Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL All 41,735,136.00 44 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 33,600 2014-09-10 2014-09-11 7121660012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit Nd/Pastrimit Kamez Larje makine kontr vazhd 30 dt 28.05.2014 fat 1689 dt 30.08.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 1,229,069 2014-09-02 2014-09-03 6421660012014 Karburant dhe vaj Nd/Pastrimit Kamez Lik karburant kontr vazhd 60 dt 14.04.2014 fat 1688 dt 01.08.2014 fh 16 dt 01.08.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 305,461 2014-08-26 2014-08-26 32521660012014 Karburant dhe vaj Bashkia Kamez blerje karburant kont. ne vazhdim nr,60 dt.14.04.2014 fat.1887 dt.01.08.2014 seria 11501687 fh.nr.64 dt.01.08.2014 pv.md dt.01.08.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 359,999 2014-08-15 2014-08-18 6121660012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Nd. Pastrim Gjelberim Kamez blerje goma makina up.nr.42 dt.02.08.2014 FO 08.08.2014 ft.9496 dt.11.08.2014 seria 13009496 fh.nr.17 dt.11.08.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 30,240 2014-08-12 2014-08-13 5621660012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit Nd. Pastrim Gjelb. Kamez larje makina kont.30 dt.28.05.2014 ne vazhdim ft.9495 dt.01.08.2014 seria 13009495
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 218,760 2014-07-17 2014-07-17 27721660012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Bashkia Kamez pjese kembimi procesverbal nr.4 dt.15.07.2014 fat.6507 dt.15.07.2014 seria 15646507 prov. verb. dorezim 15.07.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 30,240 2014-07-11 2014-07-14 4521660012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit Nd. Pastrimit Kamez Larje makine kont.30 dt.28.05.2014 up.22 dt.18.05.14 fo.19.05.14 njof.anoll dt.21.05.2014 fo.26.05.14 njof. fit.dt.27.05.2014 fat.9479 dt.30.06.2014 seria 13009479
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 1,244,771 2014-07-11 2014-07-14 4721660012014 nd. pastrimi Karburant dhe vaj Nd. pastrim Gjelb.Kamez Blerje Karburant korrik 2014 kont.60 dt.14.04.2014 ft.9484 dt.01.07.2014 seria 13009484 fh.nr.10 dt.01.07.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 310,406 2014-07-11 2014-07-14 27321660012014 Karburant dhe vaj Bashkia Kamez Blerje karburant kont. ne vazhdim 60 dt.14.04.2014 fat.9483 dt.01.07.2014 seria 13009483 fh.nr.60 dt.01.07.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 399,600 2014-07-04 2014-07-07 25421660012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Bashkia Kamez Riparim zhavorri ,up.148 dt.16.06.14, proc. verb.20.06.2014 pv. 24.06.14 njof. fit.dt.24.06.2014 situac. 30.06.2014 fat.9480 dt.30.06.2014 seria 13009480
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 1,218,646 2014-06-13 2014-06-16 3721660012014 Karburant dhe vaj ND. pastrim Gjelberim Kamez, blerje karburant qershor 2014 kont ne vazhdim nr.60 dt.14.04.2014 ft.nr.1673 dt.02.06.2014 seria 11501673 fh.07 dt.02.06.2014 seria 11501673 fh.07 dt.02.06.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 303,797 2014-06-10 2014-06-11 22021660012014 Karburant dhe vaj Bashkia Kamez Blerje Karburant kont. ne vazhdim nr.60 dt.14.04.2014 fat.1672 dt.02.06.2014 seria 11501612 fh.nr.46 dt.02.06.2014 prv. dt.02.06.2014 umd. 154 dt.14.04.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 1,380,515 2014-05-19 2014-05-20 2921660012014pastr Karburant dhe vaj Nd/Pastrimit Kamez Karburant kontr 60 dt 14.04.2014 vazhd fat 9455 dt 15.04.2014 fh 4/1 dt 02.05.2014 fh 5 dt 02.05.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 295,200 2014-05-19 2014-05-20 3021660012014pastr Pjese kembimi, goma dhe bateri Nd/Pastrimit Kamez Bl goma up 5 dt 15.05.2014 fo 16.05.2014 fat 9463 dt 19.05.2014 fh 6 dt 19.05.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 4,822,764 2014-05-14 2014-05-19 15521660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Hapje zhavorim rrugesh kontr vazhd 360 dt 03.06.2013 sit perf 11.07.2013 akt kol 11.07.2013 fat 5833 dt 11.07.2013 seri 09235834
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 418,279 2014-05-14 2014-05-19 15721660012014 Karburant dhe vaj Bashkia Kamez Karburant kontr vazhd 60 dt 14.04.2014 fat 9459,9461 fh 27 dt 02.05.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 2,318,064 2014-05-02 2014-05-05 2221660012014 Karburant dhe vaj Nd Pastrimit Kamez Karburant kontr 60 dt 14.04.2014 vazhd fat 9455 dt 15.04.2014 fh 4 dt 15.04.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 845,249 2014-04-25 2014-04-25 13621660012014 Karburant dhe vaj Bashkia Kamez Lik karburant up 109 dt 04.03.2014 pv 04.04.2014 rap perf 08.04.2014 njoft 45 dt 08.04.2014 kontr 60 dt 14.04.2014 umd 154 dt 14.04.2014 pvmd 15.04.2014 fat 9454 dt 15.04.2014 fh 22 dt 15.04.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 397,282 2014-04-04 2014-04-07 151660012014 Sherbime te tjera Nd Pastrimit Kamez Mjete me qera up 01 dt 26.03.2014 pv 26.03.2014 fat 9453 dt 26.03.2014 sit 26.03.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 10,900,000 2014-03-18 2014-03-18 6821660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Ndertim rruga Paqesori kontr vazhd 261 dt 05.04.2013 njoft fit 143 dt 20.03.2013 sit perf 14.06.2013 akt kol 04.06.2013 fat 5991 dt 14.06.2013 seri 09235991