Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) All All 51,063,165.00 289 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 18,000 2014-12-30 2014-12-31 33910940162014 Shpenzime per honorare AKPT honorare sh 29.12.14 lp 29.12.14
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) TUFIK KURTI Tirane 32,880 2014-12-30 2014-12-31 33510940162014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre AKPT pajisje up 24.12.14 fo 24.12.2014 fat 29.12.14 fh 29.12.14
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) EURO OFFICE Tirane 10,500 2014-12-30 2014-12-31 33710940162014 Kancelari AKPT mat up 24.12.14 fo 24.12.14 fat 29.12.14 fh 29.12.14
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 2,000 2014-12-30 2014-12-31 34010940162014 Shpenzime per honorare AKPT tatim
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) BNT ELECTRONIC`S Tirane 1,069,033 2014-12-30 2014-12-31 33610940162014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre AKPT pajisje aut 23.12.14 k 29.12.14 fat 29.12.14 fh 29.12.14
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) EURO OFFICE Tirane 117,360 2014-12-30 2014-12-31 33810940162014 Kancelari AKPT mat up 24.12.14 fo 24.12.14 fat 29.12.14 fh 29.12.14
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) ERZEN LITA Tirane 89,760 2014-12-29 2014-12-30 32710940162014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative AKPT mat up 13.11.14 fo 14.11.14 fat 20.11.14 fh 24.12.14
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) PROSOUND Tirane 78,000 2014-12-29 2014-12-30 33010940162014 Shpenzime per qiramarrje per aparate dhe pajisjet teknike, makineri AKPT qera prog 12.12.2014 fat 15.12.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) SULOLLARI Tirane 28,680 2014-12-29 2014-12-30 33410940162014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave AKPT pajisje mirembajtje,up nr 1801 dt 11.12.2014,ftese per oferte dt 11.12.2014,njoftim fit dt 24.12.2014,fat nr seri 17932707 dt 26.12.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) NAIM HYSI Tirane 348,175 2014-12-29 2014-12-30 33310940162014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre AKPT pajisje,up nr 1592/2 dt 04.11.2014,ftese per oferte dt 04.11.2014,njoftim fit dt 10.11.2014,kontrate nr 1592 dt 11.11.2014,fat nr serie 7641235 dt 19.12.2014,fh nr 49 dt 19.12.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) MAK ALBANIA Tirane 166,650 2014-12-29 2014-12-30 31610940162014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh AKPT qera prog 17.19.2014 fat 21.11.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 55,913 2014-12-29 2014-12-30 33210940162014 Udhetim jashte shtetit AKPT dieta sh 3.11.2014 sit 3.11.2014 euro 391 me kurs 143
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) PROSOUND Tirane 165,600 2014-12-29 2014-12-30 32910940162014 Shpenzime per qiramarrje per aparate dhe pajisjet teknike, makineri AKPT qera prog 17.11.2014 fat 20.11.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) KALOPI DHIMA Tirane 45,000 2014-12-29 2014-12-30 32810940162014 Shpenzime per pritje e percjellje AKPT pritje prog 23.10.2014 fat 09.12.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) KLEJDA KIKA NIMANI Tirane 124,000 2014-12-29 2014-12-29 31910940162014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh AKPT qera up 1.12.2014 akt marr 9.12.2014 fat 17.12.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) O F F I C E CENTER Tirane 218,860 2014-12-29 2014-12-29 32010940162014 Kancelari AKPT leter up 4.12.2014 fo 4.12.14 fat 17.12.2014 fh 17.12.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) FASTECH Tirane 15,480 2014-12-29 2014-12-29 32310940162014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme AKPT mat up 9.12.14 fo 9.12.14 fat 17.12.2014 fh 17.12.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) SINTEZA CO Tirane 23,472 2014-12-29 2014-12-29 31510940162014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri AKPT f zjarri aut 10.12.14 k 17.12.14 fat 17.12.2014 fh 17.12.14
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) INFOSOFT SYSTEM Tirane 341,048 2014-12-29 2014-12-29 32610940162014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre AKPT pajisje aut 10.12.14 k 22.12.14 fat 22.12.14 fh 22.12.14
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) KUJTIM DRIZARI Tirane 79,780 2014-12-29 2014-12-29 31710940162014 Sherbime te printimit dhe publikimit AKPT lik printime up 4.9.14 fo 4.9.14 fat 27.10.14