Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) All All 4,005,001.00 46 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 3,588 2014-12-17 2014-12-18 10610250902014 Posta dhe sherbimi korrier INSPEKTORIATI SHTET I PUNES POSTA NENTOR FAT NR 1286 DAT 30.11.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 103,120 2014-12-17 2014-12-18 10710250902014 Udhetim i brendshem INSPEKTORIATI SHTET I PUNES DIETA SIPAS LISPAGESES
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 4,346 2014-12-17 2014-12-17 10410250902014 Elektricitet 1025090 INSPEKTORIATI SHTET I PUNES ENERGJI NR KLIENTI KR0A060044121785 NENTOR FAT DAT 23.11.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 6,120 2014-12-17 2014-12-17 10510250902014 Uje INSPEKTORIATI SHTET I PUNES UJI NENTOR NR KLIENTI 752098FAT DAT 4.12.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 305,765 2014-12-01 2014-12-01 9810250902014 Shtese page per vjetersi ne pune INSPEKTORIATI SHTETEROR I PUNES PAGAT NENTOR KOD INSTITUCIONI 1025090
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 32,040 2014-11-14 2014-11-17 9410250902014 Udhetim i brendshem INSPEKTORIATI SHTETEROR I PUNES DIETA SIPAS LISTPAGESES
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 3,288 2014-11-13 2014-11-14 9710250902014 Posta dhe sherbimi korrier INSPEKTORIATI SHTETEROR I PUNES SHERBIM POSTAR FAT NR 1146 DAT 31.10.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 340 2014-11-14 2014-11-14 9510250902014 Elektricitet 1025090 INSPEKTORIATI SHTETEROR I PUNES ENERGJI NR KLIENTI KR0A060044121785 FAT DAT 11.11.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 3,530 2014-11-13 2014-11-13 9610250902014 Uje INSPEKTORIATI SHTETEROR I PUNES NR KLENTI 752098 UJI TETOR FAT DAT 4.11.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 308,894 2014-11-03 2014-11-03 8810250902014 Shtese page per vjetersi ne pune INSPEKTORIATI SHTETEROR I PUNES PAGAT TETOR KOD INSTITUCIONI 1025090
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 4,500 2014-10-16 2014-10-17 8510250902014 Posta dhe sherbimi korrier INSPEKTORIATI SHTETEROR I PUNES POSTA SHTATOR NR FAT 963 DAT 30.09.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 2,589 2014-10-16 2014-10-16 8610250902014 Elektricitet 1025090 INSPEKTORIATI SHTETEROR I PUNES ENERGJI NR KLIENTI KR0A060044121785 FAT DAT 20.09.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 1,140 2014-10-16 2014-10-16 8710250902014 Uje INSPEKTORIATI SHTETEROR I PUNES PAGESE UJI NR KLIENTI 752098 SHTATOR FAT DAT 4.10.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 302,636 2014-10-01 2014-10-01 7910250902014 Paga baze Inspektoriati shtet e punes pagat shtator kod institucioni 1025090
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 2,369 2014-09-17 2014-09-17 7710250902014 Elektricitet 1025090 ISPEKTORIATI SHTETEROR I PUJNES ENERGJI GUSHT NR KLIENTI KR0A060044121785
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 1,992 2014-09-11 2014-09-12 7610250902014 Posta dhe sherbimi korrier INSPEKTORIATI SHTETEROR I PUNES SHERBIME POSTARE NR FAT 789 DAT 31.08.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 3,331 2014-09-11 2014-09-11 7810250902014 Uje INSPEKTORIATI SHTETEROR I PUNES PAGESE UJI NR KLIENTI 752098 FAT DAT 4.09.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 302,636 2014-09-01 2014-09-01 7010250902014 Paga baze ISPEKTORIATI SHTETEROR I PUNES PAGAT GUSHT KOD INSTITUCIONI 1025090
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 14,148 2014-08-15 2014-08-18 6710250902014 Posta dhe sherbimi korrier INSPEKTORIATI SHTETEROR I PUNES SHERBIME POSTARE JANAR KORRIK
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 2,706 2014-08-15 2014-08-15 6810250902014 Elektricitet 1025090 INSPEKTORIATI SHTETEROR I PUNES ENERGJI KORRIK NR KLIENTI KR0A060044121785