 fat..616333549,616333556
  Dega e Thesarit Puke (3330) EVIS CARA Puke 64,500 2014-12-02 2014-12-03 12110100302014/1 Pagese paaftesie dega e thesarit puke kodi 1010030 sherbim riparim dhe lyrjr ob thesarit fat 71 dt.01.12.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 178,942 2014-12-01 2014-12-01 12010100302014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore dega e thesarit puke kodi 1010030 paga nentor 2014 sipas listes
  Dega e Thesarit Puke (3330) STRATI BAILIFF'S SERVICE Puke 572,092 2014-11-19 2014-11-20 11810100302014 Pension mbijetese dega e thesarit puke kodi 1010030 shpen. per burgim te padrejt Bardhyl Mecja dhe Ylli Bardhi vend 700 dt 24.02.2014 shkr.minfin 9528/4 dt.01.10.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) ALBTELEKOM SH.A. Puke 7,820 2014-11-19 2014-11-20 11710100302014 Te tjera transferta tek individet dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime telefoni nr.klientit 310001912088 muaj itetor 2014 nr tel 021222810 tarif tel.021222312
  Dega e Thesarit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 158,542 2014-11-03 2014-11-03 10910100302014 Elektricitet dega e thesarit puke kodi 1010030 paga tetor 2014 sipas listes
  Dega e Thesarit Puke (3330) EDMOND CARA Puke 9,700 2014-10-27 2014-10-28 10410100302014 Posta dhe sherbimi korrier dega e thesarit puke kodi 1010030 mbushje me gaz kondicioner fat.15 dt.20.10.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) MUSA CANAJ Puke 9,800 2014-10-24 2014-10-27 10210100302014 Paga baze dega e thesarit puke kodi 1010030 blerje blerje neona per zyrat fat.50 dt.30.09.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) MUSA CANAJ Puke 9,800 2014-10-24 2014-10-27 10310100302014 Sherbime te tjera dega e thesarit puke kodi 1010030 blerje bateri gjenartori fat.54 dt.06.10.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) EDMOND CARA Puke 8,450 2014-10-14 2014-10-15 9610100302014 Udhetim i brendshem dega e thesarit puke kodi 1010030 sherbim pastrimi fat 46 dt.30.09.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) ALBTELEKOM SH.A. Puke 6,090 2014-10-14 2014-10-15 9310100302014 Elektricitet dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime telefoni nr.klientit 310001912088 muaji MUAJI SHTATOR 2014 FAT.718673748 DT.30.09.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) POSTA SHQIPTARE SH.A Puke 1,284 2014-10-14 2014-10-15 951010030 Posta dhe sherbimi korrier dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime postare fat238 DT.30.09.2014.SHTATOR 2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) TIM Puke 26,640 2014-09-22 2014-09-24 9010100302014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune dega e thesarit puke kodi 1010030 riparim printri hp3005 fat 476 dt 17.09.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 30,000 2014-09-17 2014-09-18 8910100302014 Uje dega e thesarit puke kodi 1010030 djeta korrik gusht 2014 sipas listes
  Dega e Thesarit Puke (3330) ALBTELEKOM SH.A. Puke 4,586 2014-09-17 2014-09-18 8810100302014 Posta dhe sherbimi korrier dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime telefoni nr.klientit 310001912088 muaji gusht 2014 fat.717905773 dt.31.08.2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Puke 7,916 2014-09-16 2014-09-17 8210100302014 Shpenzime per qiramarrje mjetesh transporti 1010030 dega e thesarit puke kodi 1010030 shpenzime shpenzime energjie nr kontrate f092565 dhe f092574 muaji gusht 2014 2014
  Dega e Thesarit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 157,342 2014-09-01 2014-09-01 8110100302014 Paga baze dega e thesarit puke kodi 1010030 paga gusht 2014 sipas listes
  Dega e Thesarit Puke (3330) EDMOND CARA Puke 14,900 2014-08-20 2014-08-21 8010100302014 Elektricitet dega e thesarit puke kodi 1010030 blerje boje printeri fatura 35 dt 20.08.2014