Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All All All 561,362,898,656.08 434,624 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Bordi i Kullimit Vlore (3737) A N B I Vlore 1,836,614 2012-10-11 2012-10-16 168 1010076 2012 ARGJINATURA K-18 BUTRINT B.KULLIMIT 1010076
Bashkia Selenice (3737) A N B I Vlore 9,725,842 2012-11-07 2012-11-21 188 2159001 2012 RIKONSTRUKSION I RRJETIT TE BRENDSHEM TE UJESJELLESIT TE QYTETIT SELENICE BASHKIA SELENICE KODI 2159001
Komuna Vllahine (3737) A N B I Vlore 1,370,280 2012-11-12 2012-12-04 106 2843001 2012 AMBIENTE SHLODHESE PER FSHATRAT PESHKEPI+VLLAHINE KONT NR 905 DT 23/10/12 K.VLLAHINE 2843001
Komuna Vllahine (3737) A N B I Vlore 1,370,280 2012-11-12 2012-12-06 106 2843001 2012 AMBIENTE SHLODHESE PER FSHATRAT PESHKEPI+VLLAHINE KONT NR 905 DT 23/10/12 K.VLLAHINE 2843001
Komuna Vllahine (3737) A N B I Vlore 1,392,310 2012-12-05 2012-12-13 109 2843001 2012 RIK SHKOLLA 9-VJECARE VLLAHINE SIT 1 FAT NR 75 K.VLLAHINE 2843001
Bordi i Kullimit Elbasan (0808) A N B I Elbasan 585,221 2012-11-26 2012-12-17 19110050692012 Rikonstruksion Bordi i Kullimit Elbasan
Bordi i Kullimit Vlore (3737) A N B I Vlore 180,137 2012-11-27 2012-12-17 207 1005080 2012 ARGJINATURA K-18 BUTRINT K.ARMEN 2846001
Bordi i Kullimit Lushnje (0922) A N B I Lushnje 1,433,038 2012-11-26 2012-12-17 19310050812012 1005081 Bordi Kullimit Lushnje ndertim emisari e terbufit situacion
Bashkia Vlore (3737) A N B I Vlore 553,299 2012-12-10 2012-12-27 71521460012012/ BASHKIA 2146001 KON 1922 DT 03.07.2012 RIKON I MURIT DHE ISH KAMPIT
Komuna Kuman (0909) A N B I Fier 475,320 2012-06-05 2012-06-11 12824210012012 MIREMBAJTJE ZYRASH K/ KUMAN FIER 2421001
Komuna Kuman (0909) A N B I Fier 79,609 2012-02-10 2012-02-16 2324210012012 LIKUJDIM 5% GARANCI K/KUMAN FIER 2421001
Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) A NIKOLLI Tirane 478,800 2012-03-23 2012-04-10 5010570012012 231 QKK RIKONTR UP 5 DT 1.03.2012 PV 5.03.2012 KONTR 113 DT 9.03.2012 SIT 20.03.2012 FAT 1 DT 20.03.2012 SR 6562999
Spitali Distrofik (3535) A R B A - P H A R M A Tirane 9,440 2012-06-01 2012-06-08 8210130542012 602 QKMZHRF MEDIKAMENTE,UP 14 D 26/4/12,PV 27/4/12.FAT 1293 1294 D 2/5/12 S 02895505,2895506,FH 3 D 2/5/12
Spitali Distrofik (3535) A R B A - P H A R M A Tirane 11,279 2012-11-13 2012-12-07 16310130542012 602 QKMZHRF MEDIKAMENTE,UP 28 D 2/10/12,PV 2/10/12,FAT 2752,2753 D 9/10/12 S 04591464,04591465,FH 4 D 9/10/12
Aparati Qendror i SHIKUT (3535) A R B E R Tirane 16,800 2012-09-24 2012-09-25 29310180012012 SHISH PRITJE DELEGACIONI PROG 274/4 DT 4.307.2012 FAT 3032 DT 5.07.2012 SR 03399724
Qendra e Studimeve Albanologjike Tirane (3535) A R B E R Tirane 335,720 2012-11-21 2012-12-13 46110111532012 602 QENDRA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE dieta shk.minfin.14849/2,16.10.2012,up94,14.11.2012,pv15.11.2012,f519,15.11.2012,s05893041
Qendra e Studimeve Albanologjike Tirane (3535) A R B E R Tirane 60,760 2012-12-07 2012-12-18 50810111532012 602 QENDRA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE pritje urdh497/2,26.10.2012,urdh112,27.11.2012,pv30.11.2012,f550,30.11.2012,s 05893072
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) A R B E R Tirane 53,200 2012-11-27 2012-12-17 111810040012012 602 ministria ekonomise. shp pritje ,qera salle progr 110218 dt 10.10.2012, ft 450 seri 04712272 dt 12.10.2012
Bashkia Vlore (3737) A R B E R I A SH.A. Vlore 415,320 2012-02-21 2012-02-22 64/21460012012 BASHKIA 2146001 PAGUAR 5% kuz KON 29.09.2009
Bashkia Vlore (3737) A R B E R I A SH.A. Vlore 1,889,339 2012-02-21 2012-02-22 621460012012 BASHKIA 2146001 PAGUAR 5% kuz KON 29.09.2009
Bashkia Vlore (3737) A R B E R I A SH.A. Vlore 19,549,875 2012-03-01 2012-03-15 6721460012012 BASHKIA 2146001 KUZ SIT PERFUNDIMTAR FAT 3/1 DT 08.02.2011
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Durres (0707) A R B E R I A SH.A. Durres 5,203,797 2012-05-17 2012-05-22 121070182012 TDO 0707/UJESJELLES KANALIZIME SH.A. DURRES/ KOD 2107018/ SIT. PERFUNDIMTAR PERM. I FURNIZIMIT ME UJE LGJ. SHKOZET
Bashkia Vlore (3737) A R B E R I A SH.A. Vlore 605,325 2012-10-30 2012-11-12 62121460012012 BASHKIA 2146001 PAGUAR 5% BLLOK ISA BOLETINI KON 1171 DT 17.05.2012
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Durres (0707) A R B E R I A SH.A. Durres 36,000 2012-11-27 2012-12-17 3/11070182012 TDO 0707/UJESJELLES KANALIZIME SH.A. DURRES/ KOD 2107018/ SIT. PERFUNDIMTAR PERM. I FURNIZIMIT ME UJE LGJ. SHKOZET
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Durres (0707) A R B E R I A SH.A. Durres 31,645,279 2012-11-27 2012-12-17 31070182012 TDO 0707/UJESJELLES KANALIZIME SH.A. DURRES/ KOD 2107018/ SIT. PERFUNDIMTAR PERM. I FURNIZIMIT ME UJE LGJ. SHKOZET
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) A R B E R I A SH.A. Tirane 12,710,795 2012-04-19 2012-04-25 31010060542012 231 DPRR sistemim asfaltim,up nr 1688 dt 09.03.2011,njoftim dt 28.04.2011,kontrate nr 1688/5 dt 02.06.2011,fat nr 18 dt 30.11.2011,seri 36549240,shkrese nr 1278/1 dt 18.04.2012
Bordi i Kullimit Fier (0909) A R B L E V Fier 1,330,200 2012-06-26 2012-07-13 4810050702012 LIKUJDIM FATURE BORDI KULLIMIT FIER 1005070
Bordi i Kullimit Fier (0909) A R B L E V Fier 239,640 2012-06-26 2012-07-13 4710050702012 LIKUJDIM FATURE BORDI KULLIMIT FIER 1005070
Bordi i Kullimit Vlore (3737) A R B L E V Vlore 184,800 2012-06-26 2012-07-13 92 1005080 2012 PJESE KEMBIMI PROFILAKTIKE B.KULLIMIT 1005080
Aparati Ministrise se Shendetesise (3535) A R B L E V Tirane 69,360 2012-03-21 2012-04-02 710130012012 602 MINISTRIA E SHENDETESISE tbl bateri up 26 dt 18.04.11 njf 26/3 dt 22.06.11 kontr 2535/2 dt 28.07.11 ft 431dt 18.08.11 ser 85453146 fh 39 dt 15.08.11
Bordi i Kullimit Lezhe (2020) A R B L E V Lezhe 480,000 2012-03-16 2012-04-02 2510050742012 BORDI I KULLIMIT LEZHE PAG FAT NR 471 DT 09.03.2012
Drejtoria e Bujqesise Shkoder (3333) A R B L E V Shkoder 234,000 2012-04-03 2012-04-12 4310050332012 DREJTORIA E BUJQESISE SHKODER FAT NR 8545329 DT 19.3.2012
Bordi i Kullimit Lezhe (2020) A R B L E V Lezhe 18,000 2012-04-04 2012-04-12 3510050742012 BORDI I KULLIMIT LEZHE PAG FAT NR 474 DT 02.04.2012
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) A R B L E V Tirane 120,480 2012-04-04 2012-04-12 16210100772012 602 DPDOGANAVE blerje bateri up nr 1318 dt 23.01.2012 pv dt 23.01.2012 fat nr 464 dt 26.01.2012 sr nr 85453290 fh nr 02 dt 26.01.2012
Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) A R B L E V Tirane 9,148,800 2012-04-05 2012-04-13 10110170512012 602,REP 4300,BL UMM ZB KONTR 1208 D 20/7/11,UP 26 D 18/4/11,NJF 4/7/11,KONTR 4362/2 D 28/7/11,FAT 429,429/1 D 3/8/11 S 85453142,143,FH 34 D 8/8/11
Bordi i Kullimit Fier (0909) A R B L E V Fier 1,807,200 2012-05-30 2012-06-08 3910050702012 LIKUJDIM NGA BORDI I KULLIMIT FIER
Bordi i Kullimit Fier (0909) A R B L E V Fier 1,577,400 2012-05-30 2012-06-08 3810050702012 LIKUJDIM NGA BORDI I KULLIMIT FIER
Bordi i Kullimit Lezhe (2020) A R B L E V Lezhe 943,200 2012-06-14 2012-06-26 7610050742012 BORDI I KULLIMIT LEZHE PAG FAT NR 507 DT 06.06.2012
Bordi i Kullimit Fier (0909) A R B L E V Fier 968,400 2012-07-24 2012-08-01 6010050702012 LIKUJDIM NGA BORDI I KULLIMIT FIER
Bordi i Kullimit Fier (0909) A R B L E V Fier 778,800 2012-07-24 2012-08-01 6110050702012 LIKUJDIM NGA BORDI I KULLIMIT FIER