Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) All All 3,400,079.00 74 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 31,398 2014-12-19 2014-12-22 6751410412014 Kontribute per sigurime shoqerore 2141041drejtoria koordinimit projekteve, sig. shoqerore L36813191I47C019
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 19,887 2014-12-19 2014-12-22 6721410412014 Shtese page per funksionin 2141041drejtoria koordinimit projekteve, sig. shoqerore L36813191I47C019
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 3,559 2014-12-19 2014-12-22 6921410412014 Shtese page per funksionin 2141041drejtoria koordinimit projekteve, sig. shendetsore L36813191I47C019
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 3,560 2014-12-19 2014-12-22 6821410412014 Kontribute per sigurime shendetesore 2141041drejtoria koordinimit projekteve, sig. shendetsore L36813191I47C019
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 11,612 2014-12-19 2014-12-19 6621410412014 Shtese page per funksionin 2141041drejtoria koordinimit projekteve, tatim page L36813191I47C027
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 174,262 2014-12-05 2014-12-05 6421410412014 Shtese page per funksionin drej kordinimit projek paga 4 punonjes
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 31,398 2014-11-18 2014-11-18 5921410412014 Kontribute per sigurime shoqerore 2141041drejtoria koordinimit projekteve, SIG. SHOQERORE L36813191I46K01R
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 3,559 2014-11-18 2014-11-18 6321410412014 Shtese page per funksionin 2141041drejtoria koordinimit projekteve, SIG. SHENDETSORE L36813191I46K01R
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 19,887 2014-11-18 2014-11-18 61214100412014 Shtese page per funksionin 2141041drejtoria koordinimit projekteve, SIG. SHOQERORE L36813191I46K01R
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 3,560 2014-11-18 2014-11-18 6221410412014 Kontribute per sigurime shendetesore 2141041drejtoria koordinimit projekteve, SIG. SHENDETSORE L36813191I46K01R
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 11,612 2014-11-18 2014-11-18 6021410412014 Shtese page per funksionin 2141041drejtoria koordinimit projekteve, tatim page L36813191I46K02P
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 174,262 2014-11-03 2014-11-03 5821410412014 Paga baze drej kordinimit projek paga 4 punonjes
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) "IDROMENO - 2006" Shkoder 115,044 2014-10-23 2014-10-23 57214104112014 Shpenzime per pritje e percjellje 2141041drejtoria koordinimit projekteve, ft 13442361 dt 21.10.2014
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 19,887 2014-10-17 2014-10-17 5421410412014 Shtese page per funksionin 2141041drejtoria koordinimit projekteve, SIG. SHOQEROR L36813191I45N01J
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 31,398 2014-10-17 2014-10-17 5221410412014 Kontribute per sigurime shoqerore 2141041drejtoria koordinimit projekteve, SIG. SHOQEROR L36813191I45N01J
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 3,560 2014-10-17 2014-10-17 5521410412014 Kontribute per sigurime shendetesore 2141041drejtoria koordinimit projekteve, SIG. SHENDETSOR L36813191I45N01J
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 11,612 2014-10-17 2014-10-17 5321410412014 Shtese page per funksionin 2141041drejtoria koordinimit projekteve, tatim page L36813191I45N02H
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 3,559 2014-10-17 2014-10-17 5621410412014 Shtese page per funksionin 2141041drejtoria koordinimit projekteve, SIG. SHENDETSOR L36813191I45N01J
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 174,262 2014-10-01 2014-10-01 5121410412014 Shtese page per funksionin drej kordinimit projek paga 4 punonjes
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 11,612 2014-09-18 2014-09-19 4721410412014 Shtese page per funksionin 2141041drejtoria koordinimit projekteve, tatim page L36813191I44U02E