Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) All All 39,937,007.00 545 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 6,678 2014-11-21 2014-11-21 57421240092014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune pagese uji tetor 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 nr.kontrate 12360456
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 4,416 2014-11-21 2014-11-21 56621240092014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune pagese uji tetor 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 nr.kontrate 12360465
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 11,550 2014-11-21 2014-11-21 56521240092014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Sherbime te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune pagese uji tetor 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 nr.kontrate 12360453
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 69,309 2014-11-19 2014-11-20 54021240092014 Elektricitet shpenzime per ushqime qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.15035935
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 14,994 2014-11-19 2014-11-20 54821240092014 Sherbime telefonike shpenzime per ushqime qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.16137825
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 19,243 2014-11-19 2014-11-20 54321240092014 Sherbime telefonike shpenzime per ushqime qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.16137858
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 48,163 2014-11-19 2014-11-20 53721240092014 Sherbime telefonike shpenzime per ushqime qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.15035934
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 72,624 2014-11-19 2014-11-20 54121240092014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes shpenzime per detergjente qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.15035933
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 95,203 2014-11-19 2014-11-20 54921240092014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj shpenzime per ushqime qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.17950202
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 46,206 2014-11-19 2014-11-20 53921240092014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj shpenzime per ushqime qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.15035935
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 9,996 2014-11-19 2014-11-20 54721240092014 Shpenzime per pritje e percjellje shpenzime per ushqime qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.16137825
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 22,358 2014-11-19 2014-11-20 55321240092014 Shpenzime per pritje e percjellje shpenzime per ushqime qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.16137824
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 32,108 2014-11-19 2014-11-20 53821240092014 Shpenzime per honorare shpenzime per ushqime qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.15035934
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 78,120 2014-11-19 2014-11-20 54621240092014 Transferim, kompensim per pensionistet per diferenca çmimi - Transferim, per kompensim suplementar per invalidet e punes - Transferim, per kompensim suplementar per veteranet e luftes - Transferim, per pensione te veçanta shteterore shpenzime per detergjente qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.16137859
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 53,950 2014-11-19 2014-11-20 55221240092014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese shpenzime per ushqime qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.16137857
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 28,865 2014-11-19 2014-11-20 54421240092014 Te tjera transferta tek individet shpenzime per ushqime qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.16137858
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 35,966 2014-11-19 2014-11-20 55121240092014 Kompensim perndjekurit politike shpenzime per ushqime qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.16137857
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 33,537 2014-11-19 2014-11-20 55421240092014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT shpenzime per ushqime qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.16137824
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) START CO Kuçove 108,936 2014-11-19 2014-11-20 54221240092014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative shpenzime per detergjente qendra ekonomike arsimit kod.2124009 fat.15035933
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 98,820 2014-11-07 2014-11-07 52921240092014 Shpenzime per honorare shpenzime per dieta qendra ekonomike arsimit kod.2124009