Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All T.N.T EXPRESS ALBANIA All 755,455.00 49 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 15,229 2014-12-30 2014-12-31 35210130552014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Q.K.T.GJAKUT posta TNT vazhdim kontr. 144/7 dt. 04.08.2014 fat6288(18476488) dt. 23.12.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 8,692 2014-12-29 2014-12-30 303010130492014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin QSUT SHERBIM DOGAOR UP 391 DT 10.12.14 FAT 2368 SR 18467018 DT 28.11.14 PV 28.11.14
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 25,485 2014-12-15 2014-12-15 33110130552014 Shpenzime te tjera transporti Q.K.T.GJAKUT posta,kontrate nr 144/7 dt 04.08.2014 ne vazhdim,fat nr 5935 dt 03.12.2014,seri 18476035,5755 dt 24.11.2014,seri 18467255
  Galeria Kombetare e arteve (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 6,000 2014-12-09 2014-12-10 20210120212014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1012021 GALERIA Sherbim transport UP 356/19 dt.26.11.14 prev.356/19/2 dt.26.11.14 kont.356/19/4 cdt.26.11.14 ft.2394 dt.04.12.14 seri 18467044 Urdher MK 278 dt.13.10.14
  Arkivi Qendror i Filmit (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 55,958 2014-12-03 2014-12-03 6910120152014 Karburant dhe vaj 602 ARKIVI FILMIT restaurim filmi,fat nr 5900 dt 01.12.2014,seri 18467100,U.M nr 5349 dt 17.11.2014,urdher dt 25.11.2014
  Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 15,867 2014-11-26 2014-11-27 40710160072014 Sherbimet bankare - Udhetim jashte shtetit 602 QSHAMT tarife zhdoganimi,,urdher nr 1228 dt 25.11.2014,fa nr serie 18467369 dt 21.11.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 41,336 2014-11-26 2014-11-27 30410130552014 Sherbime telefonike 1013055 Q.K.T.GJAKUT posta TNT vazhdim kontrate nr. 144/7 dt. 2014 fat.5673(18467473) DT. 18.11.2014 FAT.5446(18476846) 04.11.2014 FAT.5537(18476537) DT. 10.11.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 13,675 2014-11-12 2014-11-13 27610130552014 Paga baze 1013055 Q.K.T.GJAKUT posta TNT vazhdim kontrate nr. 144/7 dt. 2014 fat.5015(17250815) dt.13.10.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 16,472 2014-11-11 2014-11-12 27810130552014 Paga baze - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune 1013055 Q.K.T.GJAKUT posta TNT vazhdim kontrate nr. 144/7 dt. 2014 fat.5234(17250634) dt. 27.10.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 13,986 2014-11-11 2014-11-12 27510130552014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1013055 Q.K.T.GJAKUT posta TNT vazhdim kontrate nr. 144/7 dt. 2014 fat.4891(17263291) dt. 04.10.2014
  Keshilli i Larte drejtesise (3535) / Veprimtaria e Mbikqyrjes dhe Rivleresimit ne sistemin e Drejtesise (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 4,457 2014-11-05 2014-11-06 23710630012014 Sherbime te tjera 602 KLD posta,up nr 45 dt 30.10.2014,pv dt 30.10.2014,fat nr 2163 dt 30.10.2014,seri 18476863
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 20,751 2014-11-04 2014-11-05 24610051112014 Ilaçe dhe materiale mjeksore ISUV paguar TNT teste proficence( 148 EURO me kursi 140.21 leke , u.p. nr 49 dt 28.10.2014, p.v, dt 28.10.2014,form 6, fat nr 3604 ,dt 14.07.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 9,634 2014-10-06 2014-10-07 23810130552014 Sherbime te printimit dhe publikimit Q.K.T.GJAKUT, Posta TNT kontr. ne vazhdim 144/7 dt. 04.08.2014 fat.4623(17263323) dt 22.09.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 15,229 2014-10-06 2014-10-07 23710130552014 Udhetim i brendshem Q.K.T.GJAKUT, Posta TNT kontr. ne vazhdim 144/7 dt. 04.08.2014 fat.4527(17265027) dt. 15.09.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 17,094 2014-10-06 2014-10-07 23510130552014 Paga baze - Sherbime telefonike Q.K.T.GJAKUT, Posta TNT kontr. ne vazhdim 144/7 dt. 04.08.2014 fat.1754(17265254) dt. 30.08.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 11,189 2014-10-06 2014-10-07 23610130552014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Q.K.T.GJAKUT, Posta TNT kontr. ne vazhdim 144/7 dt. 04.08.2014 fat.4441(17265141) dt. 08.09.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 11,810 2014-09-23 2014-09-24 23210130552014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 602,Q.K.T.GJAKUT POSTA TNT KONTRATE nr.144/7 dt. 04.08.2014 ne vazhdim fat1753(17265253) dt. 30.08.2014
  Universiteti i Tiranes, fakulteti i Ekonomise (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 4,483 2014-09-04 2014-09-05 15310111422014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Fak.Ekonomik POSTE FAT 3697 DT 18.07.2014 SERI 16296997
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 7,488 2014-08-08 2014-08-11 19110130552014 Elektricitet 602,Q.K.T.GJAKUT sherbim postar TNT kontrate ne vazhdim 18/3 dt. 10.01.2014 fat. 3866 dt. 31.07.20144 seria16296518
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) T.N.T EXPRESS ALBANIA Tirane 15,912 2014-07-22 2014-07-22 16610130552014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) 602,Q.K.T.GJAKUT,sherbim postar,kont vazhdim nr 18/3 dt 10.01.14,fat nr 3154 dt 23.06.14 sr 15156654