Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Fushe Bulqize (0603) All All 71,528,502.00 152 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Fushe Bulqize (0603) ARSON ISLAMI Bulqize 28,000 2014-12-26 2014-12-30 16023150012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin Arson Islami per PO nr.4060.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) ZENEL DERVISHI Bulqize 40,000 2014-12-26 2014-12-29 16523150012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin Zenel Dervishi per PO nr.4056.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) XHAFA OIL Bulqize 60,000 2014-12-26 2014-12-29 16123150012014 Sherbim per ngrohje KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin XHAFA OIL per PO nr.4057.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) NAIM BACI Bulqize 6,000 2014-12-26 2014-12-29 16723150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin Naim Barci per PO nr.4055.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) ARSON ISLAMI Bulqize 16,550 2014-12-26 2014-12-29 16023150012014/ Kancelari KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin Arson Islami per PO nr.4061.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) REAN 95 Bulqize 60,000 2014-12-26 2014-12-29 16623150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin Rean-95 per PO nr.4053.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 4 2014-12-26 2014-12-26 16223150012014 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim detyrimi per kthim pagese bankes Raiffeisen .
  Komuna Fushe Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 30,000 2014-12-26 2014-12-26 16423150012014/ Shpenzime te tjera qiraje KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim ndihme emergjence per djegie banese.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 132,500 2014-12-26 2014-12-26 16423150012014 Kompensime speciale te tjera KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim kompesime te tjera.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 3,509,010 2014-12-26 2014-12-26 15923150012014 Ndihme ekonomike KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim ndihme ekonomike dhe paaftesi Dhjetor 2014 dhe shperblim i fund vitit.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 30,500 2014-12-26 2014-12-26 16323150012014 Udhetim i brendshem KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim dieta aparati Dhjetor2014.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) ALB-LEAA Bulqize 700,011 2014-12-18 2014-12-19 15823150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin ALB-LEAA per PO nr.3993.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) "RUÇI" Bulqize 469,368 2014-12-15 2014-12-15 15723150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin "RUÇI" per PO nr.3973.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) "RUÇI" Bulqize 454,336 2014-12-15 2014-12-15 15623150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te urave KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin "RUÇI" per PO nr.3972.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) BESIM TOTA Bulqize 11,880 2014-12-11 2014-12-12 15223150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin BESIM TOTA per PO nr.3965.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) REAN 95 Bulqize 81,600 2014-12-10 2014-12-11 14923150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin Rean-95 per PO nr.3946.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) NAIM BACI Bulqize 23,520 2014-12-10 2014-12-11 15123150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin NAIM BAÇI per PO nr.3948.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) REAN 95 Bulqize 74,400 2014-12-10 2014-12-11 14823150012014/1 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin Rean-95 per PO nr.3945.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) ALB-LEAA Bulqize 3,989,171 2014-12-10 2014-12-11 15323150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin ALB-LEAA per PO nr.3949.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) NAIM BACI Bulqize 13,080 2014-12-10 2014-12-11 15023150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin NAIM BAÇI per PO nr.3947.