Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Ishem (0707) All All 146,658,176.00 180 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Ishem (0707) LULZIM SPATA Durres 300,000 2014-12-26 2014-12-29 26223720012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/SH DOKUM.
  Komuna Ishem (0707) ECO ALBA GROUP Durres 944,719 2014-12-26 2014-12-29 26123720012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/PASTRI TERRITORI
  Komuna Ishem (0707) LORENC KARAXHA Durres 39,480 2014-12-26 2014-12-29 25823720012014 Kancelari TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/BL KANC.
  Komuna Ishem (0707) LORENC KARAXHA Durres 237,600 2014-12-26 2014-12-29 25723720012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/RIPAR.
  Komuna Ishem (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 39,000 2014-12-29 2014-12-29 26523720012014 Ndihme ekonomike TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/ NDIHM EKON.
  Komuna Ishem (0707) LORENC KARAXHA Durres 307,320 2014-12-26 2014-12-29 25823720012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/BL KANC.
  Komuna Ishem (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 213,000 2014-12-29 2014-12-29 26623720012014 Pagese paaftesie TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/ INVALID .
  Komuna Ishem (0707) AL-ASFALT Durres 5,224,140 2014-12-26 2014-12-29 26326423720012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/SIST. ASFALT. RR BIZE KODER
  Komuna Ishem (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 195,000 2014-12-29 2014-12-29 26523720012014 Pagese paaftesie TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/ INVALID .
  Komuna Ishem (0707) ALB SUPERVIZION - D.S. Durres 147,122 2014-12-26 2014-12-29 26023720012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/SUPERV UJESJ GJURICAJ.
  Komuna Ishem (0707) "NDREKAJ" Durres 4,750,000 2014-12-23 2014-12-24 23123223720012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/RIKOST. RRUG TE BRENDSH
  Komuna Ishem (0707) "NDREKAJ" Durres 1,183,320 2014-12-23 2014-12-24 24323720012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/NDERT PUSETAFUSHE GJURICAJ
  Komuna Ishem (0707) DERBI-E Durres 403,500 2014-12-23 2014-12-24 25423720012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/CBLLOKIM GARAN.PER PROJ ASFAL RRUGA LALEZ-BIZE-KODER
  Komuna Ishem (0707) SHPRESA KANANI Durres 105,600 2014-12-23 2014-12-24 24823720012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/SUPERV.
  Komuna Ishem (0707) A.SH. ENGINEERING Durres 11,880 2014-12-23 2014-12-24 24123720012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/SUPERV. UJESJ KAPIDANAJ
  Komuna Ishem (0707) A.SH. ENGINEERING Durres 460,800 2014-12-23 2014-12-24 24223720012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/SUPERV.RRUGE TE BREND
  Komuna Ishem (0707) ERALD-G (K36306784K) Durres 321,600 2014-12-23 2014-12-24 25323720012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/CBLLOKIM GARAN.PER PROJ ASFAL RRUGA LALEZ,LIKM.
  Komuna Ishem (0707) PERPARIM EMIN GOCI Durres 50,135 2014-12-23 2014-12-24 24523720012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/SUPERV.ZYRA
  Komuna Ishem (0707) VIA-EGNATIA Durres 661,717 2014-12-23 2014-12-24 25223720012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/CBLLOKIM GARAN.PER RIKS. RRUGA MAMINAS SHENPJ
  Komuna Ishem (0707) XHIXHA Durres 166,666 2014-12-23 2014-12-23 24023720012014 Sherbim per ngrohje TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/BL.