Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Peqin (0827) All All 2,658,317.00 49 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Peqin (0827) SHKELQIM QENDRO Peqin 144,000 2014-12-30 2014-12-31 7110100272014 Kancelari Kancelari + Bateri Dega Thesarit ne favor Shkelqim Qendro Durres fatur nr 3065. dt05.12..2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) NONDA JANI Peqin 44,000 2014-12-30 2014-12-31 7210100272014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave RIPARIM FOTOKOPJE DEGA E THESARIT PEQIN FATURE NR 54 DT 22.12.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Peqin 5,930 2014-12-24 2014-12-24 6910100272014 Elektricitet 1010027 Energji Dega Thesarit nentor 2014 kontrat nr 163249 fatur nr 619120709 dt 10.12..2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) ALBTELEKOM SH.A. Peqin 4,270 2014-12-24 2014-12-24 7010100272014 Sherbime telefonike Shpenzim Telefoni Dega Thesarit per muajin nentor 2014 Nr klient 310001868070 fatur nr 718957469 dt 30.12.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Peqin 5,493 2014-12-01 2014-12-02 6710100272014 Elektricitet 1010027 Energji Dega Thesarit tetor 2014 kontrat nr 163249 fatur nr 616746391 dt 11.11..2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) RAIFFEISEN BANK SH.A Peqin 154,031 2014-12-01 2014-12-01 6610100272014 Shtesa page te tjera Pagat Dega Thesarit muajin NENTOR 2014 sipas list pagesave
  Dega e Thesarit Peqin (0827) ALBTELEKOM SH.A. Peqin 3,840 2014-11-19 2014-11-20 651010027 Sherbime telefonike Telefon Dega Thesarit per muajin tetor 2014 Nr klient 31001868070 nr ser 718807187 dt 31.10.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) RAIFFEISEN BANK SH.A Peqin 144,861 2014-11-03 2014-11-04 6210100272014 Shtese page per vjetersi ne pune Paga nga Dega Thesarit per muajin Tetor 2014 sipas list pageses
  Dega e Thesarit Peqin (0827) ALBTELEKOM SH.A. Peqin 3,840 2014-10-14 2014-10-14 6110100272014 Sherbime telefonike Telefon Dega Thesarit muajin shtator 2014 Nr klient 31001868070 nr fatures 718639016 dt 30.09.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Peqin 7,442 2014-10-14 2014-10-14 6010100272014 Elektricitet 1010027 Energji Dega Thesarit shtator 2014 kontrat nr 163249 fatur nr 616746391 dt 12.10.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) RAIFFEISEN BANK SH.A Peqin 144,861 2014-10-01 2014-10-01 5710100272014 Shtese page per vjetersi ne pune Pagat Dega Thesarit per muajin shtator 2014 sipas list pageses
  Dega e Thesarit Peqin (0827) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Peqin 10,382 2014-09-19 2014-09-22 5610100272014 Elektricitet 1010027 Energji elektrik Dega Thesarit per muajin gusht 2014 Nr kontrates 163249 fatur nr 615566422 dt 11.09.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) ALBTELEKOM SH.A. Peqin 4,396 2014-09-15 2014-09-16 5510100272014 Sherbime telefonike Telefon Dega Thesarit per muajin gusht 2014 Nr klient 31001868070 nr ser 718452695 dt 31.08.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) POSTA SHQIPTARE SH.A Peqin 260 2014-09-12 2014-09-12 5410100272014 Posta dhe sherbimi korrier Posta Dega Thesarit per muajin gush 2014 fatur 158 dt 31.08.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) RAIFFEISEN BANK SH.A Peqin 144,861 2014-09-01 2014-09-01 5210100272014 Shtese page per vjetersi ne pune Pagat Dega Thesarit gusht 2014 sipas list pagesave
  Dega e Thesarit Peqin (0827) CEZ SHPERNDARJE Peqin 9,004 2014-08-13 2014-08-13 5110100272014 Elektricitet 1010027 Energji Dega Thesarit per muaji korrik 2014 kontate nr 163249 fatur nr 613995303 dt 31.07.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) ALBTELEKOM SH.A. Peqin 4,133 2014-08-08 2014-08-08 5010100272014 Sherbime telefonike Shpenzim Telefoni Dega Thesarit per muajin korrik 2014 Nr klient 310001868070 fatur nr 718261742 dt 31.07.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) POSTA SHQIPTARE SH.A Peqin 440 2014-08-08 2014-08-08 4910100272014 Posta dhe sherbimi korrier Shpenzim postare Dega Thesarit per muajin korrik 2014 fatur nr 135 dt 31.07.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) RAIFFEISEN BANK SH.A Peqin 144,861 2014-08-01 2014-08-01 4610100272014 Shtese page per vjetersi ne pune Pagat Dega Thesarit per muajin korrik sipas list pagesave
  Dega e Thesarit Peqin (0827) CEZ SHPERNDARJE Peqin 10,146 2014-07-29 2014-07-30 4510100272014 Elektricitet 1010027 Energji Dega Thesarit muajin Qershor 2014 kontrat nr 163249 nr fatue nr 612840704 dt 03.07.2014