Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Memaliaj (1134) All All 90,034,788.00 205 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Memaliaj (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 1,110,000 2014-12-26 2014-12-29 284/21430012014 Pagese paaftesie SHPERBLIM PER NDIHMEN DHE PAK BASHKI MEMALIAJ
  Bashkia Memaliaj (1134) LEON KONSTRUKSION Tepelene 7,124,054 2014-12-24 2014-12-26 282/21430012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) SIT I RRUGES RAPO CELA FT NR 35/18.12.2014 BASHKI MEMALIAJ
  Bashkia Memaliaj (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 1,257,100 2014-12-23 2014-12-24 281/21430012014 Ndihme ekonomike NDIHME EKONOMIKE BASHKI MEMALIAJ
  Bashkia Memaliaj (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 3,394,150 2014-12-23 2014-12-24 280/21430012014 Pagese paaftesie PAAFTESI BASHKI MEMALIAJ DHJETOR
  Bashkia Memaliaj (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 100,000 2014-12-19 2014-12-24 279/21430012014 Udhetim i brendshem SHPENZIME UDHETIMI BASHKI MEMALIAJ
  Bashkia Memaliaj (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 1,009,800 2014-12-19 2014-12-22 274/21430012014 Ndihme ekonomike NDIHME EKONOMIKE BASHKI MEMALIAJ
  Bashkia Memaliaj (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 60,000 2014-12-18 2014-12-19 277/21430012014 Grant per femije te lindur shpereblim lindjeje bashki memaliaj
  Bashkia Memaliaj (1134) RAIFFEISEN BANK SH.A Tepelene 35,300 2014-12-18 2014-12-19 275/21430012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit shpenzime rjeti bashki tepelene
  Bashkia Memaliaj (1134) "SHTYPSHKRONJA ARGJIRO" Tepelene 59,040 2014-12-18 2014-12-19 276/21430012014 Kancelari ft nr 258/27.07.2013 bashki memaliaj
  Bashkia Memaliaj (1134) RAIFFEISEN BANK SH.A Tepelene 110,000 2014-12-18 2014-12-19 278/21430012014 Udhetim i brendshem dieta bashki memaliaj
  Bashkia Memaliaj (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 160,000 2014-12-10 2014-12-10 265/21430012014. Udhetim i brendshem UDHETIME E DIETA BSHKI MEMALIAJ
  Bashkia Memaliaj (1134) LORENC LAZO Tepelene 9,600 2014-12-03 2014-12-04 267/21430012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative bashki memaliaj
  Bashkia Memaliaj (1134) RAIFFEISEN BANK SH.A Tepelene 644,283 2014-12-03 2014-12-04 254/21430012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative paga bashki memaliaj
  Bashkia Memaliaj (1134) RAIFFEISEN BANK SH.A Tepelene 32,159 2014-12-03 2014-12-04 255/21430012014 Paga baze paga kultura bashki memaliaj
  Bashkia Memaliaj (1134) RAIFFEISEN BANK SH.A Tepelene 50,714 2014-12-02 2014-12-04 257/21430012014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGA GJ CIV BASHKI MEMALIAJ
  Bashkia Memaliaj (1134) SHZA KALEMI Tepelene 599,450 2014-12-03 2014-12-04 268/21430012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit bashki memaliaj
  Bashkia Memaliaj (1134) RAIFFEISEN BANK SH.A Tepelene 36,000 2014-12-03 2014-12-03 262/21430012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative vendim gjyqi luan xhemali bashki memaliaj
  Bashkia Memaliaj (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 162,660 2014-12-03 2014-12-03 266/21430012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative keshilltare bashki memaliaj
  Bashkia Memaliaj (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 3,148,730 2014-12-03 2014-12-03 264/21430012014 Pagese paaftesie paaftesi bashki memaliaj
  Bashkia Memaliaj (1134) ARET Tepelene 538,160 2014-12-03 2014-12-03 263/21430012014. Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore rik pallati i kutures detyrim i prapambetur bashki memaliaj