Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) All All 39,937,007.00 545 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 3,813 2014-12-19 2014-12-22 66921240092014 Elektricitet 2124009 fat energj. nr 618649821 dt 30.11.2014 kontr. nr be1d020123086258
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 3,057 2014-12-19 2014-12-22 67321240092014 Elektricitet 2124009 fat.energj. nr 618649063 dt 30.11.2014 kontr .nr be1d020115086254
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 5,358 2014-12-19 2014-12-22 67021240092014 Elektricitet 2124009 fat. energj. nr 619116731 dt 10.12.2014 kontr. nr be1d020174086256
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 340 2014-12-19 2014-12-22 66421240092014 Elektricitet 2124009 fat energj. nr 619116720 dt 10.12.2014 kontr. be 1d020139086263 kodi 2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 340 2014-12-19 2014-12-22 66321240092014 Elektricitet 2124009 fat.energj. nr 619116718 dt 10.12.2014 kontr.be1d020139086262 kodi 2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 6,904 2014-12-19 2014-12-22 66021240092014 Elektricitet 2124009 fat. energj. nr 618649065 dt 30.11.2014 kontr. nr be1d020116086265 kodi 2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 2,418 2014-12-19 2014-12-22 67621240092014 Elektricitet 2124009 fat energj nr 618649901 dt 30.11.2014 kontr . nr be1d020140086267
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 10,583 2014-12-19 2014-12-22 66621240092014 Elektricitet 2124009 FAT. ENERGJ. ELEKTR. NR 618648770 DT 30.11.2014 KONTR. NR BE 1D130027086271 KODI 2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 11,810 2014-12-18 2014-12-19 64621240092014 Elektricitet 2124009 pagese energj. elekt. fat nr 616983571 dt 20.10.2014 kontr. BE1D020117086268
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) AQIF MARRA Kuçove 56,000 2014-12-18 2014-12-19 65021240092014 Kancelari materiale per QKF. KODI 2124009 fat nr 7390387 dt 18.12.2014
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 3,611 2014-12-18 2014-12-19 64821240092014 Elektricitet 2124009 pagese energjie elektrike tetor 2014 kodi 2124009 KONTRATE be1d 0201139086269 fat . nr 617929009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 2,267 2014-12-18 2014-12-19 64921240092014 Elektricitet 2124009 kodi 2124009 fat nr 616983251 dt 20.10.2014 kontrate BE1D130027086271 energji elektrike tetor 2014
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 140,612 2014-12-17 2014-12-17 6221240092014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat shpenzime per ushqime qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.17950175
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 11,376 2014-12-17 2014-12-17 63821240092014 Uje pagese uji nentor 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 nr.kontrate 12360450
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 5,808 2014-12-17 2014-12-17 63021240092014 Uje pagese uji nentor 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 nr.kontrate 12360461
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 6,156 2014-12-17 2014-12-17 64221240092014 Uje pagese uji nentor 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 nr.kontrate 12360446
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 7,548 2014-12-17 2014-12-17 62521240092014 Uje pagese uji nentor 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 nr.kontrate 12360455
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 9,810 2014-12-17 2014-12-17 62421240092014 Uje pagese uji nentor 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 nr.kontrate 12360444
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 3,000 2014-12-17 2014-12-17 64521240092014 Sherbime te tjera pagese kthim kuote qendra ekonomike arsimit kod.2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) ALBTELEKOM SH.A. Kuçove 2,019 2014-12-17 2014-12-17 64421240092014 Sherbime telefonike pagese telefoni muaji nentor 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.718928795 nr.klient.310001831376