Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Klubi I Sportit (0808) All All 12,070,878.00 57 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Klubi I Sportit (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 1,036 2014-12-29 2014-12-29 11821090122014 Paga baze Sport Klubi TAP gjoba interes
  Klubi I Sportit (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 3,179 2014-12-29 2014-12-29 11721090122014 Kontribute per sigurime shoqerore Sport Klubi sig shoq gjoba interes
  Klubi I Sportit (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 14,204 2014-12-29 2014-12-29 PT11621090122014 Sherbime te tjera Sport Klubi tat trajtim ushqimor
  Klubi I Sportit (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 619,300 2014-12-23 2014-12-24 11521090122014 Sherbime te tjera Sport Klubi trajtim ushqimor Bujar Gjini 030799177
  Klubi I Sportit (0808) BERLIN-PHARMA NR 1 Elbasan 9,820 2014-12-22 2014-12-23 11221090122014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sport Klubi medikamente
  Klubi I Sportit (0808) UNION BANK SHA Elbasan 203,480 2014-12-16 2014-12-17 10421090122014 Paga baze Sport Klubi paga Bujar Gjini 030799177
  Klubi I Sportit (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 49,164 2014-12-16 2014-12-17 11221090122014 Elektricitet 2109012 Sport Klubi energji nentor A16346 2430216349
  Klubi I Sportit (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 9,432 2014-12-16 2014-12-17 11421090122014 Uje Sport Klubi uje Nentor
  Klubi I Sportit (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 50,000 2014-12-12 2014-12-12 10621090122014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Sport Klubi trajtim ushqimor Bujar Gjini 030799177
  Klubi I Sportit (0808) A&V OIL Elbasan 198,085 2014-12-12 2014-12-12 10521090122014 Karburant dhe vaj Sport Klubi karburant
  Klubi I Sportit (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 1,658,800 2014-11-20 2014-11-21 10221090122014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Sport Klubi trajtim ushq Bujar Gjini Z2364257
  Klubi I Sportit (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 73,402 2014-11-20 2014-11-21 9521090122014 Elektricitet 2109012 Sport Klubi energji tetorl A16346 A24302
  Klubi I Sportit (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 31,200 2014-11-20 2014-11-21 10321090122014 Sherbime te tjera Sport Klubi tat trajtim ushq
  Klubi I Sportit (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 8,592 2014-11-20 2014-11-21 10121090122014 Uje Sport Klubi uje Tetor
  Klubi I Sportit (0808) UNION BANK SHA Elbasan 222,604 2014-11-07 2014-11-07 9421090122014 Paga baze Sport Klubi paga Bujar Gjini 030799177
  Klubi I Sportit (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 10,288 2014-10-20 2014-10-20 9321090122014 Uje 2109012 Sport klubi uje shtator
  Klubi I Sportit (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 340 2014-10-20 2014-10-20 9221090122014 Elektricitet 2109012 Sport klubi A16349 gusht
  Klubi I Sportit (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 62,377 2014-10-03 2014-10-06 8521090122014 Elektricitet 2109012 Sport Klubi energji shtator A16346 A24302
  Klubi I Sportit (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 1,570,800 2014-10-03 2014-10-06 8621090122014 Sherbime te tjera Sport Klubi trajtim ushqimor Bujar Gjini 030799177
  Klubi I Sportit (0808) UNION BANK SHA Elbasan 234,771 2014-10-02 2014-10-02 8421090122014 Paga baze Sport Klubi paga Bujar Gjini 030799177