Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL All 41,735,136.00 44 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 476,676 2014-12-29 2014-12-30 12021660012014 Sherbime te tjera Nd Pastrim Gjelberim Kamez pastrim kolektor up. 80/1 dt.20.12.2014 pv.20.12.2014 ft.1073 dt.20.12.2014 pv. emergjence 4
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 150,000 2014-12-28 2014-12-29 11721660012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Nd Pastrim Gjelberim Kamez Pjese kembimi dhe riparim up.74 dt.12.12.2014 fo.13.12.14 njof. fit.15.12.14 urdh. marrje dorez.79dt.19.12.2014 ft.1072 dt.19.12.2014 seria 11501072 fh.37 dt.19.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 300,000 2014-12-28 2014-12-29 11821660012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Nd Pastrim Gjelberim Kamez Pjese kembimi dhe riparim up.75 dt.12.12.2014 fo.13.12.14 njof. fit.15.12.14 urdh. marrje dorez.80dt.19.12.2014 ft.1071 dt.19.12.2014 seria 11501071 fh.38 dt.19.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 322,800 2014-12-28 2014-12-29 11621660012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Nd Pastrim Gjelberim Kamez Pjese kembimi dhe riparim up.73 dt.12.12.2014 fo.13.12.14 njof. fit.15.12.14 urdh. marrje dorez.78 dt.19.12.2014 ft.1070 dt.19.12.2014 seria 11501070 fh.36 dt.19.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 1,174,403 2014-12-17 2014-12-19 10821660012014 Karburant dhe vaj Nd. Pastrim Gjelberim Kamez Blerje karburanti kont ne vazhdim60 dt.14.04.2014 fat.6426 dt.01.12.2014 seria 17406426 fh. nr.01.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 48,720 2014-12-17 2014-12-19 10721660012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit Nd Pastrim Gjelberim Kamez larje makinash kont. ne vazhdim nr.30 dt.28.05.2014 ft.1063 dt.01.12.2014 seria 11501063 ft.16.12.2014 seria 17406431
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 274,184 2014-12-15 2014-12-16 54621660012014 Karburant dhe vaj Bashkia Kamez Blerje karburant kont ne vazhdim nr.252 dt.14.11.2014 fat.6425 dt.01.12.2014 seria 17406425 fh. nr.99 dt.01.12.2014 proc. verb. md. dt.01.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 1,182,075 2014-11-19 2014-11-19 9821660012014 Karburant dhe vaj Nd.Pastrimit Kamez Blerje karburant tetor 2014 kont.60 dt.14.04.2014 ne vazhdim ft.6418 dt.03.11.2014 seria 17406418 fh.nr.28 dt.03.11.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 293,081 2014-11-14 2014-11-17 46721660012014 Karburant dhe vaj Bashkia Kamez Blerje karburant kont ne vazhdim nr 60 dt.14.04.2014 fat.6417 dt.03.11.2014 seria 17406417 fh.nr.90 dt.03.11.2014shtese kont.nr.252 dt.14.11.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 84,000 2014-11-12 2014-11-12 9521660012014Pastr Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Nd/Pastrimit Kamez Bl gelqere up 55 dt 13.10.2014 fo 14.10.2014 njoft anoll 15.10.2014 njoft fit 20.10.2014 umd 59 dt 20.10.2014 fat 6487 dt 20.10.2014 fh 25 dt 20.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 33,600 2014-11-12 2014-11-12 9221660012014Pastr Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit Nd/Pastrimit Kamez Larje makine kontr vazhd 30 dt 28.05.2014 fat 7700 dt 30.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 1,224,614 2014-10-24 2014-10-27 8721660012014 Karburant dhe vaj Ndermarja Pastrimit Kamez Bl. Karburanti, kont. ne vazhdim nr.60 dt.14.04.2014 ft.6302 dt.01.10.2014 seria 17406302 fh.nr.22 dt.01.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 304,954 2014-10-21 2014-10-22 41421660012014 Karburant dhe vaj Bashkia kamez Blerje karburant kont. ne vazhdim nr.60 dt.14.14.2014 fat.6301 dt.01.10.2014 seria 17406301 fh.nr.79 dt.01.10.2014 pv. marrje dorez.dt.01.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 324,000 2014-10-09 2014-10-10 7321660012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Ujsjelles Kanalizime Kamez ,Blerje materialeper KUN up.19 dt.22.09.2014 fo,23.09.14 pv.24.09.2014 njof. fit.24.09.2014 kont.25.09.14 AMD dt.29.09.2014 FT.1692dt29.09.2014 ser.11501692
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 238,800 2014-10-09 2014-10-10 7221660012014 Sherbime te tjera Nd Ujsjelles Kanalizime Kamez ,Pastrim me bot up.20 dt.22.09.14 fo.23.09.14 pv.24.09.2014 njof. fit.24.09.2014 kont.26.09.14 AMD dt30.09.2014 ft,1693 dt.30.09.2014 seria 11501693
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 324,000 2014-10-09 2014-10-10 7121660012014 Sherbime te tjera Nd Ujsjelles Kanalizime Kamez ,Sherbime me bot ,up.21dt22.09.2014FO.23.09.2014 pv.24.09.2014Njof. fit.24.09.2014 kont.dt.25.09.2014 AMD dt.30.09.2014 ft.1694 dt.01.10.2014 seria 11501694
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 33,600 2014-10-08 2014-10-09 7921660012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit ND Pastrimit Kamez Larje makinash kont ne vazhdim nr.30 dt.28.05.2014 fature 7001 dt.30.09.2014 seria 17407001
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 3,577,880 2014-10-07 2014-10-08 37621660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Lik sit perf rruga Paqesori um dorez233 dt.29.09.2014 akt marrje dorez29.09.2014 fat502 dt02.09.2014 seria 10517502 kont261 dt.05.04.2013 sit.perf14.06.2013 akt kol04.06.2013dhe 01.08.2014 fat.5991 dt.14.06.2013 seria 09235991
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 1,227,546 2014-09-17 2014-09-18 7421660012014 Karburant dhe vaj Nd.Pastrimit Blerje karburanti kont. ne vazhdim nr.60 dt.14.04.2014 ft.6537 dt.01.09.2014 seria 15646537 fh.nr.20 dt.01.09.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 305,453 2014-09-16 2014-09-17 35621660012014 Karburant dhe vaj Bashkia Kamez Blerje karburant kont. ne vazhdim nr.60 dt.14.04.2014 fat.6536 dt.01.09.2014 seria 15646536 flete hyrje nr.71 dt.01.09.2014