Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ALDOSCH - FARMA All 314,379,873.00 948 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Maternitet Nr.2T. (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 43,400 2014-10-10 2014-10-10 47410130882014 Paga baze SUOGJ K.GLIOZHENI medikament kontrate nr.19 dt. 12.06.2014 ne vazhdim fat.12561149 dt. 18.07.2014 fh. 73 dt. 18.07.2014
  Sp. Berati (0202) ALDOSCH - FARMA Berat 119,250 2014-10-08 2014-10-09 54910130642014 Elektricitet spitali berat lik fat shtator 2014 medikamente
  Sp. Berati (0202) ALDOSCH - FARMA Berat 4,200 2014-10-08 2014-10-09 55010130642014 Elektricitet spitali berat lik fat shtator 2014 medikamente
  Spitali Fier (0909) ALDOSCH - FARMA Fier 28,000 2014-10-09 2014-10-09 65610130172014 Elektricitet MEDIKAMENTE SPITALI FIER
  Spitali Fier (0909) ALDOSCH - FARMA Fier 407,596 2014-10-09 2014-10-09 65410130172014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune MEDIKAMENTE SPITALI FIER
  Spitali Fier (0909) ALDOSCH - FARMA Fier 85,800 2014-10-09 2014-10-09 65510130172014 Elektricitet MEDIKAMENTE SPITALI FIER
  Sp. Kavaje (3513) ALDOSCH - FARMA Kavaje 17,900 2014-10-08 2014-10-09 30210130712014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme SPITALI LIKUIDIM ILACE FAT 1978 DT 25.09.2014 KONTRA 480/8 DT 17.06.2014
  Sp. Librazhd (0821) ALDOSCH - FARMA Librazhd 365,312 2014-10-09 2014-10-09 34810130762014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER BLERJE MEDIKAMENTE FH 59 DATE 06.10.2014,KONT 56/3 DATE 03.06.2014,KONTRATE 73/1 DATE 24.06.2014,UB 3003 DATE 16.07.2014.
  Spitali Shkoder (3333) ALDOSCH - FARMA Shkoder 624,870 2014-10-09 2014-10-09 35710130232014 Sherbime telefonike SPITALI SHKODER LIKUJ FAT NR 12561682,12561683 DT 03.10.2014
  Spitali Kukes (1818) ALDOSCH - FARMA Kukes 263,145 2014-10-06 2014-10-07 46810130202014 Elektricitet 1013020 medikamente fat nr 1759 dt 25.09.2014 seria 12561420
  Spitali Kukes (1818) ALDOSCH - FARMA Kukes 66,880 2014-10-06 2014-10-07 46610130202014 Elektricitet 1013020 medikamente 40135 seria 108862235 dt29.08.2014fl
  Sp. Mirdite (2026) ALDOSCH - FARMA Mirdite 317,205 2014-10-06 2014-10-07 29410130792014 Elektricitet spitali mirdite per shpenzime ilace
  Sp. Mirdite (2026) ALDOSCH - FARMA Mirdite 14,580 2014-10-06 2014-10-07 29610130792014 Elektricitet spitali mirdite per shpenzime ilace
  Sp. Mirdite (2026) ALDOSCH - FARMA Mirdite 19,400 2014-10-06 2014-10-07 29510130792014 Sherbimet bankare spitali mirdite per shpenzime ilace
  Spitali Lushnje (0922) ALDOSCH - FARMA Lushnje 312,594 2014-10-06 2014-10-06 42010130222014 Uje SPITALI LUSHNJE 1013022 SA XHIROJME PER LIK.BLERJE MEDIKAMENTE SIPAS FATURES SHTATOR 2014,PER KONTRATEN NR.507/8 DT.17.06.2014
  Spitali Lushnje (0922) ALDOSCH - FARMA Lushnje 43,400 2014-10-06 2014-10-06 42110130222014 Posta dhe sherbimi korrier SPITALI LUSHNJE 1013022 SA XHIROJME PER LIK.BLERJE MEDIKAMENTE SIPAS FATURES SHTATOR 2014,
  Sp. Kruje (0716) ALDOSCH - FARMA Kruje 7,700 2014-10-01 2014-10-02 43310130732014 Shpenzime per honorare DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR 1988 DT 26.09.2014
  Sp. Librazhd (0821) ALDOSCH - FARMA Librazhd 366,674 2014-10-01 2014-10-02 32010130762014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER BLERJE MEDIKAMENTE,PER FH 53 DATE 01.09.2014,PER KONTRATEN 56/3 DATE 03.06.2014,NR 73/1DATE 24.06.2014,PER URDHER BLERJEN 3003 DATE 16.07.2014.
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 1,625 2014-09-30 2014-10-01 222510130492014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 1013049 QSUT barna kontrate ne vazhdim nr. 2831/43 dt. 30.06.2014 fat.1680(12561341) dt. 13.08.2014 fh. 3601 dt. 13.08.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 10,000 2014-09-30 2014-10-01 220510130492014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1013049 QSUT barna kontrate ne vazhdim 2616/31 dt. 11.06.2014 fat.1684(12561345) dt. 13.08.2014 fh. 3598 dt. 13.08.2014