Pagesa të Thesarit 2015-2018

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. All 51,641,616.00 119 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,643,104 2018-01-30 2018-02-01 18721010012018 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2101001 Bashkia Tirane Likuidim sherbim interneti 30dite duke filluar nga 01.11.2017 per BT shk.46230 22.12.17 kont 38366/1 20.10.17 sit verif per marrje dorz fat.227172649 30.11.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 284,130 2018-01-23 2018-01-25 11521010012018 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Shpenzime telefoni Albtelekom per muajin Nentor 2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,284 2017-12-15 2017-12-20 330321010012017 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Shpenzim telefoni per numrin 0800 tetor 2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 297,939 2017-12-06 2017-12-13 323421010012017 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Shpenzime telefoni permbledhese tetor 2017 dt.31.10.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,525,252 2017-11-08 2017-11-14 295621010012017 Sherbime te tjera 2101001 Bashkia Tirane Likuidim sherbim interneti 31.08.2017-30.09.2017 BT shk.37769/2 30.10.2017 kont 29217/6 07.08.17 afati 60 dite sit per marr dorzim FAt.227145075 30.09.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,200 2017-11-03 2017-11-07 288121010012017 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Shpenzim telefoni per sherbimin 0800 Shtator 2017 shk.37693/1 24.10.2017 nr.90735964 serial.90735964 30.09.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,469,360 2017-10-31 2017-11-06 2740210100112017 Sherbime te tjera 2101001 Bashkia Tirane Lik sherbim interneti 07.08.2017-31.08.2017 shk.29089/2 03.10.2017 UP.29217 03.08.17 kont.29217/6 07.08.2017 afati 60 dite shk.29217/10 11.10.2017 fat.227145042 31.08.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 281,191 2017-10-31 2017-11-06 285721010012017 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Shpenzime telefoni shtator 2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 8,462 2017-10-18 2017-10-24 270321010012017 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Limit telefoni Gusht 2017 sherbimi 800 shk.37032 11.10.2017 fat.90726655 serial 227145156 31.08.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 1,055,891 2017-10-03 2017-10-09 256021010012017 Sherbime te tjera 2101001 Bashkia Tirane Lik sherbim interneti 31.07.2017-06.08.2017 BT shk.33041 22.09.2017 kont 20462/7 24.05.2017 fat.227145041 31.08.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,525,252 2017-10-03 2017-10-09 251221010012017 Sherbime te tjera 2101001 Bashkia Tirane Lik interneti Korrik 2017 BT shk.34111 20.09.2017 kont.20462/7 24.05.2017 fat.227134966 31.07.2017 sit korrik 2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 280,192 2017-10-02 2017-10-06 251821010012017 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Shpenzime tel aparat dhe arsim sipas permbledheses 31.08.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,469,360 2017-09-28 2017-10-02 249021010012017 Sherbime te tjera 2101001 Bashkia Tirane Lik sherb internet qershor 2017 08.06.2014-30.06.2017 BT shk.20457/2 14.09.17 UP 20462 22.05.17 kont 20462/8 shk.20462/112 fat.227131197 01.07.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 8,948 2017-09-07 2017-09-12 217121010012017 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tiarne Limit tel Korrik 2017 sherbimi 800 shk.31105 28.08.2017 fat.90716432 227134812 31.07.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 281,618 2017-08-29 2017-09-04 213321010012017 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Shpenzime tel aparat dhe arsim korrik 2017 permbledhse 31.07.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 7,164 2017-08-23 2017-08-31 211321010012017 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Limit telefon qershor 2017 per nr.800 shk.29089 03.08.2017 fat.90706702 30.06.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 7,080 2017-08-11 2017-08-16 186121010012017 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Pagese telefoni maj 2017per sherbimin 800 fat.90696120 31.05.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 291,801 2017-08-02 2017-08-04 186221010012017 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Shpenzime telefoni Permbledhese 30.06.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 275,812 2017-06-29 2017-07-04 160721010012017 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Shpenzime telefon Aprati Arsimi permbledhese 31.05.2017
  Bashkia Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 9,511 2017-06-19 2017-06-21 150521010012017 Sherbime telefonike 2101001 Bashkia Tirane Shpenzime telefoni PIU fat.723804823 31.05.2017 kerkese 23437 13.06.2017