Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) All All 3,205,083.00 77 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) KOSTAQ KALANDERI Delvine 14,000 2014-12-26 2014-12-29 9510100052014 Materiale per mbrojtjen e tokes, bimeve dhe kafsheve nga semundjet lik.fat.nr.117 date 24.12.2014 ngfa thesari per mat. sipas urdher prok.nr.5 date 23.12.2014 dhe proces verbalit
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) ALBTELEKOM SH.A. Delvine 8,915 2014-12-15 2014-12-15 9310100052014 Te tjera transferta tek individet lik.telefon me numer klienti 310001847716 dhe nr.310001849727 periudha 01.11.2014 deri 30.11.2014 nga dega e thesarit delvine
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) POSTA SHQIPTARE SH.A Delvine 858 2014-12-15 2014-12-15 9210100052014 Shtese page per pune jashte orarit lik.fat.nr.175 date 27.11.2014 per letra zyrtare nga dega e thesarit delvine
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) RAIFFEISEN BANK SH.A Delvine 97,103 2014-12-01 2014-12-01 8910100052014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna pagat e muajit nentor sipas listes
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) A & V-OIL Delvine 37,625 2014-11-26 2014-11-26 8710100052014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes lik.fat.nr.75 date 20.11.2014 sipas urdher prok.nr.4 date 12.11.2014.kerkeses date 10.11.2014 dhe proces verbalit nga dega e thesarit
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Delvine 8,114 2014-11-25 2014-11-25 8610100052014 Uje 1010005 lik.enbewrgji me numer klienti GjoCo50004062154,numer farture 617933017 periudha 28.09.2014 deri 28.10.2014 nga dega e tehsarit delvine 1010005
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) KAPO RRAKU Delvine 61,200 2014-11-18 2014-11-18 8310100052014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune lik.fat.nr.15 date 14.11.2014 sipas urdher prok.nr.2 date 03.11.2014,kerkeses dhe formularit nr.3 e gjithe procesi bashkangjitur
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) KAPO RRAKU Delvine 23,340 2014-11-18 2014-11-18 8410100052014 Paga baze - Shtese page per funksionin lik.fat.nr.16 date 17.11.2014 sipas urdher prok.nr.3 date 06.11.2014 formulari nr.3 dhe gjithe dok.nga dega thesarit
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) FILIPA NASHO Delvine 19,988 2014-11-18 2014-11-18 8510100052014 Paga baze - Sherbime telefonike lik.fat.nr.4date 17.11.2014 per materiale sipas urdher prok.nr.4 date 06.11.2014
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Delvine 53,655 2014-11-03 2014-11-03 8110100052014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune pagat e thesarit muaji tetor sipas listes
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Delvine 25,440 2014-10-29 2014-10-29 7610100052014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative lik.sherbime sipas listes per periudhen korrik -gusht 2014
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Delvine 17,572 2014-10-09 2014-10-09 7310100052014 Elektricitet 1010005 lik.energji me numer kontrate GjoCo50004062154 periudha 26.07.2014 deri 27.08.2014 dhe 27.08.2014 deri 27.09.2014 nga dega e thesarit delvine
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) POSTA SHQIPTARE SH.A Delvine 1,104 2014-10-09 2014-10-09 7210100052014 Elektricitet lik.fat.nr.145 date 30.09.2014 per letra zyrtare nga dega e thesarit delvine
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) BRUNILDA SHANAJ Delvine 24,000 2014-09-15 2014-09-15 6710100052014 Sherbime telefonike lik.fat.nr.77date 04.09.2014 siaps proces verbalit date 04.09.2014 dhe urdherit brendeshem nr.1 date 06.09.2014 per bojen e printerit nga dega e tehsarit delvine
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) RAIFFEISEN BANK SH.A Delvine 81,284 2014-09-01 2014-09-01 6710100052014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune pagat e muajit gushte sipas listes thesari
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Delvine 53,655 2014-09-01 2014-09-01 6610100052014 Shtese page per funksionin pagat e muajit gushte sipas listes per thesarit
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) POSTA SHQIPTARE SH.A Delvine 1,128 2014-08-27 2014-08-27 6410100052014 Uje lik.fat.poste nr.114 date 31.07.2014 per letra zyrtare nga dega e thesarit delvine
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) CEZ SHPERNDARJE Delvine 8,903 2014-08-27 2014-08-27 6510100052014 Elektricitet 1010005 lik.energji elektrike me numer kontrateGjoCo50004062154 periudha 26.06.2014 deri 26.07.2014 nga dega e thesarit delvine
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) POSTA SHQIPTARE SH.A Delvine 16,000 2014-08-06 2014-08-07 6010100052014 Paga baze - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune lik.fat.nr.112 date 17.07.2014 per abonim ne fletoren zyrtare te vitit 2014 nga dega e thesarit delvine
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) RAIFFEISEN BANK SH.A Delvine 96,823 2014-08-01 2014-08-01 5910100052014 Uje pagat muaji korrik sipas listes thesari