Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All COMMUNICATION PROGRESS All 146,789,697.00 114 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 28,800 2013-09-06 2013-10-17 16410130552013 602,Q.K.T GJAKUT,MIRMBAJTJE,KONTR VAZH 8/3/13,FAT 343 D 30/8/13 S 09134362
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 204,000 2013-09-11 2013-10-17 16810170882013 REP 6640 shpenzime telekonference fat gusht 2013
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,085,000 2013-08-07 2013-10-17 57510100772013 Drejt pergj doganave .lik sherb LAN, kv dt 23.4.2013, ft seri 08097033 dt 8.7.2013
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,240,400 2013-08-26 2013-10-17 9510040932013 602 qendra kombetare regjistrimit KONEKTIVITET,UP 99 D 25/6/13,PV 1/7/13,NJAPP 6712 D 5/7/13,KONTR 6674 D 5/7/13,FAT 09134626 D 5/8/13
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,085,000 2013-09-09 2013-10-17 68210100772013 drejt e pergj e doganave .lik ft LAN kv dt 23.4.2013, seri 09134333 dt 9.8.2013
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 42,000 2013-10-17 2013-10-24 18910130552013 602,Q.K.T GJAKUT,MIRMBAJTJE PROGRAMI,KONTR VAZH 8/3/12 F 393 D 30/9/13 S 11270612
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 204,000 2013-10-07 2013-10-24 18910170882013 REP 6640 telekonference fat shtator 2013
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 28,800 2013-10-17 2013-10-24 19010130552013 602,Q.K.T GJAKUT,MIRMBAJTJE RRJETI,KONJTR VAZH 8/3/12,FAT 392 D 30/9/13 S 11270611
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 45,120 2013-10-09 2013-10-24 46410140012013 ,MINISTRIA E DREJTESISE aparate tel pv emergjence 18/9/2013 fat 372 dt 5/9/2013 seri 09113391 fh dt 24/9/2013
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,042,400 2013-10-10 2013-10-24 11310040932013 602 qendra kombetare regjistrimit KONEKTIVITET, KONTR 6674 D 5/7/13 ne vazhdim,FAT 11270627 D 7/10/13
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 42,000 2013-09-18 2013-10-21 17510130552013 602,Q.K.T GJAKUT,sherbim mirmbajtje programi,kontr vazh 8/3/13,fat 303 d 31/7/13 s 0913432
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,085,000 2013-09-17 2013-10-21 77110100772013 drejt e pergj e doganave .lik ft LAN kv dt 23.4.2013, seri 09134376 dt 9.9.2013
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 1,844,400 2013-09-11 2013-10-21 9810040932013 602 qendra kombetare regjistrimit KONEKTIVITET, KONTR 6674 D 5/7/13 ne vazhdim,FAT 09134373 D 5/9/13
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,085,000 2013-10-31 2013-11-14 89310100772013 Drejt pergj doganave .lik ft sherb lan kv dt 23.4.2013, seri 11270629 dt 8.10.2013
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 399,600 2013-11-06 2013-11-15 91510100772013 Drejt pergj doganave .lik ft rip kond up dt 28.8.2013, nj fit dt 12.9.2013, seri 11270630 dt 8.10.2013
Kuvendi Popullor (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 121,513 2013-11-08 2013-11-15 63210020012013 602-KUVENDI telefon Digital Pv 5 dt.22.10.13 pv dt.18.10.13 fat.427 seria 11270646 dt.22.10.13 fh.31 dt.06.11.2013
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,085,000 2013-11-15 2013-11-18 93310100772013 Drejt pergj doganave .lik ft sherb kv dt 23.4.2013, seri 11270674 dt 8.11.2013
Komisioni i Prokurimit Publik (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 5,000 2013-11-18 2013-11-19 35710870102013 KOMISIONI PROK PUBLIK KTHIM TE ARDH OP EKONO UB 308 DT 7.10.2013 VEND KPP 982/3 DT 25.09.2013
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 42,000 2013-11-21 2013-11-21 21410130552013 602,Q.K.T GJAKUT,mirmb prog,kontr vazh 8/3/13,fat 440 d 31/10/13 s 11270659
Gjykata e Apelit Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 8,400 2013-11-20 2013-11-21 23410290072013 Gjykate e Apelit tel f 12.11.13 pv 5 12.11.2013
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 28,800 2013-11-21 2013-11-21 21510130552013 602,Q.K.T GJAKUT,mirmb prog,kontr vazh 8/3/13,fat 439 d 31/10/13 s 11270658
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 408,000 2013-12-30 2013-12-31 21810170882013 REP 6640 tel telekonference fat tetor ,nentor 2013
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 1,614,194 2013-12-30 2013-12-31 117810100772013 Drejt pergj doganave .lik ft LAN kv dt 23.4.2013, seri 12241159 dt 27.12.2013
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 1,852,200 2013-12-11 2013-12-12 14410040932013 602 qendra kombetare regjistrimit shpenz up grade i sherb.lan-to-lan vkm 1018 27.11.13 per lejimin e procedures up 197 2.12.13 njoftim app 3.12.13 kontrata 11777 dt 3.12.13 ft 12241118 dt 9.12.13
Aparati Qendror INSTAT (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 1,505,856 2013-12-18 2013-12-19 83710500012013 INSTAT Pag sherb internet kontr 02.08.2012 njoft fit 19.07.2013 up 624 dt 24.05.2013 urdh ng kom 624/1 dt 24.05.2013 pv 28.05.2013 fat 377 dt 20.09.2013 fat 450 dt 07.11.2013 495 dt 06.12.2013 506 dt 11.12.2013
Kuvendi Popullor (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 33,000 2013-12-20 2013-12-23 75110020012013 602-Kuvendi karte,up nr 33 dt 12.11.2013,pv dt 11.12.2013,njoftim APP dt 11.12.2013,fat nr 516 dt 16.12.2013,seri 12241136,fh nr 37 dt 16.12.2013
Gjykata Administrative e Apelit Tirane COMMUNICATION PROGRESS Tirane 94,848 2013-12-20 2013-12-23 2310290432013 Gjykata ad apelit tirane sh pv 19.12.13 f 19.12.13
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 28,800 2013-12-23 2013-12-24 23410130552013 602,Q.K.T GJAKUT mirmb rrjeti fat 489 dt 27.11.2013 sr 12241108
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 42,000 2013-12-23 2013-12-24 23510130552013 602,Q.K.T GJAKUT mirmb rrjeti fat 490 dt 27.11.2013 sr 12241109 kontr vd 8.03.2013
Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 93,600 2013-12-26 2013-12-27 24710100972013 DPPParave .lik ft shp INSTALIM TEL FORM EMERGJ DT 24.12.2013, SERI 12241153 DT 24.12.2013
Universiteti i Tiranes (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 245,000 2013-12-06 2013-12-10 40010110392013 UT Rektorati bl paisje projSTREW ft 481 dt 26.11.13 s 11270700 akt dorez 26.11.13 fh 42 dt 26.11.13 up 85 dt 21.11.13 ftes pv 7 dt 25.11.13 njf 26.11.13 vl perf 26.11.13
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,085,000 2013-12-17 2013-12-18 113010100772013 Drejt pergj doganave .lik fature sherb LAN kv dt 23.4.2013, seri 12241120 dt 9.12.2013
Universiteti i Tiranes, fakulteti i Shkencave te Natyres (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 215,760 2013-12-12 2013-12-17 37210111402013 Fak Shk Natyres miremb pais proj shkenc pl fin kontr fin 31.7.13 up 51 dt 25.9.13 ftes ofert 10.10.13 ft 463 dt 13.11.13 s 11270682 f
Aparati Ministrise se Puneve te Jashtme (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 153,600 2013-12-16 2013-12-17 37410150012013 MIN E JASHTME RIPARIM SISTEMI UP 389 DT 23.09.13 FTESE OFERTE 389/1 DT 23.09.13 FAT 437 DT 28.10.13 SR 11270656 FH 64 DT 30.10.13