Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All All All 561,362,898,656.08 434,624 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Gjykata e Apelit Korce (1515) A & A SECURITY SURVEY Korçe 330,000 2012-05-17 2012-05-22 8210290052012 KASAFORTA ZYRE FAT.108 GJYKATA E APELIT KORCE 1029005
Komuna Preze (3535) A & A SECURITY SURVEY Tirane 35,000 2012-05-22 2012-06-06 10028040012012 602-KOMPREZE BERJE KASAFORTA UP 35 DT 14.05.12 PV 14.05.12 FAT 107 DT 14.05.12 SR 02157707 FH 24 DT 14.05.12
Qarku Tirane (3535) A & A SECURITY SURVEY Tirane 43,330 2012-07-25 2012-08-02 15220350012012 2035001 Keshilli Qarkut lik raft metalik urdh prok nr 110 dt 28.06.2012 proc verb dt 28.06.2012 fat 144 dt 28.06.2012 seri 02157744 fl hyr nr 72 dt 28.06.2012
Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) A & A SECURITY SURVEY Tirane 290,000 2012-10-12 2012-10-17 33310040232012 602 Sherbimi Gjeologjik.bler gps dhe busull dgeologu up 42 3.10.12 up 3 dt 2.10.12 up 4 dt 3.10.12fh 35 dt 3.10.12
Universiteti Bujqesor (3535) A & A SECURITY SURVEY Tirane 77,220 2012-10-29 2012-11-02 37610110412012 Univ. Bujq. bl kasafort up 144 dt 7.9.12 pv 28.9.12 fat 9 dt 28.9.12 s 04865659 fh 76 dt 28.9.12
Aparati Qendror i SHIKUT (3535) A & A SECURITY SURVEY Tirane 177,203 2012-11-21 2012-12-13 39110180012012 SHISH PAJISJE VEGLA TEKNIKE URDH 382/1 DT 30.10.2012 PV 5.11.2012 FAT 32 DT 6.11.2012 SR 04865682 FH 44 DT 6.11.2012
Komuna Klos (0625) A & A SECURITY SURVEY Mat 72,000 2012-12-07 2012-12-18 18526540012012 Bashk. Klos (2654001) Lik. Blerje kasaforte me Fat.nr.50 Dt.30.11.2012.
Shkolla e Magjistratures (3535) A & A SECURITY SURVEY Tirane 98,000 2012-04-23 2012-04-25 10210550012012 231 Shkolla e Magjistratures.bl kasaforte up 35 dt 28.3.2012 pv 28.3.2012 fat 75 dt 29.3.2012 s 02157675 fh 4 dt 29.3.2012
Komuna Shengjergj (3535) A & E Tirane 479,898 2012-04-03 2012-04-12 4127990012012 231 kom shengjergj vendosje tumbina betoni vkk 12 dt 01.03.2011 up 5 dt 02.03.2012 pv 07.03.2012 kontr 12.03.2012 urdh brend 8 dt 27.03.2012 pv mar dorez 27.03.2012 sit perf 27.03.2012 fat 15 dt 27.03.2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) A & E Tirane 476,400 2012-05-16 2012-05-21 38310060542012 602 DPRR sherbime,up nr 14 dt 09.02.2012,pv dt 09.02.2012,fat nr 17 dt 10.04.2012,seri 85005317
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) A & E Tirane 475,200 2012-05-25 2012-06-08 45010060542012 602 DPRR riparime,up nr 16 dt 09.02.2012,pv dt 09.02.2012,fat nr 16 dt 10.04.2012,seri 85005316
Mini Bashkia 6 (3535) A & E Tirane 122,200 2012-06-11 2012-06-20 15921011402012 231-NJESIA BASHKIAKE NR 6 BLREJE KORSE +APARAT UP 47 DT 04.05.12 PV 15.05.12 PV 15.05.12 FAT 19 DT 16.05.12 FAT 85005319 FH 41 DT 16.05.12 UP 46 DT 03.05.12 PV 14.05.12 FAT 18 DT 16.05.12 SR 85005318 FH 40 DT 16.05.12
Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) A & E AUDITING Vlore 100,000 2012-12-07 2012-12-18 155 1010076 2012 SHPENZIME GJYQI EVIOR,KF KONFEKSION DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KODI 1010076
Komuna Levan (0909) A & E ENGINEERING SH.P.K Fier 475,200 2012-02-22 2012-02-23 4324140012012 LIKUJDIM FATURE K LEVAN FIER 2414001
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) A & E ENGINEERING SH.P.K Tirane 1,690,972 2012-03-08 2012-03-21 17210060542012 230 DPRR st proj Piskov Frasher shkr 966/1 06.03.2012 fat 59 22.02.2012 kont vazhd 2045/5 08.06.2009
Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Kruje (0716) A & E ENGINEERING SH.P.K Kruje 532,799 2012-06-25 2012-07-13 18210051122012 SA LIK 40% GARANCI NGA QTTB F KRUJE PER LOTI- I RRETHI MAT
Komuna Levan (0909) A & E ENGINEERING SH.P.K Fier 476,400 2012-03-19 2012-04-09 6824140012012 LIKUJDIM FATURE K LEVAN FIER 2414001
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) A & E ENGINEERING SH.P.K Tirane 1,786,569 2012-04-06 2012-04-13 26210060542012 230 DPRR studim projektim kont vazhd 5295/5 22.12.2010 fat 60 22.02.2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) A & E ENGINEERING SH.P.K Tirane 1,674,355 2012-04-06 2012-04-13 26110060542012 230 DPRR studim projektim kont vazhd 2039/5 22.06.2009,fat 61 22.02.2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) A & E ENGINEERING SH.P.K Tirane 2,700,000 2012-05-17 2012-05-22 38110060542012 231 DPRR sup kanali Cukes,shkrese nr 1843/1 dt 27.04.2012,fat nr 63 dt 05.04.2012,seri 87112463,kontrate nr 369/5 dt 08.09.2009 ne vazhdim
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) A & E ENGINEERING SH.P.K Tirane 900,000 2012-05-18 2012-05-28 39810060542012 230 DPRR St.Proj.Piskov-Frasher,fat nr 41 dt 04.09.2011,seri 41120043,kontrate nr 2045 dt 08.06.2009 ne vazhdim
Bashkia Tirana (3535) A & E ENGINEERING SH.P.K Tirane 1,312,758 2012-08-08 2012-08-16 64121010012012 Bashkia Tirane lik mbikq shtrati lane shkres nr 7632 dt 01.08.2012 kontr mbikq 1602/1 dt 22.02.2010 fat 41120035 dt 06.04.2011
Bashkia Tirana (3535) A & E ENGINEERING SH.P.K Tirane 432,842 2012-09-26 2012-10-03 75021010012012 Bashkia Tirane lik mbikq shyrati Lane vazhd konr 1602/1 dt 22.02.2010 fat 41120035 dt 06.04.2011
Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Kruje (0716) A & E ENGINEERING SH.P.K Kruje 68,879 2012-10-26 2012-11-02 28910051122012 sa lik 40% i projkt te permbytjes rrethi tirane loti III nga qttb f kruje
Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Kruje (0716) A & E ENGINEERING SH.P.K Kruje 623,999 2012-10-26 2012-11-02 29010051122012 sa lik 40% i projkt te permbytjes rrethi lushnje loti I nga qttb f kruje
Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Kruje (0716) A & E ENGINEERING SH.P.K Kruje 190,559 2012-10-26 2012-11-02 28810051122012 sa lik 40% i projkt te permbytjes rrethi tirane loti II nga qttb f kruje
Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Kruje (0716) A & E ENGINEERING SH.P.K Kruje 354,239 2012-10-26 2012-11-02 29110051122012 sa lik 40% i projkt te permbytjes rrethi gjirokaster loti II nga qttb f kruje
Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Kruje (0716) A & E ENGINEERING SH.P.K Kruje 648,000 2012-12-04 2012-12-17 33410051122012 SA LIK FAT NR 74 DT 23.11.2012 NGA QTTB F KRUJE
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) A & E ENGINEERING SH.P.K Tirane 1,633,086 2012-12-03 2012-12-27 81010060542012 Shkresa Nr. 1689/1 Dt 23.11.12 Fat. Nr. 72 Dt. 19.11.12 Nr Serial 87112473 Kontrata Nr. 2045/6 Dt 08.06.09 - Studim Projektim.
Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Kruje (0716) A & E ENGINEERING SH.P.K Kruje 387,839 2012-11-09 2012-12-03 30410051122012 SA LIK 40% VITI2011-2012 RRETHI LEZHE NGA QTTB F KRUJE
Presidenca (3535) A & GI Tirane 474,840 2012-08-10 2012-08-17 29110010012012 602-PRESIDENCA SHERB SISTEMI UP 97 DT 13.07.12 PV 3+4 DT 13.07.12 FAT 48 DT 23.07.12 SR 88552950
Komuna Kozare (0217) A & KRISTI SHPK Kuçove 13,938 2012-03-19 2012-04-09 8925310012012 shpenzime per mirembajtje komuna kozare kod.2531001 fat.01063907 dt.20.02.2012
Komuna Perondi (0217) A & KRISTI SHPK Kuçove 20,160 2012-12-07 2012-12-18 66725300012012 shpenz. materiale speciale komuna perondi kod.2530001 fat.01063571 dt.06.12.2012
Komuna Qender (1134) A & M Tepelene 95,000 2012-02-22 2012-02-22 28/27800012012
Komuna Fshat Memaliaj (1134) A & M Tepelene 480,000 2012-03-01 2012-03-19 31/27810012012
Zyra Arsimore Tepelenë (1134) A & M Tepelene 63,480 2012-06-22 2012-07-13 102/10111102012 ARSIMI
Komuna Kurvelesh (1134) A & M Tepelene 186,996 2012-03-21 2012-04-02 20/27860012012
Sp. Tepelene (1134) A & M Tepelene 576,000 2012-03-26 2012-04-10 34/10130862012
Bashkia Memaliaj (1134) A & M Tepelene 192,510 2012-04-10 2012-04-16 66/21430012012
Komuna Qender (1134) A & M Tepelene 103,950 2012-04-09 2012-04-13 48/27800012012