Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) All All 44,092,346.00 75 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 62,175 2014-08-01 2014-08-01 6710250572014 Paga baze ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 272,677 2014-08-01 2014-08-01 6810250572014 Shtese page per funksionin ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 4,565 2014-07-25 2014-07-25 6610250572014 Sherbime telefonike ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT. 14664482 DT. 15.07..2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 13,716 2014-07-25 2014-07-25 6510250572014 Posta dhe sherbimi korrier ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT. 11523895 DT. 30.06.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 3,443 2014-07-14 2014-07-14 6410250572014 Elektricitet 1025057 ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT. MUAJI qershor ns 612839168 ft 30.06.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 272,677 2014-07-02 2014-07-02 5810250572014 Shtese page per funksionin ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 62,175 2014-07-02 2014-07-02 5710250572014 Paga baze ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 340 2014-06-23 2014-06-23 5610250572014 Elektricitet 1025057 ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER, FAT. 612032556 dt 13.06 .2014 kontrate a30131
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 12,267 2014-06-23 2014-06-23 5510250572014 Sherbime telefonike ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER, FAT. 13204862 dt 10.05.2014, ft 14664455 dt 10.06.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 37,884 2014-06-23 2014-06-23 5410250572014 Posta dhe sherbimi korrier 1025057 ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER, FAT. 11518486 dt 31.05.2014, ft 11519047 dt 30.04.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 272,677 2014-06-03 2014-06-03 4610250572014 Shtese page per funksionin ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 3,050 2014-06-03 2014-06-03 4810250572014 Udhetim i brendshem ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER DIETA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 25,940 2014-06-03 2014-06-03 4710250572014 Udhetim i brendshem ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER DIETA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 62,175 2014-06-03 2014-06-03 4510250572014 Shtese page per vjetersi ne pune ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 17,169 2014-05-14 2014-05-14 4410250572014 Elektricitet 1025057 ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODERfature nr 610372216 prill2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 275,428 2014-05-05 2014-05-06 3810250572014 Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 62,887 2014-05-05 2014-05-06 3710250572014 Shtese page per funksionin ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 15,201 2014-04-18 2014-04-18 3610250572014 Sherbime telefonike ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER fature nr 13204820,13204839 date 10.03.2014,15.04.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 8,508 2014-04-15 2014-04-16 3410250572014 Posta dhe sherbimi korrier ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER fature nr 11519240 date 31.03.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 23,300 2014-04-09 2014-04-09 2810250572014 Elektricitet 1025057 ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER fature nr 607824764,609401489 shkurt,mars 2014