treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Komuna Ishem (0707) All All 146,658,176.00 180 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Komuna Ishem (0707) LULZIM SPATA Durres 300,000 2014-12-26 2014-12-29 26223720012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/SH DOKUM.
  Komuna Ishem (0707) ECO ALBA GROUP Durres 944,719 2014-12-26 2014-12-29 26123720012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/PASTRI TERRITORI
  Komuna Ishem (0707) LORENC KARAXHA Durres 39,480 2014-12-26 2014-12-29 25823720012014 Kancelari TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/BL KANC.
  Komuna Ishem (0707) LORENC KARAXHA Durres 237,600 2014-12-26 2014-12-29 25723720012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/RIPAR.
  Komuna Ishem (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 39,000 2014-12-29 2014-12-29 26523720012014 Ndihme ekonomike TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/ NDIHM EKON.
  Komuna Ishem (0707) LORENC KARAXHA Durres 307,320 2014-12-26 2014-12-29 25823720012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/BL KANC.
  Komuna Ishem (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 213,000 2014-12-29 2014-12-29 26623720012014 Pagese paaftesie TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/ INVALID .
  Komuna Ishem (0707) AL-ASFALT Durres 5,224,140 2014-12-26 2014-12-29 26326423720012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/SIST. ASFALT. RR BIZE KODER
  Komuna Ishem (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 195,000 2014-12-29 2014-12-29 26523720012014 Pagese paaftesie TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/ INVALID .
  Komuna Ishem (0707) ALB SUPERVIZION - D.S. Durres 147,122 2014-12-26 2014-12-29 26023720012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/SUPERV UJESJ GJURICAJ.
  Komuna Ishem (0707) "NDREKAJ" Durres 4,750,000 2014-12-23 2014-12-24 23123223720012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/RIKOST. RRUG TE BRENDSH
  Komuna Ishem (0707) "NDREKAJ" Durres 1,183,320 2014-12-23 2014-12-24 24323720012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/NDERT PUSETAFUSHE GJURICAJ
  Komuna Ishem (0707) DERBI-E Durres 403,500 2014-12-23 2014-12-24 25423720012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/CBLLOKIM GARAN.PER PROJ ASFAL RRUGA LALEZ-BIZE-KODER
  Komuna Ishem (0707) SHPRESA KANANI Durres 105,600 2014-12-23 2014-12-24 24823720012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/SUPERV.
  Komuna Ishem (0707) A.SH. ENGINEERING Durres 11,880 2014-12-23 2014-12-24 24123720012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/SUPERV. UJESJ KAPIDANAJ
  Komuna Ishem (0707) A.SH. ENGINEERING Durres 460,800 2014-12-23 2014-12-24 24223720012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/SUPERV.RRUGE TE BREND
  Komuna Ishem (0707) ERALD-G (K36306784K) Durres 321,600 2014-12-23 2014-12-24 25323720012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/CBLLOKIM GARAN.PER PROJ ASFAL RRUGA LALEZ,LIKM.
  Komuna Ishem (0707) PERPARIM EMIN GOCI Durres 50,135 2014-12-23 2014-12-24 24523720012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/SUPERV.ZYRA
  Komuna Ishem (0707) VIA-EGNATIA Durres 661,717 2014-12-23 2014-12-24 25223720012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/CBLLOKIM GARAN.PER RIKS. RRUGA MAMINAS SHENPJ
  Komuna Ishem (0707) XHIXHA Durres 166,666 2014-12-23 2014-12-23 24023720012014 Sherbim per ngrohje TDO 0707/KOM. ISHEM /KOD 2372001/BL.