Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) All All 44,092,346.00 75 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 164,330 2014-11-14 2014-11-17 11610250572014 Udhetim i brendshem ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER DIETA 6 PERSONA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 57,360 2014-11-14 2014-11-17 11710250572014 Udhetim i brendshem ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER DIETA 1 PERSON
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 63,598 2014-11-04 2014-11-04 9810250572014 Paga baze ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 263,410 2014-11-04 2014-11-04 9910250572014 Paga baze ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 32,748 2014-10-23 2014-10-24 10110250572014 Posta dhe sherbimi korrier ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT. 16487224-DT 30.09.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 11,732 2014-10-23 2014-10-24 9910250572014 Sherbime telefonike ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT. 14664431-17568604 DT 10.10.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) JULJAN PODGORIÇANI Shkoder 9,500 2014-10-23 2014-10-24 10210250572014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT. 7104208 DT 05.10.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) ERMIRA MHILLI Shkoder 100,000 2014-10-22 2014-10-22 10010250572014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER vendim gjyqesor nr 5 dt 08.01.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 4,720 2014-10-14 2014-10-15 10010250572014 Elektricitet 1025057 ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT.616333635 dt 01.10.2014 a-30131
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 272,889 2014-10-02 2014-10-02 9410250572014 Shtese page per funksionin ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 62,175 2014-10-02 2014-10-02 9310250572014 Shtese page per vjetersi ne pune ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER paga
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 61,188 2014-09-26 2014-09-26 8910250572014 Kontribute per sigurime shoqerore ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER nvd K56705029v45h01F sig shoqeror
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 38,545 2014-09-26 2014-09-26 9010250572014 Shtese page per funksionin ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER nvd K56705029v45h01F sig shoqeror 9.5%
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 62,175 2014-09-25 2014-09-26 8710250572014 Shtese page per vjetersi ne pune zYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 6,774 2014-09-26 2014-09-26 9210250572014 Posta dhe sherbimi korrier ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER dt 31.08.2014 16487329
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 46,727 2014-09-25 2014-09-25 8810250572014 Paga baze ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 2,838 2014-09-25 2014-09-25 9110250572014 Elektricitet 1025057 ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT. KONTRATA A30131 ft 605065000 dt 29.08.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 226,162 2014-09-03 2014-09-03 7710250572014 Shtese page per funksionin ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 4,880 2014-08-25 2014-08-26 7510250572014 Posta dhe sherbimi korrier 1025057 ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FATURA 14664407 DT. 12.08.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 340 2014-08-25 2014-08-26 7410250572014 Elektricitet 1025057 ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FATURA MUAJI KORRIK 2014 KONTRATA A30131