Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) All All 34,934,991.00 75 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) DOGEL Tirane 97,345 2014-09-08 2014-09-09 6110250722014 Paga baze 602 shtepia e foshnjes 03 vjec ushqime sht sh 26.5.2014 ksht 28.2.2014 f 31.3.2014 fh fh 31
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) DOGEL Tirane 331,457 2014-09-08 2014-09-09 5810250722014 Paga baze 602 shtepia e foshnjes 03 vjec ushqime sht sh 26.5.2014 ksht 28.2.2014 f 31.3.2014 fh fh 31
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) KASTRATI SHA Tirane 287,906 2014-09-08 2014-09-09 6910250722014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative 600 shtepia e foshnjes 03 vjec detergjent karburant k 10.6.2014 aut 16.5.2014
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) DOGEL Tirane 135,410 2014-09-08 2014-09-09 6010250722014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre 602 shtepia e foshnjes 03 vjec ushqime sht sh 26.5.2014 ksht 28.2.2014 f 01.05.2014 fh 01.05.2014
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) MIQESIA SH.P.K. Tirane 22,650 2014-09-08 2014-09-08 5710250722014 Sherbime telefonike 600 shtepia e foshnjes 03 vjec detergjent up 26.5.2014 njo 26.5.2014 f 25.06.2014 fh 25.6.2014
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) MIQESIA SH.P.K. Tirane 66,030 2014-09-08 2014-09-08 5610250722014 Shpenz. per rritjen e AQT - makina 600 shtepia e foshnjes 03 vjec detergjent up 26.5.2014 njo 26.5.2014 f 03.06.2014
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 6,000 2014-08-12 2014-08-12 5310250722014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 602shtepia e foshnjes 03 vjectelefon qershor korrik 2014 kodi klientit 310001734273
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) BANKA E TIRANES Tirane 1,527,973 2014-08-01 2014-08-04 5010250722014 Uje shtepia e foshnjes 03 vjec paga korrik 2014 nr pun 40/40
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,497,538 2014-07-01 2014-07-02 4610250722014 Transferime per diference kontributi per fermeret shtepia e foshnjes 03 vjec paga qershor 2014 nr pun 40/40
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 54,534 2014-07-01 2014-07-02 4710250722014 Paga baze shtepia e foshnjes 03 vjec paga qershor 2014 nr pun 40/40
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,460,148 2014-06-03 2014-06-03 4110250722014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes shtepia e foshnjes 03 vjec paga maj 2014 nr pun 40/40
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 79,515 2014-06-03 2014-06-03 4010250722014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH shtepia e foshnjes 03 vjec paga maj 2014 nr pun 40/40
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,000 2014-05-19 2014-05-20 390250722014 Kompensime speciale te tjera - Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 600 shtepia e foshnjes 03 vjectelefon prill 2014 kodi klientit 310001734273
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,447,247 2014-05-02 2014-05-05 3210250722014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 600 shtepia e foshnjes 03 vjec paga prill 2014,nr pun 39/39
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 60,409 2014-05-02 2014-05-05 3310250722014 Udhetim i brendshem 600 shtepia e foshnjes 03 vjec paga prill 2014 nr pun 39/39
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,445,338 2014-04-01 2014-04-01 2310250722014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar shtepia e foshnjes 03 vjec paga mars 2014 nr pun 39/38
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) EUROPETROL DURRES ALBANIA Tirane 763,896 2014-03-27 2014-03-27 2210250722014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim shtepia e foshnjes 03 vjec karburant janar shkurt 2014 kont shtese 31/1 21.01.2014 fat 67,182 fh 6 27.01.2014
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) M.C.CATERING Tirane 476,486 2014-03-27 2014-03-27 210250722014 Shpenzime per honorare shtepia e foshnjes 03 vjec ushqime janar shkurt 2014 kont shtese 3/1 07.01.2014 fat 962,50 998,999 28.02.2014
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 379,273 2014-03-20 2014-03-21 2010250722014 Uje 1025072 shtepia e foshnjes 03 vjec energji elektrike janar shkurt 2014 kontrate nr TR1B080035112064
  Shtepia e foshnjes Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 6,075 2014-03-21 2014-03-21 1910250722014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes shtepia e foshnjes 03 vjec telefon janar shkurt 2014 nr klientit 310001734273