Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) All All 34,934,991.00 75 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) DOGEL Tirane 245,476 2014-12-30 2014-12-31 10310250722014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune shtepia e foshnjes Tirane Kontrate dt 12.05.14,lik muaji nentor 2014,ft 4,5,6,7 dt 27.11.14,fh 49,50,51,52 urdh 144/1,2,3,4,5,7 pv nr 3 dhe 4
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) DOGEL Tirane 211,182 2014-12-30 2014-12-31 10610250722014 Paga baze shtepia e foshnjes Tirane Kontrate dt 12.05.14,lik muaji dhjetor 2014,ft 9,10 dt 15.12.14,fh 58,59 urdh 144/1,2,3,4,5,7 pv nr 3 dhe 4
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) DOGEL Tirane 1,757,158 2014-12-30 2014-12-31 10710250722014 Paga baze - Shtesa page te tjera shtepia e foshnjes Tirane Kontrate dt 12.05.14,lik muaji dhjetor 2014,ft 18,19,20,21 dt 15.12.14,fh 60,61,62,63,urdh 144/1,2,3,4,5,7 pv nr 3 dhe 4
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 470,367 2014-12-28 2014-12-29 10510250722014 Te tjera transferta tek individet 1025072 shtepia e foshnjes 03 vjec energji elektrike shtator-tetor-nentor- 2014, Kontrate nr TR1B080035112064
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 832,920 2014-12-28 2014-12-29 10410250722014 Elektricitet 1025097 shtepia e foshnjes 03 vjec lik uje Janar - Nentor 2014, Nr kontrate 159452
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,000 2014-12-23 2014-12-23 10110250722014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit 1025097 shtepia e foshnjes 03 vjec tel nentor 2014, fat nr 718922314
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) ELVA 2001 SH A Tirane 426,580 2014-12-23 2014-12-23 10010250722014 Kompensim papunesie per personat e siguruar shtepia e foshnjes Tirane karburant me bot 2014,Kontrat 226 dt 12.06.14, aut 4/4 dt 29.5.2014 Fat 955 dt 17.12.14.FH 3 dt 17.12.14
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) BANKA E TIRANES Tirane 1,625,086 2014-12-02 2014-12-02 9210250722014 Elektricitet shtepia e foshnjes 03 vjec paga nentor 2014 nr 39/39+1 kontrate
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 14,766 2014-12-02 2014-12-02 9310250722014 Sherbime te tjera shtepia e foshnjes 03 vjec telefon tetor 2014 liste pagese 01.12.2014
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) BANKA E TIRANES Tirane 1,505,415 2014-11-03 2014-11-03 8610250722014 Paga baze shtepia e efoshnjes 03 vjec paga tetor 2014 plan 39 fakt 39
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) BANKA E TIRANES Tirane 1,454,469 2014-10-01 2014-10-02 8110250722014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes shtepia e foshnjes 03 vjec paga shtator 2014 nr pun 40/39
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) DOGEL Tirane 189,588 2014-09-08 2014-09-09 7210250722014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 602 shtepia e foshnjes 03 vjec ushqime ushqime up 144/1 dt 25.3.2014 njf 8.5.2014 k 12.5.2014 f 31.8.2014 fh 31.8.2014
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) DOGEL Tirane 17,747 2014-09-08 2014-09-09 7110250722014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 602 shtepia e foshnjes 03 vjec ushqime ushqime up 144/1 dt 25.3.2014 njf 8.5.2014 k 12.5.2014 f 31.8.2014 fh 31.8.2014
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) DOGEL Tirane 98,502 2014-09-08 2014-09-09 6710250722014 Paga baze 602 shtepia e foshnjes 03 vjec ushqime ushqime up 144/1 dt 25.3.2014 njf 8.5.2014 k 12.5.2014 f 29.7.2014 fh 30.7.2014
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) DOGEL Tirane 23,061 2014-09-08 2014-09-09 6410250722014 Uje 602 shtepia e foshnjes 03 vjec ushqime ushqime up 144/1 dt 25.3.2014 njf 8.5.2014 k 12.5.2014 f 30.5.2014 fh 30.5.2014
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) DOGEL Tirane 139,806 2014-09-08 2014-09-09 6310250722014 Uje 602 shtepia e foshnjes 03 vjec ushqime ushqime up 144/1 dt 25.3.2014 njf 8.5.2014 k 12.5.2014 f 30.5.2014 fh 30.5.2014
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) DOGEL Tirane 64,202 2014-09-08 2014-09-09 5910250722014 Uje 602 shtepia e foshnjes 03 vjec ushqime sht sh 26.5.2014 ksht 28.2.2014 f 31.3.2014 fh31.3.2014
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) DOGEL Tirane 237,768 2014-09-08 2014-09-09 6510250722014 Sherbime telefonike 602 shtepia e foshnjes 03 vjec ushqime ushqime up 144/1 dt 25.3.2014 njf 8.5.2014 k 12.5.2014 f 30.6.2014 fh 30.6.2014
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) DOGEL Tirane 133,637 2014-09-08 2014-09-09 6810250722014 Sherbime telefonike 602 shtepia e foshnjes 03 vjec ushqime ushqime up 144/1 dt 25.3.2014 njf 8.5.2014 k 12.5.2014 f 29.7.2014 fh 29.7.2014
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) DOGEL Tirane 28,700 2014-09-08 2014-09-09 6210250722014 Sherbime telefonike 602 shtepia e foshnjes 03 vjec ushqime sht sh 26.5.2014 ksht 28.2.2014 f 06.05.2014 fh 06.5.2014