treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  All ALDOSCH - FARMA All 314,379,873.00 948 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Spitali Lushnje (0922) ALDOSCH - FARMA Lushnje 318,318 2014-11-12 2014-11-13 48610130222014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LUSHNJE 1013022 SA XHIROJME PER LIK.BLERJE MEDIKAMENTE SIPAS FATURES TETOR 2014,PER KONTRATEN NR.507/8 DT.17.06.2014
  Spitali Lushnje (0922) ALDOSCH - FARMA Lushnje 305,995 2014-11-12 2014-11-13 48510130222014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LUSHNJE 1013022 SA XHIROJME PER LIK.BLERJE MEDIKAMENTE SIPAS FATURES TETOR 2014,PER KONTRATEN NR.507/8 DT.17.06.2014
  Spitali Lushnje (0922) ALDOSCH - FARMA Lushnje 277,455 2014-11-12 2014-11-13 49610130222014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LUSHNJE 1013022 SA XHIROJME PER LIK.BLERJE MEDIKAMENTE SIPAS FATURES NENTOR 2014,PER KONTRATEN NR.507/8 DT.17.06.2014
  Spitali Fier (0909) ALDOSCH - FARMA Fier 238,500 2014-11-11 2014-11-11 72610130172014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE SPITALI FIER
  Spitali Fier (0909) ALDOSCH - FARMA Fier 369,516 2014-11-11 2014-11-11 72510130172014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE SPITALI FIER
  Spitali Ushtarak (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 60,750 2014-11-10 2014-11-11 42210131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES, medikamente Up.87 dt. 07.03.2014 njft. 05.05.2014 kontrta enr. 45 dt. 29.05.2014 fat.893(12560544) dt. 02.06.2014 fh. 52 dt. 02.06.2014
  Spitali Ushtarak (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 91,200 2014-11-10 2014-11-11 42010131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES, medikamente Up.94 DT. 10.03.2014 NJFT. 26.05.2014 kontrate 46 dt. 29.05.2014 fat.894(12560555) dt. 02.06.2014 fh. 53 dt. 02.06.2014
  Sp. Permet (1128) ALDOSCH - FARMA Permet 35,200 2014-11-07 2014-11-10 37910130812014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI FAT NR 2056,2057 DT 09.10.2014
  Sp. Librazhd (0821) ALDOSCH - FARMA Librazhd 252,014 2014-11-06 2014-11-07 37510130762014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER FH 64 DATE 03.11.2014.
  Sp. Laç (2019) ALDOSCH - FARMA Laç 12,530 2014-11-03 2014-11-06 30610130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore KOD INST 1013075 PAGUAR SHPENZIME PER BLERJE ILACE DHE MATERIALE MJEKSORE KONTRATE NR 248/1 DT 26.09.2014 FT NR 12561648 DT 26.09.2014 FH NR 76 DT 26.09.2014
  Spitali Shkoder (3333) ALDOSCH - FARMA Shkoder 626,142 2014-11-06 2014-11-06 38810130232014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI SHKODER LIKUJ FAT NR 12561803,12561804 DT 22.10.2014
  Spitali Gjirokaster (1111) ALDOSCH - FARMA Gjirokaster 15,997 2014-10-28 2014-10-29 42810130182014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER MEDIKAMENTE FAT NR 2058 NR SER 12561719 DT 09.10.2014 FH 167 DT 09.10.2014 KONTR 200.4 DT 06.06.2014
  Spitali Gjirokaster (1111) ALDOSCH - FARMA Gjirokaster 287,869 2014-10-28 2014-10-29 43210130182014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER MEDIKAMENTE FAT NR 2062 NR SER 12561723 DT 09.10.2014 FH 171 DT 09.10.2014 KONTR 207.1 DT 16.06.2014
  Spitali Gjirokaster (1111) ALDOSCH - FARMA Gjirokaster 6,076 2014-10-28 2014-10-29 43010130182014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER MEDIKAMENTE FAT NR 2060 NR SER 12561721 DT 09.10.2014 FH 169 DT 09.10.2014 KONTR 208.3 DT 16.06.2014
  Spitali Gjirokaster (1111) ALDOSCH - FARMA Gjirokaster 9,500 2014-10-28 2014-10-29 42910130182014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER MEDIKAMENTE FAT NR 2059 NR SER 12561720 DT 09.10.2014 FH 168 DT 09.10.2014 KONTR 196.4 DT 06.06.2014
  Spitali Gjirokaster (1111) ALDOSCH - FARMA Gjirokaster 89,900 2014-10-28 2014-10-29 43110130182014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER MEDIKAMENTE FAT NR 2061 NR SER 12561722 DT 09.10.2014 FH 170 DT 09.10.2014 KONTR 207.2 DT 16.06.2014
  Sp. Skrapar (0232) ALDOSCH - FARMA Skrapar 19,000 2014-10-29 2014-10-29 22210130852014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013085 FATYRE nr 2117/112561778 Dt 16.10.2014 urdh.prok.86 dt 07.03.2014 kont 17.01.2014 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Tropoje (1836) ALDOSCH - FARMA Tropoje 1,950 2014-10-29 2014-10-29 22610130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi Spitalor Tropoje ilace up nr 87 dt 10.03.2014 kontrate dt 150 dt 20.06.2014 fh nr 46 dt 25.06.2014 ft nr 1144 dt 24.06.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 9,750 2014-10-27 2014-10-28 242810130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna vazhdim kontrate nr.2568/8 dt. 11.06.2014 fat.1916(12561577) dt. 15.09.2014 fh. 3858 dt. 15.09.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 9,082 2014-10-27 2014-10-28 2430 10130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna vazhdim kontrate nr. 2363/57 dt.28.05.2014 fat.1796(12561457) dt. 29.8.2014 fh. 3734 dt. 29.08.2014