Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) All All 4,005,001.00 46 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 8,710 2014-08-15 2014-08-15 6910250902014 Uje INSPEKTORIATI SHTETEROR I PUNES PAGESE UJI NR KLIENTI 752098
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 299,810 2014-08-01 2014-08-01 6110250902014 Shtese page per vjetersi ne pune INSPEKTORIATI I PUNES PAGAT KORRIK KOD INSTITUCIONI 1025090
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 3,729 2014-07-11 2014-07-11 6010250902014 Uje INSPEKTORIATI SHTET I PUNES NE KLIENTI 752098 QERSHOR
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 2,369 2014-07-11 2014-07-11 5910250902014 Elektricitet 1025090 INSPEKTORIATI SHTET I PUNES NE KLIENTI KR0A060044121785 ENERGJI QERSHOR
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 317,450 2014-07-01 2014-07-02 5310250902014 Shtese page per vjetersi ne pune INSPEK SHTETEROR I PUNES PAGAT QERSHOR KOD INSTITUCIONI 1025090
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 742 2014-06-19 2014-06-19 5110250902014 Uje INSPEKTORIATI SHTET I PUNES UJI MAJ NR KLIENTI 752098 FAT DAT 6.06.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 5,473 2014-06-19 2014-06-19 5210250902014 Elektricitet 1025090 INSPEKTORIATI SHTET I PUNES ENERGJI MAJ NR KLIENTI KR0A060044121785 FAT DAT 24.05.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 300,938 2014-06-02 2014-06-02 4510250902014 Paga baze INSPEKTORIATI SHTET I PUNES PAGAT MAJ KOD INSTITUCIONI 1025090
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 1,538 2014-05-13 2014-05-14 4410250902014 Uje INSPEKTORIATI I PUNES UJI PRILL NR KLIENTI 752098 FAT NR 3152738 DAT 8.05.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 6,659 2014-05-13 2014-05-13 4310250902014 Elektricitet 1025090 INSPEKTORIATI I PUNES ENERGJI PRILL NR KLIENTI KR0A060044121785
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 324,119 2014-05-02 2014-05-02 3710250902014 Paga baze INSPEKTORIATI I PUNES PAGAT PRILL KOD INSTITUCIONI 1025090
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 6,132 2014-04-11 2014-04-11 3510250902014 Elektricitet 1025090 ISPEKTORIATI SHTET I PUNES NR KLIENTI KR0A060044121785 ENERGJI MARS
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 2,734 2014-04-11 2014-04-11 3610250902014 Uje ISPEKTORIATI SHTET I PUNES NR KLIENTI 752098 UJI MARS
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 292,536 2014-04-01 2014-04-01 2910250902014 Shtese page per vjetersi ne pune INSPEKTORIATI SHTET I PUNES PAGAT MARS KOD IN STITUCIONI 1025090
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 6,469 2014-03-19 2014-03-20 2610250902014 Elektricitet 1025090 INSPEK SHTETROR I PUNES ENERGJI NR KLIENTI KR0A060044121785
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 2,534 2014-03-19 2014-03-20 2810250902014 Uje INSPEK SHTETROR I PUNES NR KLIENTI 752098 UJI SHKURT 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 18,702 2014-03-19 2014-03-20 2710250902014 Uje INSPEK SHTETROR I PUNES NR KLIENTI 752098 UJI TETOR 2013
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 317,454 2014-03-03 2014-03-05 2010250902014 Unspecified INSPEKTORIATI SHTET I PUNES PAGAT SHKURT 2014 KOD INSTITUCIONI 1025090
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 2,558 2014-02-17 2014-02-17 1910250902014 Unspecified ISPEKTORIATI I PUNES NR KLIENTI 752098 UJI DHJETOR 2013
  Inspektoriati Shteteror i Punes Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 1,538 2014-02-17 2014-02-17 1210250902014 Unspecified ISPEKTORIATI I PUNES NR KLIENTI 752098 UJI JANAR 2014