treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  All ALDOSCH - FARMA All 314,379,873.00 948 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 311,640 2014-10-22 2014-10-23 241310130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna kontrate ne vazhdim nr.2831/1 dt. 19.06.2014 fat.1821(12561482) dt. 01.09.2014 fh. 3738 dt. 01.09.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 194,457 2014-10-22 2014-10-23 239510130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna kontrate ne vazhdim nr.2831/1 dt. 19.06.2014 fat.1999(12561660) dt. 30.09.2014 fh. 3989 dt. 30.09.2014
  Spitali Korce (1515) ALDOSCH - FARMA Korçe 300,987 2014-10-21 2014-10-22 64610130192014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI KORCE MEDIKAMENTE FAT.2112 DT 16.10.14
  Spitali Korce (1515) ALDOSCH - FARMA Korçe 357,310 2014-10-21 2014-10-22 64510130192014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI KORCE MEDIKAMENTE FAT.2109,2110,2111 DT 16.10.14
  Sp. Sarande (3731) ALDOSCH - FARMA Sarande 286,775 2014-10-22 2014-10-22 36810130842014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SHP MEDIKAMENTE NGA SPITALI
  Spitali Vlore (3737) ALDOSCH - FARMA Vlore 760,259 2014-10-22 2014-10-22 41710130242014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013024 SPITALI KONTRATE NR 2753 DT 14.10.2014
  Sp. Kolonje (1514) ALDOSCH - FARMA Kolonje 89,835 2014-10-21 2014-10-21 26510130722014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013072 spitali kolonje shpenz per ilace dhe materiale mjeksore lik i fat nr 1890 dt 10.09.2014,fh nr 56 dt 10.09.2014,kontarte nr 23/9 dt 26.06.2014
  Spitali Elbasan (0808) ALDOSCH - FARMA Elbasan 285,020 2014-10-17 2014-10-17 53010130162014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Civil Elbasan Medikamente
  Spitali Elbasan (0808) ALDOSCH - FARMA Elbasan 618,430 2014-10-17 2014-10-17 52910130162014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Civil Elbasan Medikamente
  Spitali Korce (1515) ALDOSCH - FARMA Korçe 358,227 2014-10-10 2014-10-13 62310130192014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI KORCE FAT 1959 DT 23.09.2014 MEDIKAMENTE PER SPITALIN
  Sp. Mat (0625) ALDOSCH - FARMA Mat 15,770 2014-10-09 2014-10-13 26310130782014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Mat (1013078) Lik. Ilace dhe Mater. Mjeks. Fat.Nr.1720 Dt.18.08.14 Urdh.Prok. Nr.94 Dt.10.03.14 Kontr.Nr.30 Dt.17.07.14
  Sp. Kucove (0217) ALDOSCH - FARMA Kuçove 317,345 2014-10-10 2014-10-10 29310130742014 Ilaçe dhe materiale mjeksore shpenzime per ilace spitali kucove kod.1013074 fat.17260312
  Maternitet Nr.2T. (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 132,000 2014-10-10 2014-10-10 47110130882014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUOGJ K.GLIOZHENI medikament kontrate nr.18 dt. 12.06.2014 ne vazhdim fat.12561148 dt. 18.07.2014 fh. 72 dt. 18.07.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 89,100 2014-10-09 2014-10-10 2196221910130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna KONTR. NE VAZHDIM NR. 2363/58 DT. 28.05.2014 FAT.1724(12561385) DT. 19.08.2014 FH. 3654 DT. 19.08.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 24,700 2014-10-10 2014-10-10 47610130882014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUOGJ K.GLIOZHENI medikament kontr.17 dt. 12.06.2014 ne vazhdim fat.12561430 dt. 26.08.2014 fh. 86 dt. 26.08.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 64,400 2014-10-10 2014-10-10 47010130882014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUOGJ K.GLIOZHENI medikament autorizim 421/25 dt. 04.06.2014 kontr.18 dt. 12.06.2014 fat.12560899 dt. 30.06.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 266,245 2014-10-09 2014-10-10 221910130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna KONTR. NE VAZHDIM NR. 2831/1 DT. 19.06.2014 FAT.1721(12561382) DT. 19.08.2014 FH. 3652 DT. 19.08.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 56,000 2014-10-10 2014-10-10 47210130882014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUOGJ K.GLIOZHENI medikament autorizim 421/25 dt. 04.06.2014 kontrate nr19 dt. 12.06.2014 fat.12560901 dt. 30.06.2014 fh.54 dt. 30.06.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 310,050 2014-10-10 2014-10-10 47710130882014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUOGJ K.GLIOZHENI medikament autorizim 421/30 dt. 16.06.2014 kontrate nr. 56/6 dt. 10.07.2014 fat. 12561157 dt. 18.07.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 32,300 2014-10-10 2014-10-10 47510130882014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUOGJ K.GLIOZHENI medikament Autorizim 421/16 dt. 22.05.2014 kontr.17 dt. 12.06.2014 fat.12560898 dt. 30.06.2014 fh. 57 dt. 30.06.2014