Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) All All 3,205,083.00 77 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Delvine 53,655 2014-08-01 2014-08-01 5810100052014 Paga baze pagat muaji korrik 2014 sipas listes dega e thesait
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) ALBTELEKOM SH.A. Delvine 7,528 2014-07-17 2014-07-18 5710100052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale lik.telefon me numer klienti 310001847716 dhe 310001849727 periudha 01.06.2014 deri 30.06.2014 nga dega e thesarit delvine
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Delvine 18,220 2014-07-17 2014-07-17 5610100052014 Udhetim i brendshem lik.sherbime sipas listes per muajin qershor per degen e thesarit
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) POSTA SHQIPTARE SH.A Delvine 768 2014-07-11 2014-07-14 5410100052014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna lik.fat.nr.95 date 30.06.2014 nga dega e thesarit per letra zyrtare
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) ALBTELEKOM SH.A. Delvine 6,552 2014-06-19 2014-06-19 4810100052014 Elektricitet lik/telefon me numer klienti 310001847716 dhe nr.310001849727 p[eriudha 01.05.2014 deri 31.05.2014 nga thesari delvine
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) RAIFFEISEN BANK SH.A Delvine 12,720 2014-06-19 2014-06-19 4910100052014 Elektricitet sherbime siaps listes muaji prill nga thesarii
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) "SHTYPSHKRONJA ARGJIRO" Delvine 75,600 2014-06-10 2014-06-10 4410100052014 Uje lik.fat/nr.265.266 date 15.05.2014 per kanceleri siaps urdher prok.nr.1date 04.03.2014 nga dega e tehsarit delvine
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) POSTA SHQIPTARE SH.A Delvine 1,998 2014-06-10 2014-06-10 4510100052014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar lik.fat.nr.76date 30.05.2014 nga thesari delvine per letra zyrtare muaji maj
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) ALBTELEKOM SH.A. Delvine 10,304 2014-05-22 2014-05-22 4110100052014 Kompensim papunesie per personat e siguruar lik.telefon me numer klienti 310001847716 dhe nr.310001849727 periudha 01.04.2014 deri 30.04.2014 nga thesari
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Delvine 47,800 2014-05-02 2014-05-02 3410100052014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur pagat e muajit prill sipas listes thesari
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) ALBTELEKOM SH.A. Delvine 6,603 2014-03-17 2014-03-18 2410100052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale lik.telefon me numer klienti 310001847716 dhe nr.310001849727 periudha 01.02.2014 deri 28.02.2014 nga dega e thesarit delvine
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Delvine 43,660 2014-03-17 2014-03-17 2310100052014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur pagese sherbimesh sipas listes
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) CEZ SHPERNDARJE Delvine 20,075 2014-03-11 2014-03-11 2110100052014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1010005 lik.energji elektrike me numer klienti GjoCo50004062154 muajit janar shkurt 2014 nga dega e thesarit delvine
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) POSTA SHQIPTARE SH.A Delvine 258 2014-03-11 2014-03-11 2210100052014 Te tjera transferta tek individet lik.fat.nr.19 date 28.02.2014 nga dega e thesarit delvine
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) ALBTELEKOM SH.A. Delvine 6,263 2014-02-17 2014-02-17 1910100052014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune lik.telefonnga dega e thesarit delvine nr.klienti 310001849727 dhe 310001847716 periudha 01.01.2014 deri 31.01.2014
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) DEGA TATIME DELVINE Delvine 81,129 2014-02-05 2014-02-05 1410100052014 Elektricitet sa kalim tatim ne burim nga dega e thesarit per punonjesit e larguar viti 2013
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) RAIFFEISEN BANK SH.A Delvine 730,158 2014-02-05 2014-02-05 1310100052014 Shpenz. per rritjen e AQT - instalimi i sistemit te kompjuterave - Shpenz. per rritjen e AQT - paisje qe sigurojne energji pagese shperblim per punonjesit e larguar detyrim viti 2013 per Shehadete Kondi
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Delvine 46,601 2014-02-03 2014-02-03 1010100052014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve pagat muaji janar sipas listes thesari
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) RAIFFEISEN BANK SH.A Delvine 97,289 2014-02-03 2014-02-03 1110100052014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune pagat muaji janar siaps listes dega e thesarit
  Dega e Thesarit Delvine, (3704) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Delvine 18,220 2014-02-03 2014-02-03 1210100052014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune lik.sherbime muaji janar siaps listes thesari