Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All COMMUNICATION PROGRESS All 146,789,697.00 114 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 27,248,040 2012-12-28 2012-12-28 936710110012012 231 MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES SERVERA AUT 116,6492,23.11.2012,UP65.3554.27.06.2012.UP65/1,,PR3554/1,07.12.2011,KV2791/4,21.05.2012,DOK SIPAS LISTES BASHKENGJ.
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 204,000 2012-08-20 2012-08-21 13510170882012 602 REP 6640 TELEKONFERENCA DETYRIM I MUAJIT Korrik 2012
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 28,800 2012-06-05 2012-06-11 11110130552012 602 QENDRA KOMBETARE TRANSFUZIONIT GJAKUT,SHERBIM MIRMBAJTJE,KONTR VAZH 82/1 D 1/3/12,FAT 226 D 31/5/12 S 0263513
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,138,040 2012-06-06 2012-06-11 97/10040932012 602 qendra kombetare regjistrimit.sh miremb sistemi kontr vazhdim 4052 dt 02.03.12 fat 30.04.12 s 01533293
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,138,040 2012-06-06 2012-06-11 9810040932012 602 qendra kombetare regjistrimit.sh miremb sistemi kontr vazhdim 4052 dt 02.03.12 fat 224 dt 31.05.12 s 02635133
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 188,800 2012-06-04 2012-06-11 8810170882012 602 REP 6640 TELEKONFERENCA DETYRIM I MUAJIT Prill 2012
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 180,000 2012-02-09 2012-02-16 2910170882012 602 REP 6640 TELEKONFERENCA DETYRIM I MUAJIT DHJETOR 2011
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,138,040 2012-02-06 2012-02-16 1810040932012 602 qendra kombetare regjistrimit. sherb mirmb kontr ne vazhd dt 17.3.2009, ft seri 89171099 dt 31.1.2012
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 1,519,200 2013-01-28 2013-01-28 2910100772013 602 Drejt pergj doganave . lik ft sherb Lan kv dt 2.7.2012, ft seri 05765462 dt 21.12.2012
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 28,800 2013-01-28 2013-01-29 910130552013 602,Q.K.T GJAKUT,MIRMBAJTJE,KONTR VAZH 82/1 D 1/3/12,FAT 554 D 31/12/12 S 0576545
Gjykata e Apelit Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 8,400 2013-02-11 2013-02-15 2210290072012 Gjykate e Apelit miremb sherb telefonik pv nr 5 dt 16.01.2013 fat nr 19 dt 16.01.2013
Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 33,600 2013-02-19 2013-02-19 4210100972013 602 DPPParave .sherbime te centr tel form emergjence dt 6.2.2013, ft seri 07122212 dt 6.2.2013
Universiteti Aleksander Moisiu (0707) COMMUNICATION PROGRESS Durres 474,948 2013-02-19 2013-02-20 6310111502013 TDO 0707/UNIVERSITETI "A. MOISIU" / KOD 1011150 / INST. SISTEMI I PERKTHIMIT
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 1,823,040 2013-02-21 2013-02-21 8410100772013 602 Drejt pergj doganave .lik ft lan shtese kontr dt 28.12.2012, ft seri 07122211 dt 5.2.2013
Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 60,000 2013-02-26 2013-02-26 3210120012013 1012001 mtkrs,sherbime mirembajtje, kontr 23.01.2012, ft 33 dt 31.08.12, ft 387 dt 30.09.12, ft 447 dt 31.10.12, ft 502 dt 30.11.12, ft 559 dt 31.12.12
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 57,600 2013-03-07 2013-03-13 4310130552013 602,Q.K.T GJAKUT,sherbin mirmb,up 16 d 3/1/13,kontr vazh 16/3 d 3/1/13,fat 34 d 30/1/13 s 07122202
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,202,000 2013-03-28 2013-03-28 3610040932013 602 qendra kombetare regjistrimit konektivitet up 30 dt 30.1.13 pv 1 1.2.13 per h pv 2 1.2.13 , raport permblrdh 1.2.13 miratim rap.permb njoft app per lidh e kontr nr 1375 dt 7.2.13 kontr,kont 1 4.2.13 ft 07122250 dt 4.3.13
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 476,880 2013-04-05 2013-04-08 2310040932013 602 qendra kombetare regjistrimit sherbimi lan-to-lan up 19 dt 9.1.13 pv 9.1.13 ft 07122215 dt 8.2.13
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,992,516 2013-04-09 2013-04-09 20410100772013 602 Drejt pergj doganave .lik ft LAN dhe intern up dt 18.1.2013, nj fit dt 6.2.2013, kontr dt 8.2.2013, ft seri 07122254 dt 8.3.2013
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 408,000 2013-04-09 2013-04-10 1410170882013 REP 6640 shp telekonference fat nentor-dhjetor 2012 ,janar 2013
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,202,000 2013-04-10 2013-04-11 4210040932013 602 qendra kombetare regjistrimit konektivitet up 30 dt 30.1.13 pv 1 1.2.13 per h pv 2 1.2.13 , raport permblrdh 1.2.13 miratim rap.permb njoft app per lidh e kontr nr 1375 dt 7.2.13 kontr,kont 1 4.2.13 ft 07122152 dt 4.4.13
Aparati Ministrise se Shendetesise (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 472,800 2013-04-09 2013-04-11 10810130012013 602,MINISTRIA SHENDETESISE,rip,up 56 d 24/6/11,pv 30/6/11,fat 289 d 5/7/11 s 86615889
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 3,279,200 2013-04-24 2013-04-24 25810100772013 602 Drejt pergj doganave .lik ft lan seri 07122155 dt 8.4.2013, kv dt 8.2.2013
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 408,000 2013-05-13 2013-05-15 8310170882013 REP 6640 telekonfrence fat shkurt mars
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,240,400 2013-05-08 2013-05-13 4710040932013 602 qendra kombetare regjistrimit konektivitet up 71 dt 27.3.13 pv 1 2.4.13 per hapje oferte pv 2 dt 2.4.13 njoftim app 3605 dt 8.4.13 kontr 1 dt 5.4.13 ft 0712219 dt 6.5.13
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 3,279,200 2013-05-21 2013-05-23 36010100772013 602 Drejt pergj doganave .lik ft lan seri 07122196 dt 8.5.2013, kv dt 8.2.2013
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 74,516 2013-05-10 2013-05-14 7510130552013 602,Q.K.T GJAKUT,MIRMBAJTJE PROGRAMIUP 6 D 25/2/13,PV APP 7/3/13,FAT 125 D 31/3/13 S 07122294,FAT 165 D 30/4/13 S 07122184
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 51,097 2013-05-10 2013-05-14 7610130552013 602,Q.K.T GJAKUT,MIRMBAJTJE SISTEMI UP 5 D 25/2/13,PV APP 7/3/13,FAT 122 D 31/3/13 S 0712229,FAT 164 D 30/4/13 S 07122183
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,240,400 2013-06-10 2013-06-14 6410040932013 602 qendra kombetare regjistrimit konektivitet kontr 3327 dt 5.4.13 ne vazhdim ft 08066493 dt 5.6.13
Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 5,883,450 2013-06-07 2013-06-14 18310110012012 231 m.arsimit paisje informatike up.13,05.6.2012,njf2538/8,9.8.2012,kon4745,27.8.2012,urdh508,pr577/1,23.10.2012,kont.amenduar 5777/2,27.10.2012fh akt marrje dorz.sipas listes bashkengjitur
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 204,000 2013-06-12 2013-06-19 11210170882013 REP 6640 shp telekonference fat dt 22/5/2013 nr 193seri 08066462
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,085,000 2013-06-18 2013-07-31 41510100772013 Drejt pergj doganave .lik ft sherb LAN up dt 11.2.2013, n j fit dt 20.3.2013, kv dt 23.4.2013, ft seri 08066498 dt 10.6.2013
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 57,600 2013-07-03 2013-08-05 11810130552013 602,Q.K.T GJAKUT,mirmbajtje rrjeti,kontr vazh 8/3/13,fat 208 d 31/5/13 s 08066477,fat 253 d 28/6/13 s 08097022
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 84,000 2013-07-03 2013-08-05 11910130552013 602,Q.K.T GJAKUT,mirmbajtje programi,kontr vazh 8/3/13,fat 209 d 31/5/13 s 08066478,fat 254 d 28/6/13 s 08097023
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 2,240,400 2013-07-05 2013-08-20 7810040932013 602 qendra kombetare regjistrimit konektivitet kontr 3327 dt 5.4.13 ne vazhdim ft 08097029 dt 5.7.13
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 204,000 2013-07-08 2013-09-23 13810170882013 REP 6640 telekonference fat 238dt 24/6/2013
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 28,800 2013-08-22 2013-10-17 15010130552013 602,Q.K.T GJAKUT,sherb mirmb rrjeti kontr vazh 8/3/13,fat 302 d 31/7/13 s 09134321
Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 204,000 2013-08-14 2013-10-17 15010170882013 REP 6640 telekonference fat nr 284 dt 22/7/2013
Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 24,000 2013-08-22 2013-10-17 71510120012013 1012001 mtkrs,sherb mirembajtje fat 395 dt 31.10.10 tetor 10,fat 544 dt 30.12.11 djetor 11
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 42,000 2013-09-06 2013-10-17 16310130552013 602,Q.K.T GJAKUT,MIRMBAJTJE,KONTR VAZH 8/3/13,FAT 344 D 30/8/13 S 09134363