Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All All All 561,362,898,656.08 434,624 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 2,016,045 2012-10-01 2012-10-02 13021410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER PAGA NR I PERSONAVE 82
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) HYSEN SARAÇI Shkoder 33,600 2012-10-01 2012-10-05 13321410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 002913 DT 2.7.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) PJETER BOSHI Shkoder 243,024 2012-10-10 2012-10-16 13821410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT SHKODER FAT NR 02544909 DT 12.7.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) ZYRA E PERMBARIMIT SHKODER Shkoder 9,000 2012-11-01 2012-11-02 14121410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER NDALESE NE PAGE PER MARK TOMAJ VENDIMI I GJYKATES NR 491 DT 23.3.2005
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 7,000 2012-11-01 2012-11-02 14021410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER KOMPENSIME PUNONJESISH NR I PERSONAVE SIPAS BODEROSE 6
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 297,326 2012-11-01 2012-11-02 14221410102012 2141010 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER KONTRATA NR A30012 DERI A30061
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 1,993,497 2012-11-01 2012-11-02 13921410102012 ADMINISTARAT E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER NR I PERSONAVE 82 PAGA
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 41,933 2012-11-12 2012-11-13 14921410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER NR SERIAL K56705003F3MF01N
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 41,933 2012-11-12 2012-11-13 15021410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER NR SERIAL K56705003F3MF01N
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 1,019,810 2012-11-08 2012-11-13 14321410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 2718681 179 2741049 QERSHOR KORRIK GUSHT
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) AFERDITA KRAJA Shkoder 90,000 2012-11-08 2012-11-21 14621410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 0071060 DT 2.7.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 449,790 2012-11-22 2012-11-27 15921410102012 2141010 ADMINISTRATAE ARSIMIT SHKODER FATURAT E TETORIT NGA 131360293 -131751701
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 856,554 2012-11-22 2012-11-27 16021410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FATURAT E MUAJIT SHTATOR NGA 885 DERI 2763970
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) ROZAFAT SH Shkoder 336,720 2012-11-12 2012-12-04 14421410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 01930672 DT 7.7.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) ROZAFAT SH Shkoder 336,720 2012-11-12 2012-12-06 14421410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 01930672 DT 7.7.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) VITOR DEÇAJ Shkoder 24,200 2012-11-22 2012-12-13 16221410102012 ADMINISTRATA E EARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 6401919 DT 14.11.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) USLUGA Shkoder 333,000 2012-11-16 2012-12-13 15821410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 87920624 DT 19.9.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) K.M.KONTRUKSION Shkoder 398,532 2012-11-16 2012-12-13 15321410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 03648859 DT 26.9.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Shkoder 13,981 2012-11-22 2012-12-13 16121410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 00404681 DT 16.11.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) TAULANTI Shkoder 369,280 2012-11-22 2012-12-13 16521410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 20173319 DT 21.11.2012 NR 20173318 DT 21.11.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) DELIA IMPEX Shkoder 1,918,890 2012-11-16 2012-12-13 15421410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT N R 0127221 DT 1.11.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) TECHNOSOFT Shkoder 105,000 2012-11-22 2012-12-13 16421410102012 ADMINISTRATA E EARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 03648113 DT 21.11.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Shkoder 41,240 2012-11-22 2012-12-13 16321410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 88305052 DT 12.11.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 2,240,539 2012-12-13 2012-12-14 19121410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 2763929 DERI 288077921 SHTATOR TETOR NENTOR
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 534,958 2012-12-13 2012-12-14 19021410102012 2141010 ADMINISTRAAT E ARSIMIT E KOPSHTEV SHKODER FAT NR 132512628 DERI 132673776 NENTOR 2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) ALBAN TAFA Shkoder 5,000 2012-12-05 2012-12-17 17521410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 6073406 DT 22.10.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) ROZAFA 94 Shkoder 97,788 2012-12-05 2012-12-17 17721410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 01937289 DT 20.11.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) NERXHIVAN GREZDA(L06526001P) Shkoder 244,440 2012-12-05 2012-12-17 17421410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 05556552 DT 12.11.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) BESNIK EQREM TAHIRAGA Shkoder 224,600 2012-12-05 2012-12-17 17021410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 0002009 DT 22.11.2012 NR 0002008 DT 22.11.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 820,000 2012-12-14 2012-12-17 19321410102012 ADMINISTARAT E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER SHPERBLIM NR I PERSONAVE 83
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) LAZER GJEKAJ Shkoder 56,600 2012-12-06 2012-12-17 17321410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 6246061 DT 9.11.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) J & B Shkoder 197,000 2012-12-03 2012-12-17 16921410102012 ADMINISTRAAT E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 04125844 DT 13.11.2012 FAT NR 04125880 DT 21.11.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) BRIELA Shkoder 116,281 2012-12-06 2012-12-17 17621410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 05404459 DT 26.11.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) THE DOOR Shkoder 120,000 2012-12-05 2012-12-17 17121410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 6079705 DT 27.11.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) ROZAFA 94 Shkoder 170,578 2012-12-06 2012-12-17 17221410102012 ADMINISTRATA E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 01937293 DT 30.11.2012 NR 01937290 DT 21.11.2012 NR 01937288 DT 15.11.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 84,600 2012-12-10 2012-12-27 18421410102012 ADMINISTARAT E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER TATIM NE BURIM
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) BRIELA Shkoder 77,702 2012-12-10 2012-12-27 17821410102012 ADMINISTARAT E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT. 05404460 DT. 03.12.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) FATJETA TAFA Shkoder 249,150 2012-12-10 2012-12-27 17221410102012 ADMINISTARAT E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT. 1408590 DT. 22.11.2012
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) BANKA CREDINS Shkoder 450,450 2012-12-10 2012-12-27 17921410102012 ADMINISTARAT E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER HONORARE ÇEKU 5000059689 DT. 10.12.2012 SUZANA KRAJA ID F45503148J
Administrata Kopshte Cerdhe (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 93,874 2012-12-13 2012-12-27 19221410102012 ADMINISTRAT E ARSIMIT E KOPSHTEVE SHKODER FAT NR 03416212 213 214 03416233 234 235 SHTATOR TETOR NENTOR 2012