Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All All All 561,362,898,656.08 434,624 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Zyra e Punes Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 59,878 2012-02-16 2012-02-17 1210250022012 tatim page muaji janar per Sektorin e Tatimeve nga Drejt.Rajonale e Punesimit (1025002)
Gjykata e rrethit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 222,650 2012-02-16 2012-02-17 510290122012 1029012 gjykata tatim page janar 2012
Bashkia Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 416,639 2012-02-16 2012-02-17 6021020012012 pagese per sektorin e tatimve ,tatim page muaj Janar 2012 nga Bashkia Berat 2102001
Bashkia Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 74,026 2012-02-16 2012-02-17 57/3/21020012012 pagese per sektorin e tatimeve,sig.shendetsore 1.7% nga Bashkia Berat 2102001
Bashkia Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 5,082 2012-02-16 2012-02-17 59/1/21020012012 pagese per sektorin e tatimeve,sig.shendetsore 1.7% nga Bashkia Berat 2102001
Qendra Ekonomike Kultures (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 92,019 2012-02-16 2012-02-17 13/121020062012 sig.shoqeror (15%) muaji janar per Sektorin e Tatimeve nga Qendra Kulturore M.Tutulani (2102006)
Federata Te Tjera (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 7,816 2012-02-16 2012-02-17 621020132012 pagese per sektorin e tatimeve.tatim page muaj Janar nga Klub Shum Sportet 2102013
Bashkia Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 29,896 2012-02-16 2012-02-17 6221020012012 pagese per sektorin e tatimve ,tatim page muaj Janar 2012 nga Bashkia Berat 2102001
Nd-ja Ruget Rurale (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 16,409 2012-02-16 2012-02-17 820420112012 tatim page muaji janar per Sektorin e tatimeve nga Nd.Rruge Rurale (2042011)
Qendra e muzeumeve(etnografik e onufri) Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 8,539 2012-02-16 2012-02-17 10/210120142012 sigurim shoqeror janar 2012 nga muzeu berat 1012014
Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 26,241 2012-02-09 2012-02-17 1010250482012 1025048 zyra e kujdesit social sigurime shoqerore janar 2012
Paraburgimi Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 46,787 2012-02-16 2012-02-17 24/310140512012 1014051 para burgimi sigurime shendetsore janar 2012
Federata Te Tjera (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 11,725 2012-02-16 2012-02-17 5/1/21020132012 pagese per sektorin e tatimeve sig.shpoqerore 15% muaj Janar nga Klub Shum Sportet 2102013
Bashkia Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 653,174 2012-02-16 2012-02-17 57/1/21020012012 pagese per sektorin e tatimeve,sig.shoqerore 15% nga Bashkia Berat 2102001
Gjykata e rrethit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 299,933 2012-02-16 2012-02-17 6/110290122012 1029012 gjykata sigurime shoqerore janar 2012
Gjykata e rrethit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 33,976 2012-02-16 2012-02-17 6/310290122012 1029012 gjykata sigurime shendetsore janar 2012
Galeria e Arteve Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 12,778 2012-02-16 2012-02-17 821020182012 SIGURIM SHOQEROR janar 2012 nga galeria berat 2102018
Zyra e Punes Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 10,176 2012-02-16 2012-02-17 11/210250022012 sig.shendetsor (1.7%) muaji janar per Sektorin e Tatimeve nga Drejt.Rajonale e Punesimit (1025002)
Nd-ja Komunale Banesa (0202) POLIKRON NDONI Berat 11,650 2012-02-14 2012-02-20 1521020042012 pagese per Polikron Ndoni nga Ndermarrja Rruge Trotuare 2102004
Komuna Otllak (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 58,500 2012-02-13 2012-02-20 3923040012012 pagese per dieta nga Komuna Otllak 230401
Zyrat e Regjistrimit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 77,303 2012-02-20 2012-02-20 1110140602012 tatim page muaji janar per Zyren Vendore te Rregjist. te Pasurise Paluajtshme (1014060)
Prefektura e qarkut Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 83,143 2012-02-17 2012-02-20 27/310160592012 sigurim shoqeror janar 2012 nga prefektura berat 1016059
Bashkia Ura Vajgurore (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 5,055 2012-02-17 2012-02-20 37/121670012012 sig.shoqeror (15%) muaji janar (gjendja civile) per Sektorin e Tatimeve nga Bashkia Ura Vajgurore (2167001)
Bashkia Ura Vajgurore (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 364,301 2012-02-17 2012-02-20 38/121670012012 sig.shoqeror (15%) muaji janar per Sektorin e Tatimeve nga Bashkia Ura Vajgurore (2167001)
Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 7,867 2012-02-14 2012-02-20 1710100422012 sherbim uje muaji janar fat.nr.16 per Ujesjellesi Sha nga Drejt.Rajonale Tatimore (1010042)
Bashkia Ura Vajgurore (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 3,370 2012-02-17 2012-02-20 4021670012012 tatim page muaji janar (gjendja civile) per Sektorin e Tatimeve nga Bashkia Ura Vajgurore (2167001)
Komuna Otllak (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 4,788 2012-02-17 2012-02-20 47/1/23040012012 pagese per sektorin e tatimeve,tatim page muaj Janarnga komuna Otllak 2304001
Qendra Lira (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 68,928 2012-02-17 2012-02-20 921020202012 pagese per sektorin e tatimeve,sig.shoqerore muaj Janar nga Qendra Lira 2102020
Komuna Roshnik (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 63,329 2012-02-17 2012-02-20 923100012012 sigurim shoqeror janar 2012 nga komuna roshnik berat 2310001
Sp. Berati (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 2,088 2012-02-14 2012-02-20 2610130642012 lik fat 35dt 30.01.2012 nga spitali berat 1013064
Sp. Berati (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 38,500 2012-02-14 2012-02-20 2810130642012 dhurues gjaku cek nr00297476 nga spitali beraty 1013064
Zyrat e Regjistrimit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 114,216 2012-02-20 2012-02-20 10/110140602012 sig.shoqeror (15%) muaji janar per Sektorin e Tatimeve nga Zyra Vendore e Rregjist. te Pasurise Paluajtshme (1014060)
Komuna Roshnik (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 5,055 2012-02-17 2012-02-20 10/523100012012 sigurim shoqeror janar 2012 nga komuna roshnik berat 2310001
Prefektura e qarkut Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 733,614 2012-02-17 2012-02-20 37/110160592012 sigurim shoqeror janar 2012 nga prefektura berat 1016059
Biblioteka (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 58,464 2012-02-17 2012-02-20 7/1/21020162012 pagese per sektorin e tatimeve,sig.shoqerore 15% muaj Janar nga Biblioteka 2102016
Biblioteka (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 6,626 2012-02-17 2012-02-20 7/3/21020162012 pagese per sektorin e tatimeve,sig.shendetsore1.7% muaj Janar nga Biblioteka 2102016
Drejtoria Arsimore Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 1,224,992 2012-02-20 2012-02-20 7010110022012 sig.shendetsore (1.7%) muaji janar per Sektorin e Tatimeve nga Drejt.Arsimore Rajonale (1011002)
Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) UJESJELLESI COROVODE Berat 5,760 2012-02-14 2012-02-20 1610100422012 sherbim uje muaji nentor,dhjetor 2011 janar 2012 per Ujesjellesi Corovode nga Drejt.Rajonale Tatimore (1010042)
Nd-ja Komunale Banesa (0202) VASIL PAPA (K82922001G) Berat 7,200 2012-02-14 2012-02-20 1921020042012 pagese per Vasil Papa nga Ndermarrja Rruge Trotuare 2102004
Drejtoria Arsimore Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 10,808,755 2012-02-20 2012-02-20 7110110022012 sig.shoqeror (15%) muaji janar per Sektorin e Tatimeve nga Drejt.Arsimore Rajonale (1011002)