Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) All All 3,400,079.00 74 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) "IDROMENO - 2006" Shkoder 360,000 2014-07-22 2014-07-22 38214104112014 Sherbime te tjera 2141041drejtoria koordinimit projekteve, ft 13442446 dt 21.07.2014
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 31,398 2014-07-15 2014-07-16 33214104112014 Elektricitet 2141041drejtoria koordinimit projekteve, SIG. SHOQERORE L36813191I43401Q
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 11,612 2014-07-15 2014-07-16 34214104112014 Te tjera transferta tek individet 2141041drejtoria koordinimit projekteve, tatim page L36813191I43402O
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 3,560 2014-07-15 2014-07-16 36214104112014 Posta dhe sherbimi korrier 2141041drejtoria koordinimit projekteve, SIG. SHENDETSORE L36813191I43401Q
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 19,887 2014-07-15 2014-07-16 35214104112014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2141041drejtoria koordinimit projekteve, SIG. SHOQERORE L36813191I43401Q
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 3,559 2014-07-15 2014-07-16 37214104112014 Elektricitet 2141041drejtoria koordinimit projekteve, SIG. SHENDETSORE L36813191I43401Q
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 174,262 2014-07-02 2014-07-02 32214100412014 Ilaçe dhe materiale mjeksore drej kordinimit projek paga 4 punonjes
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 3,560 2014-06-12 2014-06-13 3021410412014 Posta dhe sherbimi korrier 2141041drejtoria koordinimit projekteve, SIG. SHENDETSORE L36813191I42A01V
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 11,612 2014-06-12 2014-06-13 2821410412014 Karburant dhe vaj 2141041drejtoria koordinimit projekteve, tatim page L36813191I42A02T
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 31,398 2014-06-12 2014-06-13 2721410412014 Karburant dhe vaj 2141041drejtoria koordinimit projekteve, SIG. SHOQERORE L36813191I42A01V
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 3,559 2014-06-12 2014-06-13 3121410412014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore 2141041drejtoria koordinimit projekteve, SIG. SHENDETSORE L36813191I42A01V
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 19,887 2014-06-12 2014-06-13 2921410412014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2141041drejtoria koordinimit projekteve, SIG. SHOQERORE L36813191I42A01V
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 174,262 2014-06-02 2014-06-02 2621410412014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes drej kordinimit projek paga 4 punonjes
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 31,398 2014-05-19 2014-05-20 2121410412014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 2141041drejtoria koordinimit projekteve, L36813191I41F017
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 174,262 2014-05-02 2014-05-05 2021410412014 Elektricitet DREJ KORDINIMIT PROJEKTEVE PAGA PRILL 2014
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 3,627 2014-03-18 2014-03-18 1321410412014 Shpenzime per honorare 2141041 drejtoria koordinimit projekteve, nvd L36813191I3ZR014
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 12,132 2014-03-18 2014-03-18 1021410412014 Shpenzime per honorare 2141041drejtoria koordinimit projekteve, tatim page L36813191I3ZR022
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 20,267 2014-03-18 2014-03-18 1121410412014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 2141041 drejtoria koordinimit projekteve, nvd L36813191I3ZR014
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 31,998 2014-03-18 2014-03-18 921410412014 Paga baze 2141041 drejtoria koordinimit projekteve, nvd L36813191I3ZR014
  Drejtoria e Koordinimit te Projekteve dhe Marredhenieve Nderkombetare (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 3,628 2014-03-18 2014-03-18 1221410412014 Elektricitet 2141041 drejtoria koordinimit projekteve, nvd L36813191I3ZR014