Transaksion Thesari 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dega Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?

Rezultate permbledhese

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All COMMUNICATION PROGRESS All 146,789,697.00 114 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Pershkrimi fatures
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 180,000 2012-02-22 2012-02-23 29101708820121 602 REP 6640 TELEKONFERENCA DETYRIM I MUAJIT JANAR 2012
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,138,040 2012-03-05 2012-03-20 3710040932012 602 qendra kombetare regjistrimit. sherb mirmb kontr ne vazhd dt 17.3.2009,ft seri 01523209 dt 29.2.2012
Universiteti i Tiranes (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,242,380 2012-03-07 2012-03-21 4610110392012 231 Rektorati UT bl dhe instal paisje teleprezenc up 119 dt 9.8.2011 njf 1982/3 dt 19.9.2011 kontr 1982/5 dt 14.10.2011 fat 480 dt 8.11.2011 s 89171035 fh 64 dt 8.11.2011 pv md 8.11.2011
Drejtoria e Bujqesise Elbasan (0808) COMMUNICATION PROGRESS Elbasan 218,421 2012-03-13 2012-03-30 4210050082012 Sherbim DRBU Elbasan
Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 9,899,992 2012-03-19 2012-04-02 11110110012012 231 MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES PAJISJE INFORMATIKE AUT 133 DT 1.11.2011 UP NR 51 DT 1976 DT 1.04.2011 KONTRATE NE VAZHDIM 1976/5 DT 22.07.2011 PV MARRJES NE DOREZIM DT 11.10.2011 FAT. FH .PV MARRJES NE DOREZIM SIPAS LISTES
Universiteti i Tiranes (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 118,020 2012-04-02 2012-04-11 12610110392012 600 Rektorati UT pages 5% garanci urdh 765 dt 28.3.2012 kontr 1982/5 dt 14.10.2011 kontr 14.10.2011
Agjencia e Mbrojtjes se Konsumatorit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 26,160 2012-04-04 2012-04-12 1021011612012 Agj.Konsumatorit lik aparat telef uirdh prok nr 6 dt 28.02.2012 p[roc verb dt 01.03.2012 fat 114 dt 12.03.2012 seri 01523223 fl hyrje nr 10 dt 12.03.2012
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 180,000 2012-04-04 2012-04-12 4810170882012 602 REP 6640 TELEKONFERENCA DETYRIM I MUAJIT SHKURT 2012
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 180,000 2012-04-10 2012-04-16 6010170882012 602 REP 6640 TELEKONFERENCA DETYRIM I MUAJIT MARS 2012
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 1,069,020 2012-04-09 2012-04-16 6110040932012 602 qendra kombetare regjistrimit. sherb mirmb sist kontr dt 7.3.2009, ft seri 01523248 dt 30.3.2012
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 1,069,020 2012-04-10 2012-04-18 6210040932012 602 qendra kombetare regjistrimit. shp mirmb sist up dt 17.2.2012, nj fit dt 24.2.2012, kontr dt 2.3.2012, ft sri 01523248 dt 30.3.2012
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 24,000 2012-04-05 2012-04-13 8010140012012 602 Ministria e Drejtesise konfigurim centrali;UP918/3 17.02.12;PV 17.02.12;PV 20.02.12;fat.87123092 20.02.12
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 28,800 2012-04-05 2012-04-13 6910130552012 602 QENDRA KOMBETARE TRANSFUZIONIT GJAKUT miremb rrjeti up 1 dt 27.02.12 pv3.4 dt 28.02.12 ft 138 dt 30.03.12 ser 01523247
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 28,800 2012-05-09 2012-05-15 8610130552012 602 QENDRA KOMBETARE TRANSFUZIONIT GJAKUT miremb rrjeti kont vazhd 01.03.12 ft 185 dt 30.04.12 ser 01523294
Agjencia Kombetare Berthamore (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 48,000 2012-05-21 2012-05-29 4210041292012 602 AGJENSIA KOMBETARE BERTHAMORE.faqe web seri 02635115 dt 16.5.2012
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,138,040 2012-08-02 2012-08-08 11910040932012 602 qendra kombetare regjistrimit.sh miremb sistemi kontr vazhdim 4052 dt 02.03.12 fat 27.7.12 s 02635198
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 28,800 2012-08-02 2012-08-09 16210130552012 602 QENDRA KOMBETARE TRANSFUZIONIT GJAKUT sherbim rrjeti,kontr vazh 82/1 d 1/3/12,fat 291 d 31/7/12 s 0263520
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 28,800 2012-09-05 2012-09-11 18310130552012 602 QENDRA KOMBETARE TRANSFUZIONIT GJAKUT MIRMBAJTJE RRJETI,KONTR VAZH 82/1 D 1/3/12,FAT 334 D 31/8/12 S 04232299,
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,138,040 2012-09-04 2012-09-11 13410040932012 602 qendra kombetare regjistrimit.sh miremb sistemi kontr vazhdim 4052 dt 02.03.12 fat 31.8.12 s 0423993
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 1,519,200 2012-09-13 2012-09-17 48410100772012 602 drejt pergj doganave. lik ft LAN kontr dt 2.7.2012, ft seri 04232996 dt 31.8.2012
Aparati prokurorise se pergjitheshme (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 3,477,198 2012-09-17 2012-09-17 31110280012012 602,prokuroria pergjithshme pajisje up 5.6.12 nj fit 2.7.12 k 26.7.12 f 5.9.12 s 04226461 fh 5.9.12
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 204,000 2012-09-21 2012-09-25 16010170882012 602 REP 6640 SHP / Telekonference FAT Gusht 2012
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 1,519,200 2012-09-03 2012-09-04 45810100772012 602 drejt pergj doganave. lik ft LAN up dt 7.5.2012, nj fit dt 20.6.2012, kontr dt 2.7.2012, ft seri 04232956 dt 31.7.2012
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 815,040 2012-10-02 2012-10-05 14310040932012 466 qendra kombetare regjistrimit. pagese garanci e permiresimit te sistemit urdher 157dt 26.9.2012 proces verbali nr. 16888 dt 26.9.12
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 1,519,200 2012-10-10 2012-10-16 55110100772012 602 DPDOGANAVE . lik ft LAN seri 04226497, kv dt 2.7.2012
Aparati Projkte me miratim ne Trashegimi (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 72,000 2012-10-15 2012-10-17 29210120622012 602 1012062 Projekte ne Trashigimi Sherbime k 23.1.2012 f 31.7.2012 s 04232957
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,138,040 2012-10-15 2012-10-17 14510040932012 602 qendra kombetare regjistrimit.sh miremb sistemi kontr vazhdim 4052 dt 02.03.12 fat 30.9.12 s 04226491
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 204,000 2012-10-17 2012-10-22 17510170882012 602 REP 6640 SHP / Telekonference FAT shtator 2012
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 1,496,628 2012-11-06 2012-11-19 15110040932012 602 qendra kombetare regjistrimit.sh miremb sistemi kontr vazhdim 4052 dt 02.03.12 fat 31.10.12 s 05043364
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 1,519,200 2012-11-13 2012-12-07 63710100772012 602 DPDOGANAVE .lik ft sherb LAN seri 05043357 dt 31.10.2012, kv dt 2.7.2012
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 204,000 2012-11-20 2012-12-13 19610170882012 602 REP 6640 TEL,FAT 457 D 7/11/12
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 1,519,200 2012-12-07 2012-12-18 74210100772012 602 DPDOGANAVE .lik ft mirmb per sherb lan kv dt 2.7.2012, ft seri 05765404dt 30.11.2012
Shkolla e Magjistratures (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 226,200 2012-11-27 2012-12-17 332/10550012012 Shkolla e Magjistratures BL,PAJISJE ELEKTRONIKE UP 66 DT 8.10.2012 NJ FITUESI 66/10 DT 24.10.2012 KONTRATE 1055 DT 26.10.2012 PV DT 19.11.2012 FAT 473 DT 19.11.2012 SERI 05043376 FH 9 DT 19.11.2012
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 475,000 2012-12-06 2012-12-17 17210040932012 602 qendra kombetare regjistrimit.optimizim i faqes se internetit up 191 27.11.12 pv 27.11.12 ft 05765416 3.12.12
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 472,000 2012-12-06 2012-12-17 17310040932012 602 qendra kombetare regjistrimit. up grade i sherbimit lan-to lan per lidhjen e degeve me zyrat qendrore te qkr up 192 27.11.12 pv 27.11.12 ft 05765415 3.12.12
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 86,400 2012-12-05 2012-12-17 23310130552012 602 QENDRA KOMBETARE TRANSFUZIONIT GJAKUT ,MIRMBAJTJE,KONTR 82/1 D 1/3/12,FAT 442 D 30/10/12 S 05043353
Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 11,069,160 2012-12-03 2012-12-17 85210110012012 231 MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES servera aut116,23.11.2012,up65,pr3554,27.06.2012pvmd14.09.2012f313,04232973,16.08.2012kon.2791/4,21.05.2012
Dogana Sarande (3731) COMMUNICATION PROGRESS Sarande 200,000 2012-12-06 2012-12-17 13910100912012 SHP LINJ INTERNETI NGA DOGANA SR
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 18,000 2012-12-08 2012-12-20 125910040012012 602 ministria ekonomise. sherbim sistem central god 2 up 137 15.11.12 pv 15.11.12 ft 472 16.11.12 s 05043375
Universiteti Aleksander Moisiu (0707) COMMUNICATION PROGRESS Durres 474,000 2012-12-24 2012-12-27 53410111502012 1011150 TDO 0707/UNIVERSITETI "A. MOISIU" DURRES/ KOD 1011150/ PAISJE ELEKTRONIKE