Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Peqin (0827) All All 2,658,317.00 49 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Peqin (0827) SHKELQIM QENDRO Peqin 10,200 2014-07-29 2014-07-29 44/10100272014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Bateri gjeneratori Dega Thesarit ne favor Shkelqim Qendro Durres fatur nr 3744. 3745 dt 04.06.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) SHKELQIM QENDRO Peqin 91,800 2014-07-29 2014-07-29 4410100272014 Kancelari Kanceleri Dega Thesarit ne favor Shkelqim Qendro Durres fatur nr 3744 3745 dt 04.06.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) ALBTELEKOM SH.A. Peqin 3,902 2014-07-11 2014-07-14 4310100272014 Sherbime telefonike Telefoni Dega Thesarit per muajin qershor 2014 nr klient 310001868070 nr ser 718066709 dt 30.06.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) POSTA SHQIPTARE SH.A Peqin 240 2014-07-11 2014-07-11 4210100272014 Posta dhe sherbimi korrier Posta Dega Thesarit per muajin qershor 2014 fatur 113 dt 30.06.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) RAIFFEISEN BANK SH.A Peqin 144,861 2014-07-01 2014-07-01 3910100272014 Shtese page per vjetersi ne pune Pagat Dega Thesarit per muajin qershor 2014sipas list pageses
  Dega e Thesarit Peqin (0827) POSTA SHQIPTARE SH.A Peqin 1,680 2014-06-17 2014-06-17 3710100272014 Posta dhe sherbimi korrier Shpenzime postare Dega Thesarit per muajin prill maje 2014 fatur nr 71 30.04.2014 nr 92 dt 31.05.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) CEZ SHPERNDARJE Peqin 5,157 2014-06-13 2014-06-16 3510100272014 Elektricitet 1010027 Energji Dega Thesarit muajin maje 2014 kontrat nr 163249 nr 611632887 dt 27.05.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) ALBTELEKOM SH.A. Peqin 6,033 2014-06-16 2014-06-16 3610100272014 Sherbime telefonike Telefon Dega Thesarit maje 2014 Nr klient 31001868070 nr ser 717892041 dt 31.05.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) RAIFFEISEN BANK SH.A Peqin 144,861 2014-06-02 2014-06-02 3210100272014 Paga baze Pagat Dega Thesarit per per muajin maje 2014 sipas list pagesave
  Dega e Thesarit Peqin (0827) CEZ SHPERNDARJE Peqin 7,526 2014-05-20 2014-05-20 3110100272014 Elektricitet 1010027 Energji Dega Thesarit muajin prill 2014 kontrat nr 163249 nr fatue 610763750 dt 28.04.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) ALBTELEKOM SH.A. Peqin 4,993 2014-05-16 2014-05-16 301010027 Sherbime telefonike Telefon Dega Thesarit per muajin prill 2014 nr klient 310001868070 nr ser 717669413 dt 30.04.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) RAIFFEISEN BANK SH.A Peqin 144,861 2014-05-02 2014-05-05 2710100272014 Shtese page per vjetersi ne pune Pagat Dega Thesarit per muajin prill 2014 sipas list pageses
  Dega e Thesarit Peqin (0827) ALBTELEKOM SH.A. Peqin 4,438 2014-04-14 2014-04-15 2610100272014 Sherbime telefonike Telefon Dega Thesarit per muajin mars 2014 nr klient 310001868070 nr ser 717467905 dt 31.03.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) CEZ SHPERNDARJE Peqin 2,082 2014-04-14 2014-04-15 2410100272014 Elektricitet 1010027 Energji Dega Thesarit per muajin mars 2014 Kontrat 163249 nr fatur 609402153 dt 28.03.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) POSTA SHQIPTARE SH.A Peqin 230 2014-04-14 2014-04-15 2510100272014 Posta dhe sherbimi korrier Posta Dega Thesarit per muajin mars 2014fatur 51 dt 31.03.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) RAIFFEISEN BANK SH.A Peqin 144,861 2014-04-02 2014-04-03 2110100272014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe Pagat Dega Thesarit Dhjetor muajin mars 2014 sipas list pageses
  Dega e Thesarit Peqin (0827) CEZ SHPERNDARJE Peqin 1,478 2014-03-24 2014-03-24 2010100272014 Elektricitet 1010027 Energji Dega Thesarit muajin shkurt 2014 kontrat nr 163249 nr 608513374 dt 26.02.2014t rakordimit
  Dega e Thesarit Peqin (0827) POSTA SHQIPTARE SH.A Peqin 720 2014-03-12 2014-03-12 1810100272014 Unspecified Posta Dega Thesarit per muajin shkurt 2014 fatur nr 30 dt 28.02.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) ALBTELEKOM SH.A. Peqin 4,869 2014-03-12 2014-03-12 1910100272014 Unspecified Telefon Dega Thesarit Dhjetor muajin shkurt 2014 Nr klient 310001868070 nr ser 717265470 28.02.2014
  Dega e Thesarit Peqin (0827) RAIFFEISEN BANK SH.A Peqin 144,861 2014-03-03 2014-03-04 1510100272014 Unspecified Pagat nga puna Dega Thesarit per muajin shkurt 2014 sipas list pageses