Pagesa të Thesarit 2015-2018

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. All 51,641,616.00 119 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 266,986 2018-06-06 2018-06-11 185921010012018 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane shpenzime telefoni Prill 2018
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 7,558 2018-06-06 2018-06-11 185821010012018 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Telefon 0800 Shkresa 19769/1 dt 29.05.2018 Fat 90803124 sr 227221954 dt 30.04.2018
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 5,649,378 2018-05-29 2018-06-05 176321010012018 Sherbime te tjera 2101001 Bashkia Tirane Internet Kont 22987/7 dt 25.01.2018 sit 05.03.2018 fat 90792714 dt 31.03.2018
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,000,746 2018-05-29 2018-06-05 176721010012018 Sherbime te tjera 2101001 Bashkia Tirane Sherbim Interneti 06.03.18-31.03.18 UK 1118/9 06.03.18 UP 47027 29.12.17 kont.1118/11 06.03.18 sit fat.90792715 31.03.18 shk.15755/2 02.05.18
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 8,000 2018-05-22 2018-05-28 165021010012018 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Likuidim sherbim telefonik Prill 2018 shk.19444 dt.16.05.18 fat.725565915 30.04.2018
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 155,631 2018-05-08 2018-05-11 143721010012018 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Shpenzime telefoni mars 2018 permbledhese 02.05.2018
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 5,952 2018-04-27 2018-05-02 142821010012018 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Page Telefoni Mars 2018 sherbimi 0800 shk.14727/1 24.04.2018 fat.90792839 serial 22721388 31.03.2018
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 121,029 2018-04-19 2018-04-26 125221010012018 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane pagese telefoni per sherbimin fiks Aparati Bashkise Tirane Mars 2018 shkresa 14916 dt.17.04.2018 nr.725434554 31.03.2018
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 5,966 2018-04-11 2018-04-13 118421010012018 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane pagese telefoni janar 2018 sherbimi 0800 fat.90784493 227202925 28.02.2018 shk.13268 05.04.2018
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 269,231 2018-04-05 2018-04-11 113821010012018 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane shpenzime telefoni shkurt 2018 permbledhese 28.02.2018
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 1,700,120 2018-04-04 2018-04-10 107221010012018 Sherbime te tjera 2101001 Bashkia Tirane Likuidim sherbim interneti 14 dite 01.01.18 -14.01.18 UK 47141 29.12.17 UP 47132 29.12.17 rap permb 47132/4 29.12.17 shk.11158/1 26.03.18 kont shtes 47132/6 29.12.17 sit mar dorzim fat.90775505 31.01.18
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 20,712 2018-03-26 2018-03-29 91521010012018 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane likuidim sherbimi telefonik Shkurt 2018 shk.10336 13.03.2018 nr.725239837 28.02.2018
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,656 2018-03-09 2018-03-15 75421010012018 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Likuidim telefoni numri 0800 Janar 2018 shk.8834 01.03.2018 nr.90775533 serial 227194150 31.01.2018
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 283,713 2018-03-01 2018-03-06 70121010012018 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Shpenzime telefoni Janar 2018 sipas permbledheses 31.01.2018
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 5,772 2018-03-01 2018-03-06 70021010012018 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Pagese tel per muajin dhjetor 2017 sherbimi 0800 shk.7766 22.02.2018 fat.90765338 serial 227183743 31.12.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 276,703 2018-02-05 2018-02-08 28721010012018 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Shpenzime telefoni Dhjetor 2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,764,540 2018-02-05 2018-02-08 28121010012018 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2101001 Bashkia Tirane Likuidimi sherbim interneti 31 dite duke filluar 01.12.2017 BT shk.3360/2 29.01.2018 kont vazh 38366/1 20.10.2017 UK 38366/4 20.10.2017 01.12.17-31.12.2017 sit marr dorz fat.90764626 227183184 31.12.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,044 2018-02-05 2018-02-08 28021010012018 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Pagese telefoni Nentor 2017 sherbimi 800 shk.4006 30.11.2017 nr.90755148 serial 227173580 31.11.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 1,335,805 2018-01-30 2018-02-01 18821010012018 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2101001 Bashkia Tirane Likuidim sherbim interneti 11 dite nga 20.11.17 shk.45760 19.12.17 Uk.38366/4 20.10.17 sit.20.10.17 UP.2280 06.06.17fat.227163762 31.10.17 rap prmb 22280/6 17.10.17 njof fit 22280/7 17.10.17 kont.38366/1 20.10.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 1,055,891 2018-01-30 2018-02-01 19021010012018 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2101001 Bashkia Tirane Likuidim sherbim interneti per 7 dit nga 30.09.17 sipas kont 29217/6 07.08.17 shk.44740 12.12.2017 fat.227163761 dt.31.10.2017