Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) All All 39,937,007.00 545 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 8,520 2014-10-29 2014-10-29 48121240092014 Transferta per shoqerite e te verberve pagese uji prill 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 nr.kontrate 12360444
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 17,852 2014-10-29 2014-10-29 47821240092014 Paga baze pagese uji mars 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 nr.kontrate 12360461,12360462,12360465,12360466
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 27,787 2014-10-29 2014-10-29 47621240092014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune pagese uji mars 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 nr.kontrate 12360456,12360457,12360458,12360459
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 940 2014-10-14 2014-10-15 42621240092014 Sherbime te tjera 2124009 pagese energjie korrik 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 kod.klient.BE1DO20166086259 nr.fat.614383597
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 19,874 2014-10-14 2014-10-15 42321240092014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2124009 pagese energjie maj 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 kod.klient.BE1D020115086254 nr.fat.611631166
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 80,192 2014-10-14 2014-10-15 44021240092014 Pagese paaftesie pagese uji dhjetor 2013 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 nr.kontrate 12360451,12360452,12360454,12360453,12360455
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 40,000 2014-10-14 2014-10-15 44421240092014 Pagese paaftesie shpenzime per ekzekutim vendimi gjyqesor qendra ekonomike arsimit kod.2124009vendimi 865 dt 14.05.2014
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 340 2014-10-14 2014-10-15 43521240092014 Pagese paaftesie 2124009 pagese energjie shkurt 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 kod.klient.BE1DO20162086270 nr.fat.608509673
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 12,230 2014-10-14 2014-10-15 42921240092014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2124009 pagese energjie qershor 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 kod.klient.BE1DO20164086266 nr.fat.612834596
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 19,100 2014-10-14 2014-10-15 42521240092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2124009 pagese energjie shkurt 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 kod.klient.BE1DO20164086266 nr.fat.607822683
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 14,330 2014-10-14 2014-10-15 43221240092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2124009 pagese energjie shkurt 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 kod.klient.BE1DO20117086268 nr.fat.607822649
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 15,993 2014-10-14 2014-10-15 42821240092014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2124009 pagese energjie maj 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 kod.klient.BE1DO20164086266 nr.fat.611627200
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 14,044 2014-10-14 2014-10-15 42721240092014 Pagese paaftesie 2124009 pagese energjie qershor 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 kod.klient.BE1DO20166086259 nr.fat.612834599
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 2,890 2014-10-14 2014-10-15 43821240092014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj pagese uji nentor 2013 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 nr.kontrate 12360465
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 3,221 2014-10-14 2014-10-15 43721240092014 Pagese paaftesie pagese uji tetor 2013 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 nr.kontrate 12360465
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 3,460 2014-10-14 2014-10-15 43021240092014 Pagese paaftesie 2124009 pagese energjie shkurt 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 kod.klient.BE1DO20126086260 nr.fat.608509619
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 10,176 2014-10-14 2014-10-15 44221240092014 Kancelari pagese uji dhjetor 2013 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 nr.kontrate 12360444
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 15,758 2014-10-14 2014-10-15 43421240092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2124009 pagese energjie shkurt 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 kod.klient.BE1DO20116086265 nr.fat.607822341
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 340 2014-10-14 2014-10-15 43321240092014 Pagese paaftesie 2124009 pagese energjie shkurt 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 kod.klient.BE1DO20139086262 nr.fat.608509671
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 43,593 2014-10-14 2014-10-15 43921240092014 Karburant dhe vaj pagese uji dhjetor 2013 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 nr.kontrate 12360447,12360446,12360468,12360449,12360450